• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Valla çok acemiyim ben. Renk açılması yok gibi . Bata 7 gün var adet olursam sa bir sonraki aya deneriz pes etmek yok ama ben ödev gibi görüyorum kafamdan çıkarsam akışına bıraksam keşke

Valla çok acemiyim ben. Renk açılması yok gibi . Bata 7 gün var adet olursam sa bir sonraki aya deneriz pes etmek yok ama ben ödev gibi görüyorum kafamdan çıkarsam akışına bıraksam keşke
ben saldım çayıra yine değişmedi sonuç.

Kızlar Adetimin 3. günü doktora gittim.

Kan testi verdim, henüz kan sonucum çıkmadı ama doktor klomen ve progestreton verdi, önce hormanlarını görüp kullanım talimatı vereceğim dedi

o yüzden kür yapmayacağım sanırım. Zaten 2,5 cm lik kisti de düşürmüşüm.

Kızlar Adetimin 3. günü doktora gittim.

Kan testi verdim, henüz kan sonucum çıkmadı ama doktor klomen ve progestreton verdi, önce hormanlarını görüp kullanım talimatı vereceğim dedi

o yüzden kür yapmayacağım sanırım. Zaten 2,5 cm lik kisti de düşürmüşüm.
Kisti düşrmüş olman çok güzel. İnşallah klomen de fayda, eder bu ay canım önce dr dinle.

Günaydın hanımlar benim bata 6 gün kaldı ve henü bir belirti pek hissetmiyorum. İnşallah hamişimdir;) si de durum Nasıl?

İyi geceler arkadaslar ben hala adet olmadım. Arada kasık ağrım oluyo geçiyo. Neden bu kadar gecikebilir ki? Gebelik yok. EE olmadığı belli stresim yok. İlaç vs içmedim. Acaba pazartesiye randevu alsam mı?

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar moralinizi bozmayan inşallah bu ay olacak hep birlikte :) hamilelerimiz nasıllar bulantı aşerme vs belirtileri var mı bebişleri için doktora gittiler mi ? :KK46: Bu arada batlarınızı bekliyorum :halay:
Merhaba
Ben haberin hemen arkasından kötü bir haber aldım
Malesef babam rahatsızlandı
Doktora falan gidemedim
Adet tarihinden 4 gün sonra hcg baktırabildim 4744 çıktı
Sık sık istifar ediyorum ama bebektenmi üzüntüden strestenmi bilmiyorum
Sizlerde aklımdasınız inşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba
Ben haberin hemen arkasından kötü bir haber aldım
Malesef babam rahatsızlandı
Doktora falan gidemedim
Adet tarihinden 4 gün sonra hcg baktırabildim 4744 çıktı
Sık sık istifar ediyorum ama bebektenmi üzüntüden strestenmi bilmiyorum
Sizlerde aklımdasınız inşallah güzel haberler alırsınız
Canım çok geçmiş olsun. Bulantılar normal cnm endişelenme. Artık keseyi hatta içinde bebişi bile görebilirsiniz. Hayırlı olsun cnm

Back