• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

9 şubatmış daha var cnm bir iki gün daha bekle bence. Ben oğlumda 7 gun kaladan iytibaren başladım sabah testlerine 5. Gün silik yakaladım hatta hala duruyor testler resimleri nasıl yüklüyoruz telden giriyorum ben

30 ocakta göremedim. Fakat diğerinde bir çizgi var. En garanti sabah idrarıyla yap cnm. İnşallah hamilesindir bata kaç gun vardı
ay inşallaah bak beraber aynı zamanda doğurcaz kalırsak.ben hesaplatınca 19 ekim diyor.emin olmak için kardeşiminkini de hesaplattım.bir gün yanılma ile doğru çıktı hamilel,k hesaplayıcılar.

9 şubatmış daha var cnm bir iki gün daha bekle bence. Ben oğlumda 7 gun kaladan iytibaren başladım sabah testlerine 5. Gün silik yakaladım hatta hala duruyor testler resimleri nasıl yüklüyoruz telden giriyorum ben
İnşallah hamileyimdiiir. Hızlıresime yükleyip buraya kopyaladıım

Hoşgeldin canım moralini bozma Allah'tan umudunu kesme her şeyin hayırlısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu ay bizim için hayırlı olsun istersen bir gebelik testi yap bak ama olumsuz çıkarsa da üzülme şöyle düşün demekki zamanı değilmiş henüz zamanı gelmemiş

Hoşgeldin canım moralini bozma Allah'tan umudunu kesme her şeyin hayırlısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu ay bizim için hayırlı olsun istersen bir gebelik testi yap bak ama olumsuz çıkarsa da üzülme şöyle düşün demekki zamanı değilmiş henüz zamanı gelmemiş

Adet sancılarım başladı kızlar adet olacağım ben umutsuz vaka :silah:

Benim de sabahki kamptan sonra haffif kasik sancılarım vardı.simdi de belime arkadan sancı giriyo. Ama çok yormuyo ...bugunu de saymassak bnm 4 gunum kaldi.:KK17::KK39:
Az kaldı canım ama benim adet ağrılarım başladı ben adet olacağım kızlar bir dahaki aya inşallah :)

Back