adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

merhaba.bende az çokemindim hamileliğimden fakat ben geçen ay da kan testi yaptırmıştım hemde reglime 5-6 gün kala 3.64 çıkmıştı ama gebe kalmamıştım.o yüzden acaba mı dedim ama yaşadıgımb elirtilerden anlamıştım.baş dönmem oldu bigün epey hemde.sonra halsizlik sivilcelenme.ve yerleşme kanaması da oldu bende.4-5 gün içinde kan degerim 2.67 den 86.7 ye çıktı bu iyi bi yükseliş ama ben yine de iki gün sonra yeni bir kan testi yaptırıcam

Hamilede olsan bence kontrol ettir. Göğüsteki beze tarzı şeyler hiçbir durumda göz ardı edilmemeli ...Hamileliğe gelince benimde bugün bat. Ama göğüslerimde senn dediğin gibi durumlar var

ya henuz doktora gitmeye cesaretim yok :) eger adet olursam ve adete ragmen gecmezse o zaman gitcem doktora.. keske bizlerde mujdeli haber verebilsek....

canım aldım kan sonucumu 86.7 :)) 5gün önce 2.67 ydi ne garip :)))

canım öncelikle tebrik ederim seni daha önce okumuştum durumun benimkine benzediğinden sonucu merek etmiştim bugün bende test yaptırdım 110,11 çıktı acaba senin adetin ne zaman kendi değerim sağlıklı mı onu merak ettim de :)

Kızlar merhaba. son saatlerim kaldı, heyecan içindeyim. Bir kaç saat önce dayanamadım test yaptım ama silik bir çizgi çıkıp çıkmadığından emin değilim

canım benim regl günüm 4 ekimdi.bir gün öncsinde kan degeri 2.67 ydi.geç döllenme olmuş o yüzden kan degerim böyle çıktı.ama perşembe tekrar verip artışına bakıcam sende öyle yap bu arada hayırlı olsun canımm

benim değerim dün 110,11 çıktı yarın kontrolüm var inşallah hepimiz için hayırlı haberler gelir canım :)

benim adetime de 3 gün var arkadaşlar belim karnım kasıklarım çok ağrıyor.adet olcam gibi ama olmucam gibide test yaptırmak gerekirmi yoksa günü geçsinmi :)

benim adetime de 3 gün var arkadaşlar belim karnım kasıklarım çok ağrıyor.adet olcam gibi ama olmucam gibide test yaptırmak gerekirmi yoksa günü geçsinmi :)

bence günü geçtikten sonra test yap. benim sat 1 eylüldü 2 ekimde evde kendim test yaptım silik çıktı. ertesi gün sağlık ocağından kan testi yaptırdım beta 53 çıkmıştı. o zaman öğrendim pozitif olduğunu

merhaba arkadaşlar,benımde adetime 1 gün kaldı acaba idrar testi alıp yapsammı?bundan 4 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı ,yorumlardan okuduğum kadarı ile eğer gebelik var ise büyük ihtimalle adetten önceki gün tesste çıkıyor

arkadaşlar sanırım hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynı...farklı bişey yaşayan varmı..ben 2.bebeğimi çok istiyorum ama bir türlü olmadı..((yarın regl günüm ama aynen belirtileri yaşıyorum yani oldum olucam nerdeyse..içimde hamile olduğuma dair hiç bir his
yokkk((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…