- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı. Benim iki sezeryan oldugu in net tarihim yokay inşallaah bak beraber aynı zamanda doğurcaz kalırsak.ben hesaplatınca 19 ekim diyor.emin olmak için kardeşiminkini de hesaplattım.bir gün yanılma ile doğru çıktı hamilel,k hesaplayıcılar.
Ah be canım gebelikte de adet sancısı olur ama kırmızı kart yemezsin. Kırmızılar gelmedikçe umutlar bitmeyecek.Adet sancılarım başladı kızlar adet olacağım ben umutsuz vaka
Onlr gecen 1/2 gun once çok şidetşiydi bende ama şimdilerde kamp sonu hiç ağrım olmuyor baklım hayırlısı inşallah bebiş geliyordurBenim de sabahki kamptan sonra haffif kasik sancılarım vardı.simdi de belime arkadan sancı giriyo. Ama çok yormuyo ...bugunu de saymassak bnm 4 gunum kaldi.
Keşke yapmasaydın daha erken moralimi bozdun bn de iki gün önce yaptım o hatayi o yuzden bu sabah belki bakarim o zamana kadar dayanacak ama en iyisi son güne kadar sabirÜzüldüm yagebelik testi yaptım dayanamayıp son testim di sonuç hüsraaaaan hayırlısı olsun bakalım..
Inşallah cnm gelsin bebislerİnşallah cnm hakkımızda hayırlısı. Benim iki sezeryan oldugu in net tarihim yok
Ah be canım gebelikte de adet sancısı olur ama kırmızı kart yemezsin. Kırmızılar gelmedikçe umutlar bitmeyecek.
Onlr gecen 1/2 gun once çok şidetşiydi bende ama şimdilerde kamp sonu hiç ağrım olmuyor baklım hayırlısı inşallah bebiş geliyordur
Bilmiyorum canım sanki değilim hissediyorumKeşke yapmasaydın daha erken moralimi bozdun bn de iki gün önce yaptım o hatayi o yuzden bu sabah belki bakarim o zamana kadar dayanacak ama en iyisi son güne kadar sabir
Bilmiyorum canım ya sanki değilim ben oyle hissediyorumİnşallah cnm hakkımızda hayırlısı. Benim iki sezeryan oldugu in net tarihim yok
Ah be canım gebelikte de adet sancısı olur ama kırmızı kart yemezsin. Kırmızılar gelmedikçe umutlar bitmeyecek.
Onlr gecen 1/2 gun once çok şidetşiydi bende ama şimdilerde kamp sonu hiç ağrım olmuyor baklım hayırlısı inşallah bebiş geliyordur
Keşke alsak :)Ayy yarın bat gunu olan var mi aramızda bi güzel haber alsak
Aynen canım ben deBenim ki yakın
Ama hamile hissetmiyorum ben ya
Sıkma canını canım ne kadar oldu ki evleneliUzulmemeye çalışıyorum ama iyi degilim
Canım üzülme dur bakalım yarın sabah bi test yap değilsen önümüzdeki ay verimli bir çalışma ile haöiş olursun. Sıkma canını. Kırmızılt gelmediği müddetçr umut var demektir.Benim ki yakın
Ama hamile hissetmiyorum ben ya
Ya o his bende de var sanki hamileydim de kayboldu gitti gibi bi boşluk hissediyorum. İki sene evvel oğlumda neler hissetmişim onları arıyorum KK da dur bakalımBilmiyorum canım sanki değilim hissediyorum
Bilmiyorum canım ya sanki değilim ben oyle hissediyorum
Hayırlısı kuzum ya bütün belirtilerim adete dönük benim en önemlisi karın ağrımYa o his bende de var sanki hamileydim de kayboldu gitti gibi bi boşluk hissediyorum. İki sene evvel oğlumda neler hissetmişim onları arıyorum KK da dur bakalım
Ben varımKızlar uyumayan var mıııı ??
Nasılsın canım bir kaç saatten bu yana :)Ben varım
Benim de adete 4 gün kaldı ama gebelik 0 hissediyorumKaldi yedi gün inşllah
Valla Nutella kavanozu önümde TV izliyorum. Bu çikolata sevdası ya erken kırmızı kart yiycem yada kızım olcak. İki oğlumda turşu delisiydim. Büyük oğlumda turşu suyunu gizli gizli içerdim.Nasılsın canım bir kaç saatten bu yana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?