Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bayanlar benimde 8 gün kaldı kasıklarımda ağrı var ozellikle sol tarafimda daha cok agiriyor. Bazen geciyo ama cogunlukla bugün cok agri yapti. Catlatma ignesi vuruldum 11. Gun bugun. Umarim bekledigim seydir
hepimizin sol kasık sızlıyor hadi hayırlısı :)

Beyaz akıntı yerleşme kanaması yaşayanlar oluyor mu ...benim adete 6 gün var dün test yaptim kan testi negatif ..erkenmiş daha haftaya gelin dedi ama 1 hafta kala ogrenenler nasil ogreniyor ya

Adet olcagm zaman gogus hassasiyeti olurdu ..bu sefer olmadi ..iyiye isarettir insallah sol kasıktaki nadiren hissettiren agri harici belirti yok

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum jelimsi beyaz akıntısı olan varmı anlamadım korktumda

Adet olcagm zaman gogus hassasiyeti olurdu ..bu sefer olmadi ..iyiye isarettir insallah sol kasıktaki nadiren hissettiren agri harici belirti yok

Merhaba benimde 7 gün kaldi ama 2 gündür sol kasigim agriyor. Uykuda bile hiasediyorum. Bide gece yatarken henüz uyumamistım sol kasigimda pitpit bisey atti bu nedir bilmiyorum umarim bebegim geliyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yani geçti yumurtlamm

Eklentiler

• IMG-20180901-WA0017.jpg
    IMG-20180901-WA0017.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 32
Selam kizlar heyecaninizi anlıyorum. Ne tatlı bir bekleyiş.ben kendi yaşadıklarını anlatayım size. Yumyrtlamadan beri benim kaşık ağrım ve siskinligm vardi. Neyse ben sabırsız adete 4 gun kala test yaptim tabi cikmadi. 1 saat sonra baktigimda zorla görünen bir hayalet çizgi eşime gösteriyorum yok orada bir sey diyor. Devam edeyim 2 gun kala bu daha test ve yine cikmadi.2 saat sonra baktım evet bir hayalet çizgi daha tabii kaptiramiyorum kendimi 5dk sonra çıkan çizgi geçerli değil diye.vere adet günün geldiğinde ne gelen var ne giden.ertesi gun soluğu hastanede aldım kan versin 360 çıktı.hamileymiş.360 olduğu halde firarda hemen görünmedi. Rabbim kalbinize göre versin

Selam kizlar heyecaninizi anlıyorum. Ne tatlı bir bekleyiş.ben kendi yaşadıklarını anlatayım size. Yumyrtlamadan beri benim kaşık ağrım ve siskinligm vardi. Neyse ben sabırsız adete 4 gun kala test yaptim tabi cikmadi. 1 saat sonra baktigimda zorla görünen bir hayalet çizgi eşime gösteriyorum yok orada bir sey diyor. Devam edeyim 2 gun kala bu daha test ve yine cikmadi.2 saat sonra baktım evet bir hayalet çizgi daha tabii kaptiramiyorum kendimi 5dk sonra çıkan çizgi geçerli değil diye.vere adet günün geldiğinde ne gelen var ne giden.ertesi gun soluğu hastanede aldım kan versin 360 çıktı.hamileymiş.360 olduğu halde firarda hemen görünmedi. Rabbim kalbinize göre versin
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla al insallah kucagina :) kacinci denemendi acaba☺️

Sağlıkla al canım kucağına peki bu tarz akıntı yaşadınmı sende

Ay isteyen her keze Rabbim nasip etsin inşallah bende üç aylık tedaviden sonra bu ay doktorum tedaviye cevap verdiğimi söyledi adetime 10 gün var daha ama üç gündür şiddetli kasık ağrım var inşallah hamileyimdir zaman geçmiyor

Back