adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Birde goguslerin sis ve agriyormu bu cok buyuk belirti derler
Hayır göğsümde hiç Ağrı şişme yok zaten ben birazdan olucam sanki banyo Yaptım çıktım sildim tuvalet kapısıyla pembe bir akıntı geldi sonra yıkadım sildim ama yok bişi ama gelmek üzere

Benim rüya buraya kadardı SANIRM az önce banyo Yaptım çıkınca sildim psikolojik devamlı silip bakıyorum gelen giden varmı diye ve pembe bi akıntı geldi peceteye şanım devamı gelir şuandada temiz bi peçete koydum devamlı bakıyorum yol bişi ama gelecek çünkü Benm adet öyle baslar

tmm cnm boşuna hırpalama kendini. Yapcak bişi yok. Yeni ay yeni umutlar demk. Pes etmk yok

Ayni seyleri hissediyoruz bende koydum orkit bekliyorum

B
tmm cnm boşuna hırpalama kendini. Yapcak bişi yok. Yeni ay yeni umutlar demk. Pes etmk yok
benm yumurta gelişiminde sorun var Canm. Kendiliğinden yumurtam gelişmiyo iğnelerle gelişiyo her ay her ayda iğnelere verecek param yok malesef o Yüzden bu ay son şansımdı her ay boş yere iğnelere vereceğime az para biriktirip tüp beneğe giderim

Ayni seyleri hissediyoruz bende koydum orkit bekliyorum
Sendede pembe leke geldimi ama bnm yok gelen giden sadece banyodan sonra silince geldi akıntı içinde nokta bi kırmızılık vardı bazen yumurta kurunca içinden siyah nokta çıkıyor öyle bişiydi anlamadım normalde Benm adetim gelirdi lekeden sonra ama gelen giden yok. On dakikada bi bakıyorum siliyorum eşim gidip kan testi yaptıralım mı diyo kararsızım gitsemmi

Gidip bi kan testi yaptırsammı kafam çok karıştı pembe leke gelip durdu ilk deda böyle oldu ama leke ben iyice silince geldi sürekli tuvalet kağıdı yada peçete koyuyorum pet koymuyorum belki anlamam diye

5 gun kaldı..test yapmayı bırakalı aylar oldu..zira bu 14.ayımız..
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun Amin

Gidip bi kan testi yaptırsammı kafam çok karıştı pembe leke gelip durdu ilk deda böyle oldu ama leke ben iyice silince geldi sürekli tuvalet kağıdı yada peçete koyuyorum pet koymuyorum belki anlamam diye
Valla benim akacak gibi ama icin rahat edecekse yarini bekle kan testi icin

Valla benim akacak gibi ama icin rahat edecekse yarini bekle kan testi icin
Canm ben daha önce düşük yaptıgım için korkuyorum yerleşmeyse ona göre iğne vurular diye hala bişi yol sadece sildiler geliyo resmini cektim tim ama bu kanmı Değilmi sadece silince gelen bu

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 111
Sizce peceteye sildiğim kanmı arkadaşlar çok acil ve önemli daha önce düşük Yaptım için korkuyorum yine hamileysem düşük yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…