• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

testte çıkmıştı dimi canım bende şuan adet yok .bel ağrısı var.belkide vücudum kendini tutuyor diye düşünüyorum.
Insallah bebektendir:) evet idrarda silik cikti amanbir kac gun once yaptigimda hicbirsey cikmamisti:) 2 gun bile farkettiriyor

Sen nekadrdir bekliyosun canim nekadr evlisin neler denedin anlatsana biraz ben suan regliyim 5.gundeyim hayit otuna baslicam bide bunu deneyelim bakalim
1.5 senelik evliyiz duzenli olarak iliskide 2. Ay tuttu..birsey denemedim ama psikolojimi rahat biraktim cocuk dusunmedim hic yani iliski gunlerini takip edip yumurtlama zamanim iliskiye girmem lazim demedim hic..beni stres cok etkilet hemen vucudum tepki verir..siz ne kdrdir deniyorsunuz aslinda bu kurlerde etkileyebilir mesela bir hormon yuksekse o kullandigin kur o hormona iyi gelmez daha yukseltir sogan suyu icin prolaktin yukseltir dediler mesela benimde yuksekti hic kullanmadim

Benimde adete 10 gun var. Bu ay ovulasyonla takip ettim . Hayirlisi bakalim

Kizlar adete 10 gun var dun şiddetli gaz sanciyla tuvalete gittim bi baktim beyaz uzayan akinti. Herhalde ikinci yumurtlama dedim . Testi yaptim ama yumurtlama yoktu. Ki bu ay yumurtlama gununu görüp degerlendirdim . Boyle olan var mi aranizda ?

Bir dahaki gidisimde baslatir doktor sanirim haftaya belli olur:)simdilik bakalim.bi dedi
AA cnm yanlış. Bak benimde ikinci gebeliğimde hamile kalmadan önce 19 du 5 e düşünce hamile kaldım ama ilacımı TSH 2.45 çıktığında bile bırakmadım
Çünkü bebekte de TSH hormonu veremezsinsende de yetersiz çünkü şu anda. Hemen ya dahiliye yada endokrin randevu al cnm. Sakın ihmal etme. Hatta ben söyliyim direk experiox 50 mg kullanmaya basla cnm.

AA cnm yanlış. Bak benimde ikinci gebeliğimde hamile kalmadan önce 19 du 5 e düşünce hamile kaldım ama ilacımı TSH 2.45 çıktığında bile bırakmadım
Çünkü bebekte de TSH hormonu veremezsinsende de yetersiz çünkü şu anda. Hemen ya dahiliye yada endokrin randevu al cnm. Sakın ihmal etme. Hatta ben söyliyim direk experiox 50 mg kullanmaya basla cnm.
Ayy korkutma benii:( kendi basima ilac almiyum hic Allah korusun birsey olur falan sali gunu gidicem zaten doktora tekrar normalde 5 ciktiflginda biraz bekliyolarmis cocukda yukseltebiliyomus cunku ama saliya kdr bisey olmaz heralde normalde zaten sali gunu adetten iki gun sonra oluyor ben erken ogrendim gebeligi

Ayy korkutma benii:KK43: kendi basima ilac almiyum hic Allah korusun birsey olur falan sali gunu gidicem zaten doktora tekrar normalde 5 ciktiflginda biraz bekliyolarmis cocukda yukseltebiliyomus cunku ama saliya kdr bisey olmaz heralde normalde zaten sali gunu adetten iki gun sonra oluyor ben erken ogrendim gebeligi
Korkma canım ihmal etme diye bilgilendirmek istedim ben özür dilerim. Kadın doğumcular bilmez anlamaz TSH yüksekliğinden o yuzden dedim. Dahiliye yada endokrin bölümü yönlendirir. Korkma zaten çok yüksek değil değerin 5 olması.

Korkma canım ihmal etme diye bilgilendirmek istedim ben özür dilerim. Kadın doğumcular bilmez anlamaz TSH yüksekliğinden o yuzden dedim. Dahiliye yada endokrin bölümü yönlendirir. Korkma zaten çok yüksek değil değerin 5 olması.
Saol canim ilgileniyosun..bir hafta olmadan yine gidicem ihmal etmiyim zaten dogru insan korkuyor biraz daha yeni ya:) alisicam allahin izniyle

Belki yerleşiyordur bebişin cnm yerleşmede de bir akıntı oluyor diye biliyorum

Bana galiba cevap :) insallah canim ama çok kasik agrisi cekmeye basladim. Bebek degilse muhim birsey bence bu gecen ay da vardi biraz adete 2 gun kala beta hcg 0 cikti. Sadece 0 düz. Sonrada adet oldum . Birşeyler oluyor galiba kasim ayinda bir aylik dusuk yapmıştım hala etkileri var galiba

20170209_145228.jpg
20170209_145212.jpg

Bu ayki ovulasyon takibim ve tekli olanda bugunki ovulasyon sonucu. Ne yani ikinci kere mi yumurtluyorum?

Back