- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.161
Canim hayirli olsun inan senin adina cok sevindim.rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..insallahmüjdeli haberi aldım sonunda 5 aylık denemenin sonunda mutlu sona ulaştık :) :) 16 eylülde bebişimizin kalp atışlarını duyacağız inşallah ultrasonda görebilmek için beta-hcg nin 1500 civarı olması gerekiyormuş benimki 210du perşembe günü yaptırdığım testte...allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip estisin bizede yasatsın bu duyguyu
Canim hayirli olsun inan senin adina cok sevindim.rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..insallah
teşekkür ederim cnm allah olmayanlara nasip etsin olanlara da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canim insallahh..kiz belirtilerin oldumu hic en cok supelendigin nokta hangisiydi.??
batimden 1 hafta önce falan ağzımda garip bi tat olmaya başladı yediğim hiçbişeyden tat alamıyodum bide belimde ve kasıklarımda ara ara ağrılar oluyodu dizime kadar iniyodu bu ağrılar, ayaklarım çok üşümeye başlamıştı son zamanlarda hemen karnım ağrıyodu çorap giymezsem bide neredeyse 2 saatte bir acıkmaya başlamıştım, akşamları da saat daha 10 olmadan gözlerim kapanıyodu sabahlarıda 5te uyanıyodum daha uyuyamıyodum göğüslerimde de yeni yeni şişkinlik olmaya başladı...beni gören herkes de hamile misin diye sormaya başlamıştı dış görüntümde de benim anlayamadığım farklılıklar oldu herhalde derler ya hamile olduğun gözünden bile anlaşılır diye öle bişi sanırım
Ayyyyyyy ayyyyyyyy cok sevindim canim benim senin adina:))))kiz sanki ben hamileymisim gibi mutlu oldum...rabbim saglikli bir sekilde dunyaya gelmesini ve anasina babasina manevi murvetini gosterir insallahh..kiz sen ne yapiyodun.kacinci ayinda kaldin ilaclarda..ve belirtilerin nelerdi :))hemen soru yagmuru:)))bir umit.tecellimiz olsun ne yapalim o yuzden bu sorularim.kusuruma bakma...
AY canım çok teşekkürler inş en kısa zamanda sizede nasip olur. canım ben histeroskopi olmustum polip cıkmıstı bıtkısel urunler yuzunden. 7. ayda onu aldırdım 1 ay korunduk gecen ay yumurlama gununu takıp etmedık ılskı oldu . tutacagı varmıs ıste rabbım nasıp ettı şükür. adet günümü bekledim hic belirtide olmadı sadece gögüslerimin ucunda acıma vardı ondan sonra gece sık ıdrara cıkmaya basladım gece 4-5 kere kalkıyordum ve aksam erkenden uykum gelıyordu gozlerımı bıle acamıyorum , yemeklerden tıksıntı ıstahsızlık. ve cabuk acıkma suan bu belırtılerım var ıns. daha fazla olmaz .
Hadi yaa..kiz ne guzel valla.yaaa..cok seviniyorum.boyle bu sitede hamile kalan arkadaslarimin adine.insallah banada nasip olur.buraya hamileyim haberini vermek..benim bata 16 gun var.henuz cok erken.ama.kaderde ne varsa onu yasarsin.kismet insallah..simdi senin icin saglikli beslenip kendini yormaman lazim..ve ilk 4 ay kendine cok dikat et canim benim:)
kızlar yaaa olası döllenmenin 11. günü bata 3 gün var ve hala tek çizgibelirtilerim de azalıyor zaten ufak tefek sivilceler belirmeye başladı... bu ay 2 tane yumurtlamıştım oysaki çok inaçnlıydım umutluydum şimdi umudum falan kalmadı olsa silik de olsa çıkardı değil mi
20 lik dişim ağrı yapıyordu gebelik ihtimalinden dolayı ilaç almıyordum tak etti canıma gittim kan verdim yoksa da bileyim diye, bhcg 6.96
galiba hamileyim
maalesef bebeğimi kaybettim bu sabah kanamam oldu dr a gittiğimde düştüğünü öğrendim içimde kalan parçalarını temizlediler...
maalesef bebeğimi kaybettim bu sabah kanamam oldu dr a gittiğimde düştüğünü öğrendim içimde kalan parçalarını temizlediler...
nasil yani yaa( hamile kalmak bu kadar zor iken kaybetmek o kadar kolay mi ( cook uzuldumm.. peki neden dusmus sebep ne ??
Ayyy inanmak istemiyorum yaa..allahim sabrini veersin..insallah..insallah..yerini..daha saglikli evlatlarin doldurur canim.uzulme..cok dusunme..ama arastir..gelecekteki bebeklerin icin..nedenini arastir tedavi ol doktora gorun derim canim.cok cok gecmis olsun..cok zor..obemli olan hamile olduktan sonra basliyor riskler sorunlar korkular..o yuzden rabbim en hayirlisini versin insallah bizlere cnm benim((
amin cnm benim herşeyin hayırlısı hastanedeyken hiç sebep falan sormak aklıma gelmedi açıkçası kontrole gittiğimde sorcam herşeyi o şaşkınlıkla üzüntüyle ne yapcağımı bilemedim zaten aptal gibiydim...
amin cnm benim herşeyin hayırlısı hastanedeyken hiç sebep falan sormak aklıma gelmedi açıkçası kontrole gittiğimde sorcam herşeyi o şaşkınlıkla üzüntüyle ne yapcağımı bilemedim zaten aptal gibiydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?