• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Valla Nutella kavanozu önümde TV izliyorum. Bu çikolata sevdası ya erken kırmızı kart yiycem yada kızım olcak. İki oğlumda turşu delisiydim. Büyük oğlumda turşu suyunu gizli gizli içerdim.
Sol kasığım batıyor arada.
Çok şiddetli olmayan bel ağrım tam gaz devam ediyor.
Başka, da birşey yok.
Olsun canım inşallah kalbinden geçen olur artık takmıyorum ben ya

Adet olacakmış gibi karnım ağrıyor gögüslerim acıyor ve sivilcelerim çıktı adete %99 yakınım :)
Canım ya adete 4 gün kalaadet ağrısı olurmu? O bebiş ağrısıdır bence. Ben anlamam bıle adet olduğumu bi akar bakarım ki adet olmuşum. Erken değilmi adet sancısı için

Canım ya adete 4 gün kalaadet ağrısı olurmu? O bebiş ağrısıdır bence. Ben anlamam bıle adet olduğumu bi akar bakarım ki adet olmuşum. Erken değilmi adet sancısı için
Ben öyle düşünmüyorum cnm bekle bence guzel haberler alacaksın.
Benim hafif hafif ağrılarım olur adetten bir kaç gün önce :( az az böyle hissederim olacağımı geliyorum der yani az kaldı der maksimum 3 4 güne de olurum adet oyle şaştığı pek olmaz :( ahh keşke belirtiler beni yanıltıyor olsaaa vajinismus sorunum vardı yeni yendim 8 aylık evliyim bebiş çok istiyorum elim de ben de çok seviyorum çocukları .. ama bilmiyorum adet sancısı üzdü beni..

Benim hafif hafif ağrılarım olur adetten bir kaç gün önce :KK43: az az böyle hissederim olacağımı geliyorum der yani az kaldı der maksimum 3 4 güne de olurum adet oyle şaştığı pek olmaz :KK43: ahh keşke belirtiler beni yanıltıyor olsaaa vajinismus sorunum vardı yeni yendim 8 aylık evliyim bebiş çok istiyorum elim de ben de çok seviyorum çocukları .. ama bilmiyorum adet sancısı üzdü beni..
Üzülme cnm vücudun spermlere yeni alışıyor bu normal. Bir sıkıntın yoksa hormonel açıdan önümüzdeki ay olur bir sonraki ay olur. Sen sağlıklı eşin sağlıklı olsun bebiş olur. Ben oğlumda çörekotu kürü denedim önümüzdeki ay tavsiye ederim güzel yumurta yapıyor. Bende troit vardı o zmn yumutalarım sağlıklı olmuyordu pek. Üzülme cnm vardır Rabbiin bir bildiği

[
Üzülme cnm vücudun spermlere yeni alışıyor bu normal. Bir sıkıntın yoksa hormonel açıdan önümüzdeki ay olur bir sonraki ay olur. Sen sağlıklı eşin sağlıklı olsun bebiş olur. Ben oğlumda çörekotu kürü denedim önümüzdeki ay tavsiye ederim güzel yumurta yapıyor. Bende troit vardı o zmn yumutalarım sağlıklı olmuyordu pek. Üzülme cnm vardır Rabbiin bir bildiği
Aynen canım onunla avuttum kendimi çünkü vajinismus hastasıydım dediğim gibi ve bir gün dedim ki bunu aşmalıyım ve 1 hafta da yendim kendi başıma demekki zamanı o zamanmış hep oyle düşünürüm asla kötüye yormam ilk evlendiğimizde de bebek istemiyordum borçlar azalsın diye Allah kalbimi biliyor temiz istemişim demek.. Allah bilir deşiğin gibi ama şuan olsa o kadar sevinirim ki ...

[

Aynen canım onunla avuttum kendimi çünkü vajinismus hastasıydım dediğim gibi ve bir gün dedim ki bunu aşmalıyım ve 1 hafta da yendim kendi başıma demekki zamanı o zamanmış hep oyle düşünürüm asla kötüye yormam ilk evlendiğimizde de bebek istemiyordum borçlar azalsın diye Allah kalbimi biliyor temiz istemişim demek.. Allah bilir deşiğin gibi ama şuan olsa o kadar sevinirim ki ...
Dediğim gibi kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. Sıkma canını.

Üzüldüm ya :KK43: gebelik testi yaptım dayanamayıp son testim di sonuç hüsraaaaan :KK43: hayırlısı olsun bakalım..
Canimm iste bende husran yasamamak icin tutuyorm kendimi bosver bidahaki aya insallh benimde kasik agrim ve bel agrisi var bide akintim var heran bekliyorm bende :(

Aynen Cnm kastırmak yok free devam ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbım kalbımızdekını hayırlı eylesın. Iyı geceler cnm. Az kıtap okuyup yatacağım ben. :anne::anne::KK15:
Çok sağol canım desteğin için iyi geceler amin hepimize inşallah en hayırlısından :KK19::KK36::KK15:

Kizlar benim de bat 8 subat. Mayis ayinda dusuk yaptim bebegimin kalbi durdu, o zamandan beri de calisiyoruz ama olmuyor malesef Bu ay da hic belirtim yok ama yazmak istedim insallah burasi hepimize ugurlu gelir..

Bu aksam sol kaburgamin altina karin kismina dogru agri girdi mide bulantisiyla beraber adet zamani gelsede su kuskulardan kurtulsak ya

Hanimlar ben malesef adet oldum
Çok üzüldüm ama yola devam edicem
Dilerim allahtan diğer arkadaşlarım hamiledir.
Bu arada burdan devam edelim
Tavsiye verelim kavusalim artık
Gül kokulu bebeklerimize

Back