hepimizin sol kasık sızlıyor hadi hayırlısı :)Merhabalar bayanlar benimde 8 gün kaldı kasıklarımda ağrı var ozellikle sol tarafimda daha cok agiriyor. Bazen geciyo ama cogunlukla bugün cok agri yapti. Catlatma ignesi vuruldum 11. Gun bugun. Umarim bekledigim seydir
Ayy evet hayırlısı güzel haberler alalım artıkhepimizin sol kasık sızlıyor hadi hayırlısı :)
İnşallah öyledir o zmanBende olmadı fakat olmasi iyidir heralde gebelik belirtisi olabiliyor çünkü
Adet olcagm zaman gogus hassasiyeti olurdu ..bu sefer olmadi ..iyiye isarettir insallah sol kasıktaki nadiren hissettiren agri harici belirti yok
Benimki var , yumurta akı gibi.Kızlar affınıza sığınarak soruyorum jelimsi beyaz akıntısı olan varmı anlamadım korktumda
Evet ama yoğun krem gibideBenimki var canım, yumurta akı gibi.
Evet, benim genelde yumurtlama döneminde oluyordu ama bu sefer 4-5 gün sürdü.Evet ama yoğun krem gibide
Bata 7 gün var hatta ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamamıEvet, benim genelde yumurtlama döneminde oluyordu ama bu sefer 4-5 gün sürdü.
İyiye işarettir kaç günün var
Biliyorum benim de geçti . HayırlısıYani geçti yumurtlamm
Forumda okudum yumurtlama zamanıda olabilir faln diye hamilelikte olabilir yazmışlar off ya inşallhBiliyorum benim de geçti . Hayırlısı
Cizgi cok belli canim Darisi bize insallahBenim de 11i bat bugün test yaptım belki görmüşsündür. Ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi.
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla al insallah kucagina :) kacinci denemendi acabaSelam kizlar heyecaninizi anlıyorum. Ne tatlı bir bekleyiş.ben kendi yaşadıklarını anlatayım size. Yumyrtlamadan beri benim kaşık ağrım ve siskinligm vardi. Neyse ben sabırsız adete 4 gun kala test yaptim tabi cikmadi. 1 saat sonra baktigimda zorla görünen bir hayalet çizgi eşime gösteriyorum yok orada bir sey diyor. Devam edeyim 2 gun kala bu daha test ve yine cikmadi.2 saat sonra baktım evet bir hayalet çizgi daha tabii kaptiramiyorum kendimi 5dk sonra çıkan çizgi geçerli değil diye.vere adet günün geldiğinde ne gelen var ne giden.ertesi gun soluğu hastanede aldım kan versin 360 çıktı.hamileymiş.360 olduğu halde firarda hemen görünmedi. Rabbim kalbinize göre versin
Sağlıkla al canım kucağına peki bu tarz akıntı yaşadınmı sendeSelam kizlar heyecaninizi anlıyorum. Ne tatlı bir bekleyiş.ben kendi yaşadıklarını anlatayım size. Yumyrtlamadan beri benim kaşık ağrım ve siskinligm vardi. Neyse ben sabırsız adete 4 gun kala test yaptim tabi cikmadi. 1 saat sonra baktigimda zorla görünen bir hayalet çizgi eşime gösteriyorum yok orada bir sey diyor. Devam edeyim 2 gun kala bu daha test ve yine cikmadi.2 saat sonra baktım evet bir hayalet çizgi daha tabii kaptiramiyorum kendimi 5dk sonra çıkan çizgi geçerli değil diye.vere adet günün geldiğinde ne gelen var ne giden.ertesi gun soluğu hastanede aldım kan versin 360 çıktı.hamileymiş.360 olduğu halde firarda hemen görünmedi. Rabbim kalbinize göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?