- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Canım test sonucun ne alemde?evet temkinli olmak iyidir tebrik ederim:)ya acep bende de var mıdır pıhtılaşma Allah korusun onu nasıl anlıyoruz canım?
Kızlar ben yine adet oldum. önümüzdeki ay yine deneyeceğim; ama bu kez ovulasyon testiyle.Hayırlısı...
hayırlısı olsun tatlım... benim de ağrılarım kesildi birden hayırdır inşalah :s yoksa adet mi olacağım :/
Loriiiimmmmmm buldum seniiçimdeki bir his hamile olduğunu söylüyor ins öyledir bitanem bat ne zaman
benimde 5 günüm kaldı kabızlık,kasıkta batma var ateşimde yüksek seyrediyor epeydir. :26:
Tatlım ben kahvaltı hazırlayacak esim utandı geliyorum kaçma bir yere mucklandin
hadi insallah canim hamilesindir Allah yuzunu guldursunbenim arada oksurunce fln sag kasigim batiyo agri veriyo :26::26:
benim öyle bi sıkıntım yok ama kasığıma ağrı giriyor epey dün akşam otobüste sol kasığım epey acıdı :26: senin akıntı durumun nasıl? benim su gibi ama içinde yoğun olmayan beyazlık var süt kesiği gibi yani :26:
Bende beyaz bi akinti var az miktarda kati kivamda su gibi degil ne bilyiim canim ya kendimide umutlandirmak istemiyorum biliyorum yine adet olucam
evet çok kafayı takmamak lazım aslında ama biz sürekli belirti arıyoruz kendimizdeben de olucam galiba yani bi yandan umutlanıyorum bi yandan da olucam diyorum off çok sıkıcı bu beklemekk
bende senin gibiyim iste olucam diyip kestirip atiyorum kendimi kandirmak istemiyorum cunku insan yoruluyo Allah nasip kismet etsin bizimde yuzumuzu guldursun arkadasim
inşallah isteyen herkesin kucağı bebişlerle dolsun
Beni merakta birakma bana haber verirsin oldumu Allah gonlumuze gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?