adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Canim hayirli olsun inan senin adina cok sevindim.rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..insallah

Amin canim insallahh..kiz belirtilerin oldumu hic en cok supelendigin nokta hangisiydi.??

batimden 1 hafta önce falan ağzımda garip bi tat olmaya başladı yediğim hiçbişeyden tat alamıyodum bide belimde ve kasıklarımda ara ara ağrılar oluyodu dizime kadar iniyodu bu ağrılar, ayaklarım çok üşümeye başlamıştı son zamanlarda hemen karnım ağrıyodu çorap giymezsem bide neredeyse 2 saatte bir acıkmaya başlamıştım, akşamları da saat daha 10 olmadan gözlerim kapanıyodu sabahlarıda 5te uyanıyodum daha uyuyamıyodum göğüslerimde de yeni yeni şişkinlik olmaya başladı...beni gören herkes de hamile misin diye sormaya başlamıştı dış görüntümde de benim anlayamadığım farklılıklar oldu herhalde derler ya hamile olduğun gözünden bile anlaşılır diye öle bişi sanırım

Hadi yaa..kiz ne guzel valla.yaaa..cok seviniyorum.boyle bu sitede hamile kalan arkadaslarimin adine.insallah banada nasip olur.buraya hamileyim haberini vermek..benim bata 16 gun var.henuz cok erken.ama.kaderde ne varsa onu yasarsin.kismet insallah..simdi senin icin saglikli beslenip kendini yormaman lazim..ve ilk 4 ay kendine cok dikat et canim benim:)

AY canım çok teşekkürler inş en kısa zamanda sizede nasip olur. canım ben histeroskopi olmustum polip cıkmıstı bıtkısel urunler yuzunden. 7. ayda onu aldırdım 1 ay korunduk gecen ay yumurlama gununu takıp etmedık ılskı oldu . tutacagı varmıs ıste rabbım nasıp ettı şükür. adet günümü bekledim hic belirtide olmadı sadece gögüslerimin ucunda acıma vardı ondan sonra gece sık ıdrara cıkmaya basladım gece 4-5 kere kalkıyordum ve aksam erkenden uykum gelıyordu gozlerımı bıle acamıyorum , yemeklerden tıksıntı ıstahsızlık. ve cabuk acıkma suan bu belırtılerım var ıns. daha fazla olmaz .

Insallah bu bebegini saglikli ve mutlu bir sekilde kucagina alirsin canim..kendine dikat et ozellikle ilk 4 ay..cok yorma kendini..rabbim mutlu saglikli bir 9 ay yasatsin sana.ve sonrasinda.kucaginda.gormeyi nasip eylesin..

Alllahim ne kadar guzel haberler bunlar boyleeee... Coookk sevindim adinizaaa.. Insalllah isteyipte bekleyen herkese yaradanim nasip etsinnn boyle muhtesem haberiii.. Benim bata son 3 gun kaldi :s heycanli bekleyis suruooo.. Insalllah ben de guzel haber verebilirimmmmm

maalesef bebeğimi kaybettim bu sabah kanamam oldu dr a gittiğimde düştüğünü öğrendim içimde kalan parçalarını temizlediler...

Canımm hayırlı olsun:) darısı basımıza! Ben de bat öncesi 2 test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok daha 6-7 gün var ama göğüs şişliği, iştah açlığı dışında bir belirtim yok(( senin belirtin var mı?

maalesef bebeğimi kaybettim bu sabah kanamam oldu dr a gittiğimde düştüğünü öğrendim içimde kalan parçalarını temizlediler...

Ayyy inanmak istemiyorum yaa..allahim sabrini veersin..insallah..insallah..yerini..daha saglikli evlatlarin doldurur canim.uzulme..cok dusunme..ama arastir..gelecekteki bebeklerin icin..nedenini arastir tedavi ol doktora gorun derim canim.cok cok gecmis olsun..cok zor..obemli olan hamile olduktan sonra basliyor riskler sorunlar korkular..o yuzden rabbim en hayirlisini versin insallah bizlere cnm benim((

nasil yani yaa ( hamile kalmak bu kadar zor iken kaybetmek o kadar kolay mi ( cook uzuldumm.. peki neden dusmus sebep ne ??

sebep olarak birşey söylemediler haftaya kontrolüm var detaylı bilgi verir dr benim de aklıma gelmedi açıkçası o şaşkınlıkla nedenini sormak yerleşememiş sanırım bu haftalarda yaşanan düşük oranı %70lerdeymiş zaten allahıma şükürler olsunki daha büyümeden erken dönemde geldi böyle birşey başımıza daha ilerki dönemlerde olsa alışmak daha zor olurdu sanırım operasyon için sıra beklerken benle beraber 3 kişi vardı onların da 9 haftalıkken kalbi durmuş bebeklerin benden daha kötü durumdaydılar çok şükürki daha kendini hissettirmeden kaybettik tam olarak varlığını hissetikten sonra olsaydı böyle birşey kabullenmek daha zor olurdu diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı gerçekten allah herkese hayırlı bir şekilde gönlünden geçeni versin

amin cnm benim herşeyin hayırlısı hastanedeyken hiç sebep falan sormak aklıma gelmedi açıkçası kontrole gittiğimde sorcam herşeyi o şaşkınlıkla üzüntüyle ne yapcağımı bilemedim zaten aptal gibiydim...

Basınız sağolsun canım benim. Kendini yıpratma sakın! İnşallah yine müjdeli haberini alacağız. Kucağına alıp büyütmek nasip olacak bu sefer

Cok yipratma kendini..onemli olan sagligin..haberdar et bizleri doktorla gorustukten sonra.merak ederim habersiz birakma.canim.

dun aksam pembe leke gordum..kesik kesik sadece peceteye geliyordu.. normal sartlarda hic bu sekilde adet baslangicim olmaz(di) bi an umitlendm acaba mi diye.. ama yine de cok sevinmek istemedim cunku asil adet gunum 12 eylul yani bugun olmasi gerekiyordu.. sabah 5 gibi uyandim bi ara..... cok husran oldumm.. beklenen adet tarihinde beklenen kirmizi kart geldi ( ilk kez supheli bi iliski yasadik belki olur diye umut ettim.. ama bosuna etmisim...... yine kaldim yapayalniz (((((

slm kızlarrrr nasılsınız benim gibi hala bekleyenler var sanırım bu ay ilkkez yumurtladığımı hissettim ve ovu.testi yaptım evet yumurtlamışım ogün gün içinde beraber olmuştuk ama bir daha misafirden gelenden gidenden olmadı umarım tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…