• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

anladım arkadaşım. benim 7 eylül. bat 3-5 ekim.
bakalım beklios daha:51:
şimdilik adet belirtileri var. akıntı olurmuş bende yok:50: hayırlısıııı:16:

benim tam 1haftadır aşırı kasık ağrısı akıntı ara ara hafif bulantılar gögüslerimde hassasiyet var hissetim dersem yalan olur sadece kasık ağrılarımdan şüphe edip önce ov. testi yaptım sonrada gebelik testi ama benimkide çok yeni kısmetse yarın dr gidicem birde kan testinde görürsem içim rahatlayacak senin daha çok var batına son 3 gün kala bi test yap canım allah gönlüne göre versin. birde hamilelik belirtileri herkeste aynı olmuyor ben önceki hamileliğimi çok sonra fark etmeiştim hiç anlamamıştım.

Son düzenleme:
pınar test yaptınmı ? ben yaptım :) dayanamayıp ve sonuç olumlu inşallah allah tamamına erdirir darısı başına

canımm merhaba. haberine çokk sevindimm. allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin. hastaneye gidincede gelişmeleri yaz. nasıl belirtilerin var mı. ben test yapmadım daha. bat 2 ekim ama hiç belirtim yok gibi

Benim de bat 2 ekim beklıyorum bakalım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı ama dagınık bi şekilde kan vermiycem gunumun gecmesini beklycem

canımm merhaba. haberine çokk sevindimm. allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin. hastaneye gidincede gelişmeleri yaz. nasıl belirtilerin var mı. ben test yapmadım daha. bat 2 ekim ama hiç belirtim yok gibi

canım bugün dr gittim kan testi yaptırdık günü daha gelmedi ama sonuç pozitif :) ultrasonla baktı ama daha keseyi göremedi kısmetse 10 gün sonra tekrar gideceğim.belirtilerim var 1 haftadır aşırı derecede kasık ağrısı ara ara hafif bulantı bacak ve bel ağrısı şefaf sıvı akıntı göğüslerde hassasiyet var kuzum allah isteyen herkese nasip etsin.

Günaydın benimde 3 ekim hayırlısı olur inşallah ilk defa bu ay test vs. yapmadım pekte umudum yok adet belirtileri gibi belirtiler var bende olası hamişlik belirtilerininde piskolojik olduğunu düşünüyorum yinede dua ediyorum.

Sen yapmışsın test sanırım takvim koyduğuna göre :)) Hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Ben de yarın sabah yapacağım inşallah ben de yarın akşama takvim eklerim.

canım bugün dr gittim kan testi yaptırdık günü daha gelmedi ama sonuç pozitif :) ultrasonla baktı ama daha keseyi göremedi kısmetse 10 gün sonra tekrar gideceğim.belirtilerim var 1 haftadır aşırı derecede kasık ağrısı ara ara hafif bulantı bacak ve bel ağrısı şefaf sıvı akıntı göğüslerde hassasiyet var kuzum allah isteyen herkese nasip etsin.

Hadi hayırlısı olsun canım...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)

Arkadaşlar Merhaba. Bütün isteyenlerin sağlıkla anne olmasını dilerim. Benim de adet günüm 4 ekim. Ama merak ediyorum. Pek belirti de yok. En azından bir sivilce çıkardı. Yok. Sizce gün gecmeden idrar ya da kan testi ile doğru sonuç alır mıyım?

Sen yapmışsın test sanırım takvim koyduğuna göre :)) Hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Ben de yarın sabah yapacağım inşallah ben de yarın akşama takvim eklerim.

canım ben test yapmıştım. bugün dr gittim kesinleşti :) darısı başına inşallah

Arkadaşlar Merhaba. Bütün isteyenlerin sağlıkla anne olmasını dilerim. Benim de adet günüm 4 ekim. Ama merak ediyorum. Pek belirti de yok. En azından bir sivilce çıkardı. Yok. Sizce gün gecmeden idrar ya da kan testi ile doğru sonuç alır mıyım?

benimde bat 4 ekim ama dayanamayıp bgün test yapabilirim :44:

amin hayatımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16: benimde bat yarın. ama regl olacağımı hissediyorum bakalımmm

ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı kızlar :) kısmet değilmiş napalım...

Kızlar test yaptım bugunde 2.silik cıktı sanırım oglen gidip kan vercem :) dunden beri sakin olmaya calışıyorum daha once cok hayal kırıklığına ugradım cunklu ama bu sefer inş oldu gibi ya

amin hayatımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16: benimde bat yarın. ama regl olacağımı hissediyorum bakalımmm

canım reglin bittiği günden itibaren ovulasyon testi yap bu ay birde soğan kürü ben yaptım çok etkisi oldu stres yapma Allah yardım edecek

Kızlar test yaptım bugunde 2.silik cıktı sanırım oglen gidip kan vercem :) dunden beri sakin olmaya calışıyorum daha once cok hayal kırıklığına ugradım cunklu ama bu sefer inş oldu gibi ya

olmuşş canım olmuşşş :D silikte olsa çıktıysa vardır... gözün aydın allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım çok sevindim :)

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bebeğin seninledir :16: kan sonucunu bizede bildir. benimde bat 2 ekim yani yarın.ama test yapmadım :) senin varmıydı belirtin

Back