- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Olsun canım inşallah kalbinden geçen olur artık takmıyorum ben yaValla Nutella kavanozu önümde TV izliyorum. Bu çikolata sevdası ya erken kırmızı kart yiycem yada kızım olcak. İki oğlumda turşu delisiydim. Büyük oğlumda turşu suyunu gizli gizli içerdim.
Sol kasığım batıyor arada.
Çok şiddetli olmayan bel ağrım tam gaz devam ediyor.
Başka, da birşey yok.
Batma bel ağrısı yok mu? Gerçi her bünyede olacak diye birşey yokBenim de adete 4 gün kaldı ama gebelik 0 hissediyorum
Adet olacakmış gibi karnım ağrıyor gögüslerim acıyor ve sivilcelerim çıktı adete %99 yakınım :)Sen de var mı değişikbirşeyler
Ya bende takmıyorum olursa olur hatta olmazsa önümüzdeki ay kız formülü uygulayacağım. Hiç kastırmıyorum. Diyorum ya Rabbim önce sizlereversin. Bana sonra, versin.Olsun canım inşallah kalbinden geçen olur artık takmıyorum ben ya
En küçük bir belirti bile YokBatma bel ağrısı yok mu? Gerçi her bünyede olacak diye birşey yok
Canım ya adete 4 gün kalaadet ağrısı olurmu? O bebiş ağrısıdır bence. Ben anlamam bıle adet olduğumu bi akar bakarım ki adet olmuşum. Erken değilmi adet sancısı içinAdet olacakmış gibi karnım ağrıyor gögüslerim acıyor ve sivilcelerim çıktı adete %99 yakınım :)
Ben öyle düşünmüyorum cnm bekle bence guzel haberler alacaksın.En küçük bir belirti bile Yokkaşık aştım var dı bir kaç gün önce ama geçti gitti adet olacakmışım ondan heralde /((
Canım ya adete 4 gün kalaadet ağrısı olurmu? O bebiş ağrısıdır bence. Ben anlamam bıle adet olduğumu bi akar bakarım ki adet olmuşum. Erken değilmi adet sancısı için
Benim hafif hafif ağrılarım olur adetten bir kaç gün önceBen öyle düşünmüyorum cnm bekle bence guzel haberler alacaksın.
Üzülme cnm vücudun spermlere yeni alışıyor bu normal. Bir sıkıntın yoksa hormonel açıdan önümüzdeki ay olur bir sonraki ay olur. Sen sağlıklı eşin sağlıklı olsun bebiş olur. Ben oğlumda çörekotu kürü denedim önümüzdeki ay tavsiye ederim güzel yumurta yapıyor. Bende troit vardı o zmn yumutalarım sağlıklı olmuyordu pek. Üzülme cnm vardır Rabbiin bir bildiğiBenim hafif hafif ağrılarım olur adetten bir kaç gün önceaz az böyle hissederim olacağımı geliyorum der yani az kaldı der maksimum 3 4 güne de olurum adet oyle şaştığı pek olmaz ahh keşke belirtiler beni yanıltıyor olsaaa vajinismus sorunum vardı yeni yendim 8 aylık evliyim bebiş çok istiyorum elim de ben de çok seviyorum çocukları .. ama bilmiyorum adet sancısı üzdü beni..
Aynen canım onunla avuttum kendimi çünkü vajinismus hastasıydım dediğim gibi ve bir gün dedim ki bunu aşmalıyım ve 1 hafta da yendim kendi başıma demekki zamanı o zamanmış hep oyle düşünürüm asla kötüye yormam ilk evlendiğimizde de bebek istemiyordum borçlar azalsın diye Allah kalbimi biliyor temiz istemişim demek.. Allah bilir deşiğin gibi ama şuan olsa o kadar sevinirim ki ...Üzülme cnm vücudun spermlere yeni alışıyor bu normal. Bir sıkıntın yoksa hormonel açıdan önümüzdeki ay olur bir sonraki ay olur. Sen sağlıklı eşin sağlıklı olsun bebiş olur. Ben oğlumda çörekotu kürü denedim önümüzdeki ay tavsiye ederim güzel yumurta yapıyor. Bende troit vardı o zmn yumutalarım sağlıklı olmuyordu pek. Üzülme cnm vardır Rabbiin bir bildiği
Dediğim gibi kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. Sıkma canını.[
Aynen canım onunla avuttum kendimi çünkü vajinismus hastasıydım dediğim gibi ve bir gün dedim ki bunu aşmalıyım ve 1 hafta da yendim kendi başıma demekki zamanı o zamanmış hep oyle düşünürüm asla kötüye yormam ilk evlendiğimizde de bebek istemiyordum borçlar azalsın diye Allah kalbimi biliyor temiz istemişim demek.. Allah bilir deşiğin gibi ama şuan olsa o kadar sevinirim ki ...
Aynen canım hayırlısı Allah tan :)Dediğim gibi kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. Sıkma canını.
Aynen Cnm kastırmak yok free devam ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbım kalbımızdekını hayırlı eylesın. Iyı geceler cnm. Az kıtap okuyup yatacağım ben.Aynen canım hayırlısı Allah tan :)
Canimm iste bende husran yasamamak icin tutuyorm kendimi bosver bidahaki aya insallh benimde kasik agrim ve bel agrisi var bide akintim var heran bekliyorm bendeÜzüldüm yagebelik testi yaptım dayanamayıp son testim di sonuç hüsraaaaan hayırlısı olsun bakalım..
Çok sağol canım desteğin için iyi geceler amin hepimize inşallah en hayırlısındanAynen Cnm kastırmak yok free devam ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbım kalbımızdekını hayırlı eylesın. Iyı geceler cnm. Az kıtap okuyup yatacağım ben.
ayyy deli gibi acıkıyorum .yediklerim ağzıma çok tatlı gelmeye başladı düm cips yedim çok tatlı geldi bazen adete de işaret ediyor bu bilemedim şimdi.Benim de adete 4 gün kaldı ama gebelik 0 hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?