• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar sıze bı tavsıye gercı bılıyosunuzdurda belkı bılmeyenler vardır dıye soyluyorum ılıskıye gırdıkden sonra hemen kalkmayın hatta bacaklarınız yuksekde dursun :)

yaa ben şu tarihleri çözemedim bi türlü hesapladım gecen ay 18de oldum bu ay da 15 de olcagımı söylüyo :( evet benimde akıntım var renk nasıl oluyo

ben pek ınanmıyorum burdakı hesaplıyıcalara doktorlar yummurlama zamanını hesaplasa daha ıyı olur ben hıc boyle seylerler ugrasmadım acıkcası

beklemekden baska care yok yarın da olmazsam test yapıcam sonucu yazarım hadı ıyı geceler sende aslında kan testı yapabılırsın hamıleysen kan testınde cıkar

ben de kendımı hep kasım da olacağına umutlandırdım ....
mayısda evlendım, 12 kasımda 6 aylık olduk:)
bakalım şimdılık pek bi belirti yok ama 25 kasımda günüm, o zamana kadar umudum var...
inşallah olur, çok istıyoruz olmasını....
yaşımızda 33 olunca pek zaman kaybetmek istemiyor insan...

allahım bekleyen herkese versin bebişini...

yaa ben şu tarihleri çözemedim bi türlü hesapladım gecen ay 18de oldum bu ay da 15 de olcagımı söylüyo :( evet benimde akıntım var renk nasıl oluyo

Ben de üç aydır istiyorum.Adetim yeni bitti, dördüncü aya başlayacağız.Hesaplamada sorun yaşıyorsan ovulasyon testi alabilirsin. Ben bu ay aldım.İlk kez deneyeceğim.Yumurtlama gününü tespit etmende yardımcı olur.İlişki sonrası hemen kalkmamak iyi olur tabii ki.Ben aylardır öyle yapıyorum;ama sonuç yok.Allah ne zaman nasip ederse artık.Stres bizi çok etkiliyor.Bir rahat olabilsek...İnşallah bu ay miniklerimiz bizimle olur.Dua edelim birbirimize.

ben de kendımı hep kasım da olacağına umutlandırdım ....
mayısda evlendım, 12 kasımda 6 aylık olduk:)
bakalım şimdılık pek bi belirti yok ama 25 kasımda günüm, o zamana kadar umudum var...
inşallah olur, çok istıyoruz olmasını....
yaşımızda 33 olunca pek zaman kaybetmek istemiyor insan...

allahım bekleyen herkese versin bebişini...

kızlar ben kasımda beklıyodum ama olmadı...veeeee şubatta sanırım hamıleyım :) inşallah umutlarım boşa çıkmaz... test yaptım sılık tek çizgiyi gördüm :)

Back