• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 5 gün kala beta HCG si benim gibi 2.7 çıkan var mı???

Iki gun once 0.05 ken iki gun sonra 2.63 olan hcg yukseliyor mu demek oluyor daha yukselir mi kanamam oldu ama adet gibi degil di eminim adet olmadığına

Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim

Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim
Umud cermek istemem ama gebelik lehine bu durum hayırlısı olur inşALLAH 3 gün sonra kan testini tekrarlardan yükselme varmı diye daha iyi belli olur

Benimde adetime 8gün var değerim 2.78 çıktı olabilirmi acaba bu şekilde sonradan pozitif çıkan varmı

Benimki ilk yaptığımda 2.7 di sonra 34.9 oldu daha sonra 200 oldu öyle öyle yükseliyo muhtemelen hamilelik var

Kızlar adetim 9 gün var bu gün test yaptırdım bhcg 2.70 çıktı hamile olma olasılığım varmıdır.doktor 3 gün sonra gel yine test yapalım dedi

Adetime yaklaşık 1 hafta var bugün kan testi yaptırdım hcg 10,3 çıktı. Sizce hamilemİyim?

Canım üzerine görmüş olabilirsin benimde oldu bence 2 gün sonra tekrarla testi
Canım üstüne görme mi yaşadın, nasıl ve kaçıncı günlerde olduğunu söyleyebilir misin?

Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah, eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bir evlat olsun :KK200::nazar:

Üstüne görmeyi bebeğime 2 haftalık hamileyken yaşadım ama bu adet tarihine göre değişiyor çünkü adet gününde oluyor ama normal adete göre daha az kan geliyor kahve rengine dönük oluyor ve normal adete göre kısa sürüyor umarım sizde hamilesinizdir :dua:

Bugün sabahtan beri gözlerimde kuruluk ve batma var göz altım da çökmüş gibi.ayrıca kirpiklerim sertleşti ve karıştı. Üstelik bulanık görüyorum. Bunlarda gebelik belirtisiymis.sizin başınıza geldi mi

Back