içime öyle doğuyor canım, inşaallah yüzümüz gülecek :)Ağzın bal yesin canım inşallah öyledir hepimize uğurlu gelsin bu ay inşallah
bi ara bende de yumurtlamadan beri göğüs ağrısı oluyordu canım, doktor premenstrüel sendrom dedi, yani adet öncesi sendrommuş ben de şaşırdım yani psikolojikti bence :) inşaallah senin durum bebektendir :)
İnşallahiçime öyle doğuyor canım, inşaallah yüzümüz gülecek :)
yok daha erken test için canım, erken gebelik testine para dökmek istemiyorumAy bu sendromda geldi beni buldu yani :) hayırlısı bakalım test denedin mi?
Evet dimi zaten tahmin ettiğim gibiyse ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.. aslında bu ay yumurtlama günümü bilemedim adetlerim zaten düzensiz doktora kesin gidicem yani.. ilk çocuk mu?yok daha erken test için canım, erken gebelik testine para dökmek istemiyorum3 gün kala yapıyorum genelde :)
bebeğin yerleşmesi yumurtlamadan 6 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyorum :)) Evet 1 yıldır istiyoruzEvet dimi zaten tahmin ettiğim gibiyse ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.. aslında bu ay yumurtlama günümü bilemedim adetlerim zaten düzensiz doktora kesin gidicem yani.. ilk çocuk mu?
Öyle görünüyor canımKızlar ovulasyon testimde pik 3.testte olmuş değilmi öncekiler silik hep
Doğrudur bakalım sabır :)bebeğin yerleşmesi yumurtlamadan 6 gün sonra gerçekleşiyor diye biliyorum :)) Evet 1 yıldır istiyoruz
Sabretmek çok zor ama yaÖyle görünüyor canım
sorma, geçmiyor günler. Heyecan dorukta gerçekten :)Sabretmek çok zor ama ya
Test yapmamak için zor duruyorum ama yapmıcam sonra hayal kırıklığı hep en iyisi beklemeksorma, geçmiyor günler. Heyecan dorukta gerçekten :)
test için erken :) regl belirtin olmazsa 2 gün kala yapabilirsin :)Test yapmamak için zor duruyorum ama yapmıcam sonra hayal kırıklığı hep en iyisi beklemek
Ya sabır o zaman ne diyelimtest için erken :) regl belirtin olmazsa 2 gün kala yapabilirsin :)
Testin markası ne canım, önce onu sorayımBenim de 11i bat bugün test yaptım belki görmüşsündür. Ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi.
Aa 2.çizgi nasıl belli gözün aydın darısı bize inşallah benim bat 15-16Benim de 11i bat bugün test yaptım belki görmüşsündür. Ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi.
Canım şimdi gördüm burda bi topikte Bebetime'nin mimlendiğini okumuştum. İnşaallah seni yanıltmaz. Sağlıkla kucağına al inşaallah balımNehirh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?