adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Kızlar, muhtemel adet tarihim 10 Kasım.Yaklaşık bir hafta önce göğüslerim sertleşmeye ve dolgunlaşmaya başladı.Damarlarında da belirginleşmeler oldu. Dün akşam dayanamayıp (adete iki üç gün kala) eczaneden aldığım testi yaptım ve sonuç negatifti. Testten birkaç saat sonra göğüslerimin sertliği ve dolgunluğu indi. Yumurtlamadan bu yana da ateşim var. Sizce göğüsler indiğine göre hamilelik ihtimali yok mudur? Adet öncesi de dolgunluk ve sertleşme olurmuş; ama bende hiç bu derece olmamıştı.Şu an moralim çok bozuk.Kendimi bir bıraksam saatlerce ağlarım.

evet son günlerim bunlar :)) benim hesabıma göre dün adet olmam gerekiyordu ama her ihtimale karşı 30 günün dolmasını bekliyeceğim için 10 kasım son 2 gün kaldı ..... çok heycanlıyım.... ağrılarım devam ediyor....

Kızlar ben yine adet oldum. önümüzdeki ay yine deneyeceğim; ama bu kez ovulasyon testiyle.Hayırlısı...

merhaba kizlar benimde 5 gunum var benim gogus uclarin dokununca aciyo kasiklarim arada agriyo

ama umudum yok nedense cokta calismistim oysaki :26:

Loriiiimmmmmm buldum seni içimdeki bir his hamile olduğunu söylüyor ins öyledir bitanem bat ne zaman

benimde 5 günüm kaldı kabızlık,kasıkta batma var ateşimde yüksek seyrediyor epeydir. :26:

Tatlım ben kahvaltı hazırlayacak esim utandı geliyorum kaçma bir yere mucklandin

hadi insallah canim hamilesindir Allah yuzunu guldursun benim arada oksurunce fln sag kasigim batiyo agri veriyo :26::26:

benim öyle bi sıkıntım yok ama kasığıma ağrı giriyor epey dün akşam otobüste sol kasığım epey acıdı :26: senin akıntı durumun nasıl? benim su gibi ama içinde yoğun olmayan beyazlık var süt kesiği gibi yani :26:

Bende beyaz bi akinti var az miktarda kati kivamda su gibi degil ne bilyiim canim ya kendimide umutlandirmak istemiyorum biliyorum yine adet olucam

Bende beyaz bi akinti var az miktarda kati kivamda su gibi degil ne bilyiim canim ya kendimide umutlandirmak istemiyorum biliyorum yine adet olucam

evet çok kafayı takmamak lazım aslında ama biz sürekli belirti arıyoruz kendimizde ben de olucam galiba yani bi yandan umutlanıyorum bi yandan da olucam diyorum off çok sıkıcı bu beklemekk

evet çok kafayı takmamak lazım aslında ama biz sürekli belirti arıyoruz kendimizde ben de olucam galiba yani bi yandan umutlanıyorum bi yandan da olucam diyorum off çok sıkıcı bu beklemekk

bende senin gibiyim iste olucam diyip kestirip atiyorum kendimi kandirmak istemiyorum cunku insan yoruluyo Allah nasip kismet etsin bizimde yuzumuzu guldursun arkadasim

bende senin gibiyim iste olucam diyip kestirip atiyorum kendimi kandirmak istemiyorum cunku insan yoruluyo Allah nasip kismet etsin bizimde yuzumuzu guldursun arkadasim

inşallah isteyen herkesin kucağı bebişlerle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…