- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.181
Çıldırıcam kızlar arakanamalar beni deli ediyor doktorlar bi sorun yok diyor hormonlar ve her türlü testlerim normal çıkıyor ama her ay arakanamam oluyor( kahverengi) ve adet sancısı gibi sancılanıyorum benimle aynı durumda olan varmı?
var canım var bende kafayı yemek üzereyim kaç aydır aynı durumu yaşıyorum hatta bu ay kanama şeklinde oldu ne yapcam bilemiyorum ağrı zaten uykumdan uyandırıyor anlamadım...
Cok sinir bozucu bi durum ben yurt disinda yasiyorum ve istedigim zaman istedigim dr a gidemiyorum malesef buda beni iyice deli ediyor her tatile gelisimde tatilimi drlarda geciriyorumama ne sebep var ne sonuc sizin herhangi bi sorun gorundumu cocugunuz varmi ben 3 yillik evliyim ve hala olmadi ilk zamanlar hic bir sorun yok sebepsiz infertilite deniliyordu son 4-5 aydirda yumurta olusuyor ama gelismiyor dediler sizinde boyle bi sorununuz varmi arakanamanin sebebi bu olabilirmi acaba?
bende 3 yıldır evliyim bizimde olmadı benimde eşimde problem var varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz ama ben ne zaman dr gitsem hiçbir sorunun yok dedi dr bende anlam veremiyorum bir türlü neden oluyor psikolojik mi acaba diyorum evlenmeden önce saat gibi işleyen vücut ne zaman bebek istedim habire yeni bir tuhaflık sergilemeye başladı gerçi ben çoook takıyorum çook üzülüyorum ağlıyorum ve artık dr gitmek zoruma gidiyor kaç aydır da gitmedim yalan değil bilmiyorum ne olacak ?Bu arada kaç yaşındasınız belki yaş dicem ne bilim ne düşünsem bilemedim ben 33 yaşındayım...
Aynı yaşta sayılırız canımbende31 yaşındayım.bizde geçen eşime test yaptırtık zor ikna ettim sorun çıkmadı çok şükür. Benimde bır kaç ay öncesine kadar sorun yok diyorlardı ama meger yumurta oluşuyorama gelişmeden atılıyorlarmış bende. Bende internetten okudum sebepsiz bi şekilde ara kanama yaşayanlarda bebeaspirin fayda ediyordiye yaklaşık 2 aydırkullanıyorum ama hala aynı ara kanama ve sancı devam
canım bende soğan kürü yaptığımda daha düzenli oluyorum bi de yumurtaların gelişemeden atıldığını nerden buldular onu merak ettim...
Burdaki dr nasıl anladı bilmiyorum ama ben bunlara güvenmedim türkiyeye geldiğimde yumurta takibi yaptırdım ilk gittiğim gün 13-14 mm demişti 4-5 gün sonra gittim hiç yumurta görünmüyor dedi bugünde hala hem kahve rengi lekelenme hemde kasıklarımda inanılmaz ağrı var adetime 10 gün var 3-4 gündür lekelenme ve kasık ağrısı yumurta değilse ne anlayamadım ama bildiğim bişey varki bu ay yine olmadığı((
öyle düşünme aynı benim gibisin bende hep karamsarım bilmiyorum belki de böyle karamsar olduğum için sürekli değişik şeyler oluyo artık onu düşünmeye başladım ciddi ciddi bundan bi kaç ay önce tam 2 hafta lekelenmem oldu düşün 2 hafta sonrasında 1 haftada adet ayı kapattık anlayacağın dr gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi bir ay doğum kontrol hapı kullandım sonra başka bir ay rahim incelmesi var dedi vs vs ha bu arada mart ayında aşılama oldum hsg çektirdim tüplerden biri kapalı biri açık dedi ama şöylede bi durum var bu tüplerin açık kapalı olması durumuda değişken yani fizyolojine bağlı olarak açılıp kapanabiliyo o yüzden 6 ay geçerli bir film belki sende de rahim duvarında kalınlaşması vardır umudunu yitirme ne desem bilemedim kelin ilacı olsa ...Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım...Amin...
Canım benimde bu ikinci ay 2 ayda sadece 2 hafta lekelenmem olmadı geçen ay dr baktı kalınlaşma falan demedi allah yardımcımız olsun yeterki bize evlat nasibetsin aslında olduktan sonra her şart ve durumda olur işte bizde kendi kendimize detaylarda boğuluyoruz düşünsene tüplerin kendiliğinden tıkanması vs.
3 ekim büyük gün :) beklemedeyim inşallah hayırlısı olur.
herkese merhaba kızlar. benimde batım 2 ekim. hayırlısıyla inşallah güzel haberler alalım gönlümüz şenlensin :)
Günaydın benimde 3 ekim hayırlısı olur inşallah ilk defa bu ay test vs. yapmadım pekte umudum yok adet belirtileri gibi belirtiler var bende olası hamişlik belirtilerininde piskolojik olduğunu düşünüyorum yinede dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?