- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.381
merhb birkaç gündür burasını takip ediyordum...seni umutlandırmamak için hamile olabileceğine yazmadım amaa emindim...geç döllenme olduğu için kanda hcg çok düşüktü...idrarda uzun bekleyişten sonra ince çıkıyordu...hamişlik olmasaydı 10 gün bekle hiçbir çizgi belirmez....2 gün sonra tekrar kan ver 170 ve biraz üstü sonuç çıkarsa hamileliğin güzel ilerliyor demektir...hadi hayırlısı..tbrkler..
canım kan verdim bugün pozitif çıktı :)
bak ben dedim sana hayırlıs ugurlu olsun bebişlerimiz :) inş sağlıklı şekılde dunyaya getiririz:)
inşallah canım inşalllah
2014 haziran annelerine gel :)
canım aldım kan sonucumu 86.7 :)) 5gün önce 2.67 ydi ne garip :)))
oleyyyy yuppiii maşallahh allah tamamına erdirsin dr gösterdinmi?
Hamilede olsan bence kontrol ettir. Göğüsteki beze tarzı şeyler hiçbir durumda göz ardı edilmemeli ...Hamileliğe gelince benimde bugün bat. Ama göğüslerimde senn dediğin gibi durumlar var
doktora perşembe göstericem canımm gitmişken bi kan tahlili daha yaparız yükselmişmi diye bakarız diyedüşündüm :)
canım aldım kan sonucumu 86.7 :)) 5gün önce 2.67 ydi ne garip :)))
canım öncelikle tebrik ederim seni daha önce okumuştum durumun benimkine benzediğinden sonucu merek etmiştim bugün bende test yaptırdım 110,11 çıktı acaba senin adetin ne zaman kendi değerim sağlıklı mı onu merak ettim de :)
canim benim tebrik ederim.. allah tamamina erdirsin insallah..insallah hayirla saglikla bebisini kucagina alirsin :)
canım benim regl günüm 4 ekimdi.bir gün öncsinde kan degeri 2.67 ydi.geç döllenme olmuş o yüzden kan degerim böyle çıktı.ama perşembe tekrar verip artışına bakıcam sende öyle yapbu arada hayırlı olsun canımm
benim adetime de 3 gün var arkadaşlar belim karnım kasıklarım çok ağrıyor.adet olcam gibi ama olmucam gibide test yaptırmak gerekirmi yoksa günü geçsinmi :)
benim değerim dün 110,11 çıktı yarın kontrolüm var inşallah hepimiz için hayırlı haberler gelir canım :)
canım senin kaçıncı günde 110 çıktı değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?