- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Müjdeeeee beta-hcg 282.6 cıktı 5 haftalık hamileyim çok şükür:))
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Gözün Aydın canm Cok sevindim.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.Darısı tüm hasretle bekleyenlere ins
Amiiin,teşekkr ederm canımm cok dua ettim gece isteyen herkes içinde..
senın kaç gun onceden basladı canım adet sancıların..ne gıbı sıkıntıların olmustu?
Canım benim 1 hafta 10 gn önce karnım davul gibi oldu noluyo dedim erken olcam galiba ertesi gün hiçbişey yoktu buarada losyon kıvamnda akıntım oluyodu ama cok değil ben dedim yine rengi pembeye dncek umutlanma olmuştu çnkü 3-4 gün önce hafif hafif sızlama başladı eşime yine ağlayarak bişey yok adet olcam dedim cok üzüldüm aynı adet ağrısı ama benm daha şiddetli olur bu cok can yakmıyo ve halada karnım ağrıyo suan kasık batmam oldu son 2 gündr ve karnım gurul gurul çok komik,sık idrara cıktım baş dnmem oldu tansynm düştü zannettm mide bulntım yok iştahta da bi değişiklik yok canım benm yukarda saydıklarm hep olan şeylerdi canım cok anormal bi durum yok yani o yüzden bunları belrti olrk yazamam sana sadece sunu söylim göğüsler ele veriyo çünkü yükselen progesteron hormonu iyice şişiriyo adet günde iniyo ama bende olmadı ve hala şiş buna dikkat et işte bir de bel çukuruna bıçak saplanmış gibi oluyo öyle yani..
kızlar bugün bat günüm yaaa..dün test yaptım negatif çıktıbu ayda bitti ümitler..
olsun canim,allah sabredenlerle beraberdir,umidimizi kesmeyelim,rabbim dermansiz dert vermesin.
hayırlı olsun ikuu :))) benm de adetine 2 gün kaldı allahım beklemek ne kadar zor yaaaa.. son 2 gün... bel ağrısı dışında birşey yokk...
bu sabah test yaptım silik çift çizgi çıktı kan verdim ama akşam üstü alıcam adet günüm daha geçmedi en az 3 gün varinş kandada çıkar
Al bendende okadar canm.Benimde son 3 günümOgün hiç gelemicek gibi geliyor.:18:
kızlar bugün bat günüm yaaa..dün test yaptım negatif çıktıbu ayda bitti ümitler..
evet zaten geçmek bilmiyor zaman bir de üstüne grip oldum .. hastalık zamanı da geçmek bilmez yaa zaman 2 kat uzadı benim için
Ayy B'nde aynı şeyi yasadım biliyormusun.Aşılamamın olduğu günün akşamı grip oldum.Ben ağır geçiriyorum birde.Agrılarım ikiye katlandı.İlac kullanmamda yasak.Baya zor oldu yani benim icin.Sonucum iyi olur ins Cok heyecanlıyım.Hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla muradımıza kavuşuruz ins
senin de çok az kalmışş hadi bakalım inşallah:)))) son hızla ilerliyoruz adet tarihine doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?