adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

1 gün var aramızda canım :) bakarsın güzel haber alırız

inşallah canım ama benim adet belirtilerim var olası hamişlik belirtilerinide piskolojik olarak diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı ilkkez test vs. yapmadım içimdende gelmiyor sen test yaptınmı

inşallahhhh . gelişmelerimizi yazalım

slm pınar ovulasyon testi yaptım ben dün akşam baya koyu çıktı ayın 15de yumurtladığımdaki koyuluktayumutlamadan bir kaç gün sonra tekrar yapmıştım silik bile çıkmamıştı ama hamilelik testi almaya hala korkuyorum bugün tekrar yapıcam sitede ovulasyon testi ile öğrenen çokmuş bakalım hayırlısı

iki gündür ovulasyon testi yapıyordum ve oldukça koyu çıkıyordu dayanamadım gebelik testi yaptım ve silikte olsa çizgiyi gördüm :) pazartesi kan testi yaptırıcam allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar benimde yarın 5 gün var arasıra regl gibi karın ve bel ağrısı çekiyorum içim ılık ılık böyle tansiyonum hafif düşük bu ay çok güçlü hissediyorum test yapan varmı 5 gün kala aranızda

iki gündür ovulasyon testi yapıyordum ve oldukça koyu çıkıyordu dayanamadım gebelik testi yaptım ve silikte olsa çizgiyi gördüm :) pazartesi kan testi yaptırıcam allah isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim...dua et neolur benim içinde,1gün vardı aramızda hatırlarsan...kendim hamile kalmış gibi gülücük var şuan yüzümde İnan...hayırlısı olsun...

Çok sevindim...dua et neolur benim içinde,1gün vardı aramızda hatırlarsan...kendim hamile kalmış gibi gülücük var şuan yüzümde İnan...hayırlısı olsun...

inşallah canım benim dualarım seninle mutlaka haber ver bana...bende yarın hayırlısıyla kan testindede göriyim iice rahatlıyıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…