Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala emin olamıyorum ama kan testine kadarda olamayacağım galibaBunda da çıktı bak :)
Ayy aynen canım benim hayırlısı inşallah :)Hala emin olamıyorum ama kan testine kadarda olamayacağım galiba
Bi an önce geçse günler
Canim benim allah razı olsun hepimize allah nasip etsinCanım seninde bata, az var belirtilerden sahane. İnşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre versin.
Amin inşallah hepimiz içinAyy aynen canım benim hayırlısı inşallah :)
Ben kesin hamile değilim öyle hissediyorum olursa atarım amaAmin inşallah hepimiz için
Sizlerin haberlerini bekliyorum bende testleri yapınca atın sizde
benimde bat 5 inde sabah normal gebelik yaptım negatifti bnde erken gebelik yapayım birde alayımda sende normal gebelik yaparsan at canm burayaEvet erken gebelik testiydi dur normalde var evde yapayım ondanda bakalım nasıl çıkacak
Merhaba. Oncelikle hayırlı olsun topiginiz ugur getirsin insallah sizede. Benim 11 gun var. İkinci oğlumda cok netbelirtiler yasadım. Ilkte deneyımsızdım. Simdi arada kasık ağrım var. Karnım sis dogurcak gibiyim. İştahım acık kabız oldum. Bas ağrım oluyor arada. Şimdilik bunlar var. Takipteyim.
Canim benim allah razı olsun hepimize allah nasip etsin
Ben kesin hamile değilim öyle hissediyorum olursa atarım ama
Ben çok testler yaptım eger yoksa yuz gun beklesen çıkmaz gebelik. Bende bata 3/4 gun kala sıkışık idrarla yap cnm inşallah senden de guzel haberler alırız.Ya kızlar bende 3 gündür test yapıyorum bi kaç saat sonra silikti olsa 2.çizgi çıkıyo erkenmi sizce yoksa beklediği içinmi
Canım karamsarlık yok. Benimde belirtiler gitti dedim 1/2 saatten bu yana bir sağ bir sol kasığıma sancı gibi batma oluyor. Hakkımızda hayırlısı halsizliğim de var bugün. Kolum kalkmıyor sanki.
Ben çok testler yaptım eger yoksa yuz gun beklesen çıkmaz gebelik. Bende bata 3/4 gun kala sıkışık idrarla yap cnm inşallah senden de guzel haberler alırız.
Merhaba cnm öncelikle hoşgeldin. Gebelk belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Hatta hamiş arkadaslar hep adet olucam diye bekler hepama gelmez, kırmızılar. Hemen bir test yap bol su iç ve idrarını tut biraz sonra yap sonucunda bize yaz.Kızlar bende yeni katildim evliligimin 5.yilina giricem ve uzun zamandir bebek bekliyoruz doktor kontorolleri yapildi hicbi sorun yok bir kez asilama yaptrdim ama malesef olmadi gecen ay baslarinda regl oldum ama bu ay henuz regl olmadim arkadasmla ayni tarihlerde regl oluyordk ona gore benim regl gunum gecmis belirti olarak ayni regl belirtileri var kasik ve bel agrisi halsizlik ama hamile olabilecegm ihtimalini dusunup yinede sevinmek istemiyorm insallah regl olmam
Merhaba cnm öncelikle hoşgeldin. Gebelk belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Hatta hamiş arkadaslar hep adet olucam diye bekler hepama gelmez, kırmızılar. Hemen bir test yap bol su iç ve idrarını tut biraz sonra yap sonucunda bize yaz.
Merhaba cnm öncelikle hoşgeldin. Gebelk belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Hatta hamiş arkadaslar hep adet olucam diye bekler hepama gelmez, kırmızılar. Hemen bir test yap bol su iç ve idrarını tut biraz sonra yap sonucunda bize yaz.
Hoşgeldin canım moralini bozma Allah'tan umudunu kesme her şeyin hayırlısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu ay bizim için hayırlı olsun istersen bir gebelik testi yap bak ama olumsuz çıkarsa da üzülme şöyle düşün demekki zamanı değilmiş henüz zamanı gelmemişKızlar bende yeni katildim evliligimin 5.yilina giricem ve uzun zamandir bebek bekliyoruz doktor kontorolleri yapildi hicbi sorun yok bir kez asilama yaptrdim ama malesef olmadi gecen ay baslarinda regl oldum ama bu ay henuz regl olmadim arkadasmla ayni tarihlerde regl oluyordk ona gore benim regl gunum gecmis belirti olarak ayni regl belirtileri var kasik ve bel agrisi halsizlik ama hamile olabilecegm ihtimalini dusunup yinede sevinmek istemiyorm insallah regl olmam
Bak az once bata 4 gunu olan arkadasın silik çıktı varsa silik çıkar cnm. Benim adetr 5 gun kala silik çıkmıştı ufak oğlumda. Sadece bol su iç ve idrarın gelince tut bıraz.Canımm bu yakinlarda yapsam test cikarmiki cnku regli tarihinin gecip gecmedgine emin deglim gecmedyse bile 2-3gun var sanirm biraz dahami beklesem ama insallah gebelik vardir tabiki paylasirim :)