- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
5 gün kaldı cuma günü adet tarihimbata kac gun kaldi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün kaldı cuma günü adet tarihimbata kac gun kaldi cnm
az kalmis hadi insallah hamilesindir cnm.5 gün kaldı cuma günü adet tarihim
Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydınlar herkese , bekliyoruz bakalım bat-a 4 gün kaldı
Uçakta birşey olmaz cnm ben nerdeyse uçalta doğuracaktım 38. Haftaya kadar bindim korkma. Yurtdışına mı ucakasınYarindan sonraya randevu aldim kan vereceğim. 3+1 olur eger varsa minicik olsa cikacak bence. Acele ettiğimden degil 16 sinda ucaga binecegim zararı olursa fitil falan alırım adete 6 gun var
Geç döllenme olabilir bekle adetini bence.Merhabalar ben aştı gün öncesine kadar tahmin eden test yaptım sonuç negatif artık diğer aylara kısmet
Canım kimyasal gebelik olabilir. Dr randevu al istersenSlm kızlar hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlarada en kısa zamanda nasip olsun inş.benim bu ay karmakarış oldu.bat 10 şubattı adetten 8 gün önce kahverengi leke geldi ara ara ertesi gün kesildi yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6 gün kala test taptım 2.çizgi çok silik çıktı bekledim adete 2 gün kala tekrar yaptım yine aynı çıktı.aynı gün kan verdim beta 2 eve geldim adet oldum diye düşündüm kanama başladı 1 gün sürdü ve birdaha hiçbirşey gelmedi belirtiler devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin