• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YERLEŞME KANAMASI?

Bencede gebelik var hayırlı olsun 🌺 reglme iki gün kala beta baktırdım negatif çıktı benim de şimdi iki gün gecikmem var kasık ağrım oluyor ara sıra sizde belirtiler nelerdi ?
Benim çok kücük öğrendiğim için belirtiler daha oturmamıstı. Regl gecikmesi, göğüslerde şişkinlik var. Dün sık idrara çıktım iştahsızlık hafif var bu kadar belirtilerim bide karın ağrım oluyo ara ara 🙂↔️

Benim çok kücük öğrendiğim için belirtiler daha oturmamıstı. Regl gecikmesi, göğüslerde şişkinlik var. Dün sık idrara çıktım iştahsızlık hafif var bu kadar belirtilerim bide karın ağrım oluyo ara ara 🙂↔️
Benim de göğüslerde şişlik ara ara kasık ağrım ve beyaz akıntım var umarım bende pozitifi götürürüm tebrikler ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😌🤩

Cok tesekkür ederim insAllah pozitifi görürsünüz 🙂↔️
Ben bugün test yaptım markası bebe tıme erken gebelik testi çizgiler dağılmıştı başta şimdide böyle çıktı sizce test bozukmu güvenilir mi ?

Eklentiler

• BCF4838D-1B9C-42B5-B7A9-365AE4F3FEA7.png
    BCF4838D-1B9C-42B5-B7A9-365AE4F3FEA7.png
    600,8 KB · Görüntüleme: 16
son bir testim vardı onu yaptım reglm gelmezse bir kaç gün sonra tekrar yapayım test ilk yaptığım da da baya dağıldı şimdi de böyle güvenilir değil sanırım bu test.
Erken gebelik testlerinin hiç biri güven vermiyor ben dün yaptım anında pozitif gördüm gecesinde regl oldum aşırı moralim bozuldu ins sizin bebiş vardır erken gebelik testi en iyi marka awox onu tercih edebilirsin

Erken gebelik testlerinin hiç biri güven vermiyor ben dün yaptım anında pozitif gördüm gecesinde regl oldum aşırı moralim bozuldu ins sizin bebiş vardır erken gebelik testi en iyi marka awox onu tercih edebilirsin
rabbim inşallah kolayından nasip etsin ikimize ve bekleyen herkese benim de negatif kesin hep gecikiyor reglm pcos çikolata kistim var

rabbim inşallah kolayından nasip etsin ikimize ve bekleyen herkese benim de negatif kesin hep gecikiyor reglm pcos çikolata kistim var
Amin insallah canım pcos ile hamile kalan çok insan var sende bende inşallah bebisimiz olur bende bu ay Dr a gidicem artık ne dicek bilmiyorum bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var takip ediyorum orda hep pcos hastaları o sayfanın ilaçları sayesinde hamile kalmış bir takipte al istersen

Back