• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Zar zor yemek pişirdim yedim. Açlıktan ağrıyormuş başım galiba. Geçti şimdi biraz. Ya hep uzanasım var gibi. Psikolojiktir belki.

Hayırlısı inşallah canım. Az kaldı batına. İnşallah hamilesindir. Bende hala, adet olmadım beklıyorum. Yarın bir daha test yapacağım bakalım.

Bir şey merak diyorum rahmin olduğu yer biraz şiş ve sert olmalı mı? Gebelik varsa olmalı mı? Eğer öyle ise ben de bir sertlik veya hafif şişlik yok

Yarindan sonraya randevu aldim kan vereceğim. 3+1 olur eger varsa minicik olsa cikacak bence. Acele ettiğimden degil 16 sinda ucaga binecegim zararı olursa fitil falan alırım adete 6 gun var

Merhabalar ben aştı gün öncesine kadar tahmin eden test yaptım sonuç negatif artık diğer aylara kısmet

Yarindan sonraya randevu aldim kan vereceğim. 3+1 olur eger varsa minicik olsa cikacak bence. Acele ettiğimden degil 16 sinda ucaga binecegim zararı olursa fitil falan alırım adete 6 gun var
Uçakta birşey olmaz cnm ben nerdeyse uçalta doğuracaktım 38. Haftaya kadar bindim korkma. Yurtdışına mı ucakasın

LeylaKaya LeylaKaya canım benim sikus 35 gün sürüyor. Bekarkende öyleydi demek ki yine aynı devam ediyor ilk defa takip ettim bu ay. Yeni bat 20 mart canım hayırlısı olsun. Nisanda devam edecektim ama eşim devam diyor. Hayırlısı inşallah.

Slm kızlar hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlarada en kısa zamanda nasip olsun inş.benim bu ay karmakarış oldu.bat 10 şubattı adetten 8 gün önce kahverengi leke geldi ara ara ertesi gün kesildi yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6 gün kala test taptım 2.çizgi çok silik çıktı bekledim adete 2 gün kala tekrar yaptım yine aynı çıktı.aynı gün kan verdim beta 2 eve geldim adet oldum diye düşündüm kanama başladı 1 gün sürdü ve birdaha hiçbirşey gelmedi belirtiler devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin

Slm kızlar hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlarada en kısa zamanda nasip olsun inş.benim bu ay karmakarış oldu.bat 10 şubattı adetten 8 gün önce kahverengi leke geldi ara ara ertesi gün kesildi yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6 gün kala test taptım 2.çizgi çok silik çıktı bekledim adete 2 gün kala tekrar yaptım yine aynı çıktı.aynı gün kan verdim beta 2 eve geldim adet oldum diye düşündüm kanama başladı 1 gün sürdü ve birdaha hiçbirşey gelmedi belirtiler devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin
Canım kimyasal gebelik olabilir. Dr randevu al istersen

Back