- 27 Şubat 2017
- 4
- 0
- 86
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umud cermek istemem ama gebelik lehine bu durum hayırlısı olur inşALLAH 3 gün sonra kan testini tekrarlardan yükselme varmı diye daha iyi belli olurSelam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim
Peki testlerinizi ne zaman yaptırdınız ikinci testimi ne zaman yaptırmalıyım cevabınız içinde teşekkür ederim umut olduBenimki ilk yaptığımda 2.7 di sonra 34.9 oldu daha sonra 200 oldu öyle öyle yükseliyo muhtemelen hamilelik var
Ben adetime 1 hafta kala yaptım ilkini sonra 3 günde bi devam ettimPeki testlerinizi ne zaman yaptırdınız ikinci testimi ne zaman yaptırmalıyım cevabınız içinde teşekkür ederim umut oldu
Hamilesin canım hayırlı olsun benimde öyle başlamıştıKızlar adetim 9 gün var bu gün test yaptırdım bhcg 2.70 çıktı hamile olma olasılığım varmıdır.doktor 3 gün sonra gel yine test yapalım dedi
Canım üzerine görmüş olabilirsin benimde oldu bence 2 gün sonra tekrarla testiAma dün adet oldum hamile değilimdir demi hala![]()
BEN İLk yaptırdım adetime 1 hafta vardı 2.7 çıktı 2 gün sonra 34,9 a yükseldi sonra bekledim adet günümde yaptırdı. 200 küsür olmuştu tam şimdi 12 haftalığızYarın kan veriyim o zaman bu değer de gerçekten hamile olma olasılığım varmi
HAmilesinAdetime yaklaşık 1 hafta var bugün kan testi yaptırdım hcg 10,3 çıktı. Sizce hamilemİyim?
Canım üstüne görme mi yaşadın, nasıl ve kaçıncı günlerde olduğunu söyleyebilir misin?Canım üzerine görmüş olabilirsin benimde oldu bence 2 gün sonra tekrarla testi
Umut verdiniz bu mesajla allah razı olsunBen adetime 1 hafta kala yaptım ilkini sonra 3 günde bi devam ettim