- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Bir dahaki gidisimde baslatir doktor sanirim haftaya belli olur:)simdilik bakalim.bi dedi5 TSH çok yuksek değil ki cnm özellikle ilaçla tedavi devam ederken hamileyken ilaçlarına çok dikkat et ihmal etme sakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dahaki gidisimde baslatir doktor sanirim haftaya belli olur:)simdilik bakalim.bi dedi5 TSH çok yuksek değil ki cnm özellikle ilaçla tedavi devam ederken hamileyken ilaçlarına çok dikkat et ihmal etme sakın.
Insallah bebektendir:) evet idrarda silik cikti amanbir kac gun once yaptigimda hicbirsey cikmamisti:) 2 gun bile farkettiriyortestte çıkmıştı dimi canım bende şuan adet yok .bel ağrısı var.belkide vücudum kendini tutuyor diye düşünüyorum.
1.5 senelik evliyiz duzenli olarak iliskide 2. Ay tuttu..birsey denemedim ama psikolojimi rahat biraktim cocuk dusunmedim hic yani iliski gunlerini takip edip yumurtlama zamanim iliskiye girmem lazim demedim hic..beni stres cok etkilet hemen vucudum tepki verir..siz ne kdrdir deniyorsunuz aslinda bu kurlerde etkileyebilir mesela bir hormon yuksekse o kullandigin kur o hormona iyi gelmez daha yukseltir sogan suyu icin prolaktin yukseltir dediler mesela benimde yuksekti hic kullanmadimSen nekadrdir bekliyosun canim nekadr evlisin neler denedin anlatsana biraz ben suan regliyim 5.gundeyim hayit otuna baslicam bide bunu deneyelim bakalim
Aaa baştaki listede 5 şubat yazıyordu cnm bende dedim geçmiş günü diye. Hayırlısı inşallah test yaptın mı bugün?9 şubat dı. 28 günde bir olurum.son 2 aydır canım.
Hadi inşallah bu aygüzel haberler ver bize cnm. Çörekotu erken yumuetlatır cnm hergun ilişki bırakmak yok adet bitimi.Yeni bat 10 mart adetin 2.günü çörekotu bal tarçına başladım bakalım faydası olcakmı
Bi test yap cnm sen hadi. İnşallah hamişsindir.kızlar belim bacaklarım ağrıyor.
AA cnm yanlış. Bak benimde ikinci gebeliğimde hamile kalmadan önce 19 du 5 e düşünce hamile kaldım ama ilacımı TSH 2.45 çıktığında bile bırakmadımBir dahaki gidisimde baslatir doktor sanirim haftaya belli olur:)simdilik bakalim.bi dedi
Aaa baştaki listede 5 şubat yazıyordu cnm bende dedim geçmiş günü diye. Hayırlısı inşallah test yaptın mı bugün?
iş çıkışı yaparım.Bi test yap cnm sen hadi. İnşallah hamişsindir.
Ayy korkutma benii kendi basima ilac almiyum hic Allah korusun birsey olur falan sali gunu gidicem zaten doktora tekrar normalde 5 ciktiflginda biraz bekliyolarmis cocukda yukseltebiliyomus cunku ama saliya kdr bisey olmaz heralde normalde zaten sali gunu adetten iki gun sonra oluyor ben erken ogrendim gebeligiAA cnm yanlış. Bak benimde ikinci gebeliğimde hamile kalmadan önce 19 du 5 e düşünce hamile kaldım ama ilacımı TSH 2.45 çıktığında bile bırakmadım
Çünkü bebekte de TSH hormonu veremezsinsende de yetersiz çünkü şu anda. Hemen ya dahiliye yada endokrin randevu al cnm. Sakın ihmal etme. Hatta ben söyliyim direk experiox 50 mg kullanmaya basla cnm.
Korkma canım ihmal etme diye bilgilendirmek istedim ben özür dilerim. Kadın doğumcular bilmez anlamaz TSH yüksekliğinden o yuzden dedim. Dahiliye yada endokrin bölümü yönlendirir. Korkma zaten çok yüksek değil değerin 5 olması.Ayy korkutma benii kendi basima ilac almiyum hic Allah korusun birsey olur falan sali gunu gidicem zaten doktora tekrar normalde 5 ciktiflginda biraz bekliyolarmis cocukda yukseltebiliyomus cunku ama saliya kdr bisey olmaz heralde normalde zaten sali gunu adetten iki gun sonra oluyor ben erken ogrendim gebeligi
Görmedim cnm ben yada gördüm unuttum kusura bakma.Whiteandblue alakası yok canım hastane işlerim var onunla ilgileniyorum daha önc ki yazımda yazdım zaten yeni batlarınızı bekliyorum diye
Saol canim ilgileniyosun..bir hafta olmadan yine gidicem ihmal etmiyim zaten dogru insan korkuyor biraz daha yeni ya:) alisicam allahin izniyleKorkma canım ihmal etme diye bilgilendirmek istedim ben özür dilerim. Kadın doğumcular bilmez anlamaz TSH yüksekliğinden o yuzden dedim. Dahiliye yada endokrin bölümü yönlendirir. Korkma zaten çok yüksek değil değerin 5 olması.
Belki yerleşiyordur bebişin cnm yerleşmede de bir akıntı oluyor diye biliyorum