• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 5 gün kala beta HCG si benim gibi 2.7 çıkan var mı???

Üstüne görmeyi bebeğime 2 haftalık hamileyken yaşadım ama bu adet tarihine göre değişiyor çünkü adet gününde oluyor ama normal adete göre daha az kan geliyor kahve rengine dönük oluyor ve normal adete göre kısa sürüyor umarım sizde hamilesinizdir :dua:
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Adet tarihinde üç gün sadece peçeteye silince açık kahve pembe geldi kesildi, şuan sarı akıntım var. Umarım vardır

Bugün sabahtan beri gözlerimde kuruluk ve batma var göz altım da çökmüş gibi.ayrıca kirpiklerim sertleşti ve karıştı. Üstelik bulanık görüyorum. Bunlarda gebelik belirtisiymis.sizin başınıza geldi mi
Ben bu belirtileri hiç yaşamadım bende sadece kasık batması vardı

Kasik
Ben bu belirtileri hiç yaşamadım bende sadece kasık batması vardı
Kasik batması veya adet agrisina benzeyen agri yumurtlama döneminden yani şüpheli iliskiden adetin başlaması gereken zamana kadar sürdü mU? benim yumurtlamadan bu yana 6 gündür falan özellikle sabahları adet sancim oluyor oldum sanıyorum ama yok.adetime henüz 3 gun var

İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Adet tarihinde üç gün sadece peçeteye silince açık kahve pembe geldi kesildi, şuan sarı akıntım var. Umarım vardır
Brnimde bu şekildeydi akıntı bütün hamileliğin boyunca devam edicek canım buda bu kadar güzel haberin yanında kötü haberim olsun

Kasik

Kasik batması veya adet agrisina benzeyen agri yumurtlama döneminden yani şüpheli iliskiden adetin başlaması gereken zamana kadar sürdü mU? benim yumurtlamadan bu yana 6 gündür falan özellikle sabahları adet sancim oluyor oldum sanıyorum ama yok.adetime henüz 3 gun var
Benimde bu şekilde olmuştu yumurtlamadan sonra döllenmenin ağrısı yüksek ihtimalle ama piskolojikde olabilir 2 ay piskolojik hamilelik yaşamış biriyim

Mrb herkese bugün doktora gittim bhcg 1.20. Progesteron ise 10.30 çıktı doktorumm haftaya gel bi bakalım dedi sizce durum ne olabilur daha adete var gunumm

Merhaba benimde adetime daha 2 hafta olmasına rağmen 0.35 cıktı böyle ilk defa oluyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim acaba diye diye kafayi yiyecegim yoksa 0.10 dan sonra si gebelik sayiliyormus 2 tane zaten bebeğim var Sipiral de var lütfen merak8mi giderin yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba benimde adetime daha 2 hafta olmasına rağmen 0.35 cıktı böyle ilk defa oluyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim acaba diye diye kafayi yiyecegim yoksa 0.10 dan sonra si gebelik sayiliyormus 2 tane zaten bebeğim var Sipiral de var lütfen merak8mi giderin yardımcı olursanız sevinirim
Hamilemiymişsiniz?

Kızlar benim de adetime 1 hafta var dün baş dönmesi bulantıyla uyandım daha sonra kustum hastaneye gidip beta baktırdım 1.6 çıktı ne demek yani bu gün geçtikçe yükselir mi bu değer acaba

BEN İLk yaptırdım adetime 1 hafta vardı 2.7 çıktı 2 gün sonra 34,9 a yükseldi sonra bekledim adet günümde yaptırdı. 200 küsür olmuştu tam şimdi 12 haftalığız :anneadayı:

adetime 2 gun kala 2.30 çıktı benımde, adetten 6 gün önce 2 gun süren çok kısa lekelenme yaşadım. ve günümü geçeli 8 gün oldu hiç bişey yok şuan.. gecikmenin 6. günü idrar testi negatif çıktı. ne yapacagımı şaşırdım

Benimde adetime beş gün var ayrıca tüp bebek transfer edileli 7 gün oldu dayanamadım Bhch 2.8 çıktı bu yazılanları görünce sevindim🥰

Back