Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi ara bende de yumurtlamadan beri göğüs ağrısı oluyordu canım, doktor premenstrüel sendrom dedi, yani adet öncesi sendrommuş ben de şaşırdım yani psikolojikti bence :) inşaallah senin durum bebektendir :)

Ay bu sendromda geldi beni buldu yani :) hayırlısı bakalım test denedin mi?

Ay bu sendromda geldi beni buldu yani :) hayırlısı bakalım test denedin mi?
yok daha erken test için canım, erken gebelik testine para dökmek istemiyorum(: 3 gün kala yapıyorum genelde :)

yok daha erken test için canım, erken gebelik testine para dökmek istemiyorum:-) 3 gün kala yapıyorum genelde :)
Evet dimi zaten tahmin ettiğim gibiyse ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.. aslında bu ay yumurtlama günümü bilemedim adetlerim zaten düzensiz doktora kesin gidicem yani.. ilk çocuk mu?

Kızlar ovulasyon testimde pik 3.testte olmuş değilmi öncekiler silik hep

Eklentiler

• IMG-20180901-WA0017.jpg
    IMG-20180901-WA0017.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 43
Evet dimi zaten tahmin ettiğim gibiyse ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.. aslında bu ay yumurtlama günümü bilemedim adetlerim zaten düzensiz doktora kesin gidicem yani.. ilk çocuk mu?
bebeğin yerleşmesi yumurtlamadan 6 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyorum :)) Evet 1 yıldır istiyoruz

Benim de 11i bat bugün test yaptım belki görmüşsündür. Ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi.

Eklentiler

• 20180907_185142.jpg
    20180907_185142.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 69
Canım şimdi gördüm burda bi topikte Bebetime'nin mimlendiğini okumuştum. İnşaallah seni yanıltmaz. Sağlıkla kucağına al inşaallah balım Nehirh Nehirh

Merhabalar bayanlar benimde 8 gün kaldı kasıklarımda ağrı var ozellikle sol tarafimda daha cok agiriyor. Bazen geciyo ama cogunlukla bugün cok agri yapti. Catlatma ignesi vuruldum 11. Gun bugun. Umarim bekledigim seydir

Back