- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.201
Günaydın cici bici anne adayları :)
Bu mübarek günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkesin göbişi bebiş dolsun :) 3 ekim batım ama umudum yok ...
amin canım. umudunu kaybetme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cici bici anne adayları :)
Bu mübarek günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkesin göbişi bebiş dolsun :) 3 ekim batım ama umudum yok ...
1 gün var aramızda canım :) bakarsın güzel haber alırız
inşallah canım ama benim adet belirtilerim var olası hamişlik belirtilerinide piskolojik olarak diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı ilkkez test vs. yapmadım içimdende gelmiyor sen test yaptınmı
ilk defa bu ay bende henüz hiç test yapmadım.
inşallah hamişizdirde ondan içimizden gelmemiştir.
inşallahhhh . gelişmelerimizi yazalım
benim de 2 gun var 5 gun vardı kan testi yaptırdım 1.20 cıktı yeni adetimi bekliytorum herlde değilim hamile
amin canım. umudunu kaybetme
pınar test yaptınmı ? ben yaptım :) dayanamayıp ve sonuç olumlu inşallah allah tamamına erdirir darısı başına
iki gündür ovulasyon testi yapıyordum ve oldukça koyu çıkıyordu dayanamadım gebelik testi yaptım ve silikte olsa çizgiyi gördüm :) pazartesi kan testi yaptırıcam allah isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim...dua et neolur benim içinde,1gün vardı aramızda hatırlarsan...kendim hamile kalmış gibi gülücük var şuan yüzümde İnan...hayırlısı olsun...
Regl geçince mi yaptın hayırlı olsun canım bu arada sağlıkla al kucağına
amin cnm inş.yok canım reglime 3 gün kala yaptım. geçtiğimiz aylardada yapmıştım ama hiç bişey çıkmamış zaten arkasındanda hastalanmıştım.
inşallah canım benim dualarım seninle mutlaka haber ver bana...bende yarın hayırlısıyla kan testindede göriyim iice rahatlıyıcam
canım tebrikler
bişey sorucam. son reglin nezamandı?
çok teşekkür ederim kuzum darısı başına bende belirtileri vardı baya baya...31-ağustos 1 eylül canım