Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

ay inşallaah bak beraber aynı zamanda doğurcaz kalırsak.ben hesaplatınca 19 ekim diyor.emin olmak için kardeşiminkini de hesaplattım.bir gün yanılma ile doğru çıktı hamilel,k hesaplayıcılar.
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı. Benim iki sezeryan oldugu in net tarihim yok
Adet sancılarım başladı kızlar adet olacağım ben umutsuz vaka
Ah be canım gebelikte de adet sancısı olur ama kırmızı kart yemezsin. Kırmızılar gelmedikçe umutlar bitmeyecek.
Benim de sabahki kamptan sonra haffif kasik sancılarım vardı.simdi de belime arkadan sancı giriyo. Ama çok yormuyo ...bugunu de saymassak bnm 4 gunum kaldi.
Onlr gecen 1/2 gun once çok şidetşiydi bende ama şimdilerde kamp sonu hiç ağrım olmuyor baklım hayırlısı inşallah bebiş geliyordur

Üzüldüm ya gebelik testi yaptım dayanamayıp son testim di sonuç hüsraaaaan hayırlısı olsun bakalım..
Keşke yapmasaydın daha erken moralimi bozdun bn de iki gün önce yaptım o hatayi o yuzden bu sabah belki bakarim o zamana kadar dayanacak ama en iyisi son güne kadar sabir

Inşallah cnm gelsin bebisler

Keşke yapmasaydın daha erken moralimi bozdun bn de iki gün önce yaptım o hatayi o yuzden bu sabah belki bakarim o zamana kadar dayanacak ama en iyisi son güne kadar sabir
Bilmiyorum canım sanki değilim hissediyorum
Bilmiyorum canım ya sanki değilim ben oyle hissediyorum

Buldum valla bı kasık batmasıbırde agzımda demır tadı yazmışım. Hayırlısı bakalım ıyı geceler kızlar

Nasılsın canım bir kaç saatten bu yana :)
Valla Nutella kavanozu önümde TV izliyorum. Bu çikolata sevdası ya erken kırmızı kart yiycem yada kızım olcak. İki oğlumda turşu delisiydim. Büyük oğlumda turşu suyunu gizli gizli içerdim.
Sol kasığım batıyor arada.
Çok şiddetli olmayan bel ağrım tam gaz devam ediyor.
Başka, da birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…