- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
30 ocakta göremedim. Fakat diğerinde bir çizgi var. En garanti sabah idrarıyla yap cnm. İnşallah hamilesindir bata kaç gun vardı
ay inşallaah bak beraber aynı zamanda doğurcaz kalırsak.ben hesaplatınca 19 ekim diyor.emin olmak için kardeşiminkini de hesaplattım.bir gün yanılma ile doğru çıktı hamilel,k hesaplayıcılar.30 ocakta göremedim. Fakat diğerinde bir çizgi var. En garanti sabah idrarıyla yap cnm. İnşallah hamilesindir bata kaç gun vardı
İnşallah hamileyimdiiir. Hızlıresime yükleyip buraya kopyaladıım9 şubatmış daha var cnm bir iki gün daha bekle bence. Ben oğlumda 7 gun kaladan iytibaren başladım sabah testlerine 5. Gün silik yakaladım hatta hala duruyor testler resimleri nasıl yüklüyoruz telden giriyorum ben
Hoşgeldin canım moralini bozma Allah'tan umudunu kesme her şeyin hayırlısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu ay bizim için hayırlı olsun istersen bir gebelik testi yap bak ama olumsuz çıkarsa da üzülme şöyle düşün demekki zamanı değilmiş henüz zamanı gelmemiş
Bak az once bata 4 gunu olan arkadasın silik çıktı varsa silik çıkar cnm. Benim adetr 5 gun kala silik çıkmıştı ufak oğlumda. Sadece bol su iç ve idrarın gelince tut bıraz.
Bende öyle hissediyorum hala sen yinede yapınca atBen kesin hamile değilim öyle hissediyorum olursa atarım ama
Hoşgeldin canım moralini bozma Allah'tan umudunu kesme her şeyin hayırlısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu ay bizim için hayırlı olsun istersen bir gebelik testi yap bak ama olumsuz çıkarsa da üzülme şöyle düşün demekki zamanı değilmiş henüz zamanı gelmemiş
Anlaştık canım :)Bende öyle hissediyorum hala sen yinede yapınca at
Tatlım testlerin üstüne su damlat cizgiler kaybolursa buharlasma cizgisi diyolar o olurmus ama kaybolmaz ise hamilesin demektir
Ben gördüm ama 2 saat sonra olmaz ama hatalı sonuç oluyormuş
Dur deniyim bakalım canımm bencede hatalıdır bi daha test yapmıcak en iyisi bat günü yapmaakTatlım testlerin üstüne su damlat cizgiler kaybolursa buharlasma cizgisi diyolar o olurmus ama kaybolmaz ise hamilesin demektir
Az kaldı canım ama benim adet ağrılarım başladı ben adet olacağım kızlar bir dahaki aya inşallah :)Benim de sabahki kamptan sonra haffif kasik sancılarım vardı.simdi de belime arkadan sancı giriyo. Ama çok yormuyo ...bugunu de saymassak bnm 4 gunum kaldi.
Dur bakalım zaten adet gibi geliyo farketmesi çok zor bekleyelim ama kendimizi de hazırlayalım.Az kaldı canım ama benim adet ağrılarım başladı ben adet olacağım kızlar bir dahaki aya inşallah :)
Üzüldüm yaDur bakalım zaten adet gibi geliyo farketmesi çok zor bekleyelim ama kendimizi de hazırlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?