Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
bende de biraz göğüs hassasiyeti ve kasık batması var. İnşallah hepimizin istediği gerçekleşir, hayırlısıyla bebek sahibi oluruz.

İnşallah canım. İlk gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı adet tarihinden önce şimdi belirgin şekilde sanki iğneler batiyo :dua:

Aslında benimde kasıkta batmalar oluyor ama cok hafif ve kısa sureli bide kabızlık ve şişkinlik ama bunlar neyle alakalı bilemem :)

Kasık ağrılarım var psikolojik mi bilmiyorum. Aslında beklemiyorum bu ay ama bir umut işte :)

benim salı günü adet günüm arakadaşlar geçen ay gibi 28 günde olursa.ondan önceki ay 30 bir önceki 32 günde olmuştu.. o yüzden tam bi günü yok... bugün predictörle tets yaptım negatif çıktı.erkenmi yaptım sizce ?

İnşaallah psikolojik değildir hatunlar =)

benimde bat çarşamba günü test yapmaya ne zaman başlasak:) gerçi ben başladımda bakalım bu grupta yani bata 5 kala silik çizgiyi gören olacakmı

Benimde bat 16 ama bazen şaşıyor 1-2 gün erken geliyor 1 hafta önce yapıp idrar testiyle ikinci çizgiyi görenleri burda okudukça acaba test yapsammı diyorum belirti var kızlar sizde

Kızlar nerdesiniz bakim =)

Benim bat 14'ü şu an sadece sol kasığımda iğne batması war senin durum ne :)

İnşaallah seninledir bebişin canım :)
Benimde ayağa kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor ve yumurtlama günümden bu yana geçmeyen göğüs hassasiyetim var eğer hamile değilsem bunlar için muhakkak doktora gidicem

Benimde ayağa kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor ve yumurtlama günümden bu yana geçmeyen göğüs hassasiyetim var eğer hamile değilsem bunlar için muhakkak doktora gidicem
bi ara bende de yumurtlamadan beri göğüs ağrısı oluyordu canım, doktor premenstrüel sendrom dedi, yani adet öncesi sendrommuş ben de şaşırdım yani psikolojikti bence :) inşaallah senin durum bebektendir :)

Back