- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar hala olmadım bugun gecelı 3 gun oldu yarında olmazsam test yapcam bakalım hyrlısı sizde ne var ne yok
bende aynı yaa hala olmadım. geçeli 2-3 gün oldu. herhangi bi belirtin varmı
beltilerim ayni cnm bide sol kasgimda bi hareket bi sislik var hayirlisi diyelim yarinda gecsin :) ins. beraber veririz mujdeli haberi)
benimde karnımın sol tarafında batma gibi bişeyler oluyo. kasıklarımda pek bişey hissetmiyorum. bi ara çok ağrıyordu sonra geçti. inşallah gçer :) 20sine kadar beklemek istiyorum ben adet olmazsam o zman test yapcam. nasıl da beklicem hofff
baska selerle oyalan cnm adetini dusunme stres yapma kendine ben ole yapiorum Rabbim nasip etmisse vardir :))
kızlar bişey soracağım, Bat'a çok az kaldı(2 gün), bugun sivilceler basmış yüzümü , her adet dönemimde olur, eğer hamile olsaydım sivilcelenmezdim diye düşünüyorum, yoksa yanılıyor muyum? moralim bozuldu, kızıma hamileyken nasıl olmuştu hatırlamıyorum :44:, çünkü onda hiç gün saymadım, bir gün pat diye öğrenmiştim gecikip test yaptırınca
benimde karnımın sol tarafında batma gibi bişeyler oluyo. kasıklarımda pek bişey hissetmiyorum. bi ara çok ağrıyordu sonra geçti. inşallah gçer :) 20sine kadar beklemek istiyorum ben adet olmazsam o zman test yapcam. nasıl da beklicem hofff
benimde dun olmam gerektı olmadım bugunde bısı yok umarım olmamda bebis gelir :))
Kızlar olmadı, sivilcelerim reglimin habercisiymiş, dün geldi kırmızılarbu ay ilk kez ovulasyon takip testi kullanmıştım, doktorda yumurta takibi de yaptırdım ama olmadı :44:
orası öyle canım Rabbim bilir. Stres yapmak istemiyorum ama elimde değil ki
Kızlar olmadı, sivilcelerim reglimin habercisiymiş, dün geldi kırmızılarbu ay ilk kez ovulasyon takip testi kullanmıştım, doktorda yumurta takibi de yaptırdım ama olmadı :44:
adete 4 gün var. erken olmayan gebelik testinde silik çizgi çıktı. erken gebelik testi bulamadım. ne düşünmem gerekli şimdi? ne adet belirtim var ne de hamileliğe yoracağım bir belirtim.
canım benim de 4 gün varken silik çıkmaya başlamıştı. çöpe filan atayım deme testini 2 gün sonra tekrar yap daha da koyulaştığını farkedeceksin. ben inanıyorum bu ay agnucastonla sen de güleceksin inşallah
canım benim de 4 gün varken silik çıkmaya başlamıştı. çöpe filan atayım deme testini 2 gün sonra tekrar yap daha da koyulaştığını farkedeceksin. ben inanıyorum bu ay agnucastonla sen de güleceksin inşallah
selamm
benim BAT perşembe, dünden beri kasığımda ağrı var. normalde sadece regl göreceğim gün ağrır.bir de vajinada bir batma bir huzursuzluk böyle uyuşma gibi ne biliyim öyle bişey işte. test yapmaktan usandım artık..yapmak istemiyorum.
acaba azcık ümitleniyim mi, benim gibi olan var mı
canim. benimde bat persembe ya da cuma. benim de kasigimda agri, goguslerim sis ve agriyor; bi de dedigin gibi rahim agzinda batma oliyor ara ara. hakkimizda hayirlisi. insallah gebeliktendir bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?