- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.841
nerdeeeee onun ustune ikinci geliyorEee kizlar var mi bebesi olan hepinizin gunu gecmis
İnsallah bu sefer bebis gelir tatlimnerdeeeee onun ustune ikinci geliyor
insallah ama benim ki bir hafta onceden belli eder ve geldi o uyari kismet bu ay da gitsin bakalimİnsallah bu sefer bebis gelir tatlim
Ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni derler canim belki vardirinsallah ama benim ki bir hafta onceden belli eder ve geldi o uyari kismet bu ay da gitsin bakalim
insallahhhhh...olursa sevinecem olmazsa uzulecem cok skildim ya alllah gonlumuzdekini verir insallahAma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni derler canim belki vardir
İnsallah vardir caniminsallahhhhh...olursa sevinecem olmazsa uzulecem cok skildim ya alllah gonlumuzdekini verir insallah
insallahhhh...umarim bu ay pozitifi gorursun paylasirsin artikkkk:)İnsallah vardir canim
Ben de yarin test yapcam dayana!iyorum daha iki gun var ama bakalim
ne oldu yaptin mi testiniinsallahhhh...umarim bu ay pozitifi gorursun paylasirsin artikkkk:)
Ne yazi ki canim test yapmadan geldi kirmizilarne oldu yaptin mi testini
canin sagolsun gelecek ay artik hormonlarina baktirdin mi hersey normal mi insallahNe yazi ki canim test yapmadan geldi kirmizilar
canin sagolsun gelecek ay artik hormonlarina baktirdin mi hersey normal mi insallah
hayirlisi olsunCanim soyle soyliyeyim ben panik atak icin hap kullaniyorum kadin dogumcu bunu kullanirken bile hamile kalsan bir sey olmaz dedi ama esim istemiyor bebekte bir sey olur diye korkuyor (aslinda hakli ama iste insan istiyor) geri cekilmeyle korunuyoruz bu ay pek emin olamadi bende biraz degisiklik hissettim umutlandim ama yokmus neyse vardir bir hayir
belirtiler bos ya en guzeli gununun gecmesi insallah gonlundeki olur.yani belirti var mi su belirti mi bu belrtimi diye diye iki adet arasi dusunmekten kafayi yiyecem ben o yuzden biraktim hicbirsey belirti degil :) zamani geldiginde olacaktir kismetimizde varsa.benim de 3 nisan kayma olmazsa dusunmeden bekleyelim bakalim ne olacak bu ay :)Benim de bat 1 nisan yaklaşık 1 hafta var.belirti için erken galiba.
Canım çok sağol.bat ı bilsem beklerim de ben bat tarihimi bilmiyorum.5 aydır deniyorduk.kasımda hamile kaldım ama kısmet olmadı ocakta kürtaj oldum şubatta ilk adetim geldi.bu ay ovu testi de yaptım ama yumurtlamayı kaçırdım.hakkımızda hayırlısı olsun.belirtiler bos ya en guzeli gununun gecmesi insallah gonlundeki olur.yani belirti var mi su belirti mi bu belrtimi diye diye iki adet arasi dusunmekten kafayi yiyecem ben o yuzden biraktim hicbirsey belirti degil :) zamani geldiginde olacaktir kismetimizde varsa.benim de 3 nisan kayma olmazsa dusunmeden bekleyelim bakalim ne olacak bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?