kan çekilmesi gibi mi?Ben de üşüyorum bugün niyeyse
İçi titrer ya insanın öylekan çekilmesi gibi mi?
elin ayağının rengi açılıyor mu bu esnada adet belirtisine benzettim.İçi titrer ya insanın öyle
ben saldım çayıra yine değişmedi sonuç.Valla çok acemiyim ben. Renk açılması yok gibi . Bata 7 gün var adet olursam sa bir sonraki aya deneriz pes etmek yok ama ben ödev gibi görüyorum kafamdan çıkarsam akışına bıraksam keşke
Kisti düşrmüş olman çok güzel. İnşallah klomen de fayda, eder bu ay canım önce dr dinle.Kızlar Adetimin 3. günü doktora gittim.
Kan testi verdim, henüz kan sonucum çıkmadı ama doktor klomen ve progestreton verdi, önce hormanlarını görüp kullanım talimatı vereceğim dedi
o yüzden kür yapmayacağım sanırım. Zaten 2,5 cm lik kisti de düşürmüşüm.
MerhabaMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar moralinizi bozmayan inşallah bu ay olacak hep birlikte :) hamilelerimiz nasıllar bulantı aşerme vs belirtileri var mı bebişleri için doktora gittiler mi ?Bu arada batlarınızı bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Bulantılar normal cnm endişelenme. Artık keseyi hatta içinde bebişi bile görebilirsiniz. Hayırlı olsun cnmMerhaba
Ben haberin hemen arkasından kötü bir haber aldım
Malesef babam rahatsızlandı
Doktora falan gidemedim
Adet tarihinden 4 gün sonra hcg baktırabildim 4744 çıktı
Sık sık istifar ediyorum ama bebektenmi üzüntüden strestenmi bilmiyorum
Sizlerde aklımdasınız inşallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederim çok sağolCanım çok geçmiş olsun. Bulantılar normal cnm endişelenme. Artık keseyi hatta içinde bebişi bile görebilirsiniz. Hayırlı olsun cnm
amin cnm insallah. tesekkurler guzel dileklerin icin.Teşekkür ederim çok sağol
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
gebelikte de bas agrisi olur cnm. hemen umutsuzluk yok.Benim başım sağdan sağdan zonkluyor adet olmadan önce olur hep tühhh ya
Ay hadi inşallahhhh gerçekten anne olmak istiyorum yaaaaaa . Eşim yurt dışına çok çıkıyor o yüzden çalışmalar bizim çok olmuyor denk gelemiyoruz o yüzden bu ay bir heyecan yaptım bengebelikte de bas agrisi olur cnm. hemen umutsuzluk yok.
bata kac gun kaldi cnmAy hadi inşallahhhh gerçekten anne olmak istiyorum yaaaaaa . Eşim yurt dışına çok çıkıyor o yüzden çalışmalar bizim çok olmuyor denk gelemiyoruz o yüzden bu ay bir heyecan yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?