adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

bu sabah test yaptım silik çift çizgi çıktı kan verdim ama akşam üstü alıcam adet günüm daha geçmedi en az 3 gün varinş kandada çıkar

senın kaç gun onceden basladı canım adet sancıların..ne gıbı sıkıntıların olmustu?

Canım benim 1 hafta 10 gn önce karnım davul gibi oldu noluyo dedim erken olcam galiba ertesi gün hiçbişey yoktu buarada losyon kıvamnda akıntım oluyodu ama cok değil ben dedim yine rengi pembeye dncek umutlanma olmuştu çnkü 3-4 gün önce hafif hafif sızlama başladı eşime yine ağlayarak bişey yok adet olcam dedim cok üzüldüm aynı adet ağrısı ama benm daha şiddetli olur bu cok can yakmıyo ve halada karnım ağrıyo suan kasık batmam oldu son 2 gündr ve karnım gurul gurul çok komik,sık idrara cıktım baş dnmem oldu tansynm düştü zannettm mide bulntım yok iştahta da bi değişiklik yok canım benm yukarda saydıklarm hep olan şeylerdi canım cok anormal bi durum yok yani o yüzden bunları belrti olrk yazamam sana sadece sunu söylim göğüsler ele veriyo çünkü yükselen progesteron hormonu iyice şişiriyo adet günde iniyo ama bende olmadı ve hala şiş buna dikkat et işte bir de bel çukuruna bıçak saplanmış gibi oluyo öyle yani..

Bendedde ayni belirtiler vardi ama sonuc negatif maalesef

Kızlar hepinize dua ettim az çok temiz kalpli olduğumu düşünrm duam kabul olmştr umarm hem bana malum oldu rüyamda belirti fln bencede boş Allah ol der ve olur hiç takmayın kafanıza hoş ben böyle diyorum ama sizin içinzde ne fırtınalar kopuyo onu da biliyorum ama önce can sağlığı huzur ama dimi,bende suraya yazdım ya sizde yazarsınz inanıyorum hem sanrm ayağımı sürüdüm bi ark daha var sanrm test sonucu beleyen sırayla gelcek bebişler:)Buarada tek tek yazamadım kusura bakmayın dünden beri beynm döndü çok sitede de problem var zaten öpüyorum hepinizi drdan sonra hemen topiğe yazcam gelişmeleri..

hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...

evet zaten geçmek bilmiyor zaman bir de üstüne grip oldum .. hastalık zamanı da geçmek bilmez yaa zaman 2 kat uzadı benim için

Ayy B'nde aynı şeyi yasadım biliyormusun.Aşılamamın olduğu günün akşamı grip oldum.Ben ağır geçiriyorum birde.Agrılarım ikiye katlandı.İlac kullanmamda yasak.Baya zor oldu yani benim icin.Sonucum iyi olur ins Cok heyecanlıyım.Hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla muradımıza kavuşuruz ins

senin de çok az kalmışş hadi bakalım inşallah:)))) son hızla ilerliyoruz adet tarihine doğru

kan testim 27,91 çıktım sizce nasıl doktor 10 gün sonra geldedi varyada yok diyemem dedim.adetime 3-4 gün var sizce bebek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…