adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

benmde son 7 günüm regl için sat 25 hazirandı.. geçen ay ilk denememiz olmuştu ama ovulasyon dönemini kaçrımıştık.. olmadı bu ay sanki hamiş olacakmıişm gb hisediyorum kendi kendimi de kandırmamaya çalışyorum gögüs ağrısı çekenler warmı bu dönemde abartı bi ağrım yok ama sızı şeklinde sürekli normal zamandada regl öncesi hiç ağrımazdı zaman zamanda bulantım oluyor geçen aydan dolayı umutlanmak istemiyorum ama bu hisler yüzünden de acaba diyorummm çok heyecanlı bi süreç

beltilerim ayni cnm bide sol kasgimda bi hareket bi sislik var hayirlisi diyelim yarinda gecsin :) ins. beraber veririz mujdeli haberi )

benimde karnımın sol tarafında batma gibi bişeyler oluyo. kasıklarımda pek bişey hissetmiyorum. bi ara çok ağrıyordu sonra geçti. inşallah gçer :) 20sine kadar beklemek istiyorum ben adet olmazsam o zman test yapcam. nasıl da beklicem hofff

baska selerle oyalan cnm adetini dusunme stres yapma kendine ben ole yapiorum Rabbim nasip etmisse vardir :))

Kızlar olmadı, sivilcelerim reglimin habercisiymiş, dün geldi kırmızılar bu ay ilk kez ovulasyon takip testi kullanmıştım, doktorda yumurta takibi de yaptırdım ama olmadı :44:

benimde dun olmam gerektı olmadım bugunde bısı yok umarım olmamda bebis gelir :))

benimde dun olmam gerektı olmadım bugunde bısı yok umarım olmamda bebis gelir :))

Kızlar olmadı, sivilcelerim reglimin habercisiymiş, dün geldi kırmızılar bu ay ilk kez ovulasyon takip testi kullanmıştım, doktorda yumurta takibi de yaptırdım ama olmadı :44:

orası öyle canım Rabbim bilir. Stres yapmak istemiyorum ama elimde değil ki

herseyin hayirlisi kizlar bu mubarek gunlerde dualarimiz kabul olur ins. stres yok normal yasantiniz nasilsa aynn devam edin nasipse olmustur :)))

uzulme cnm bu ay olmazsa bi dahaki ay olur stres ve uzuntuden uzak durman lazim dsunme ins. bo dahaki aya mujdeli haberi verrsin

adete 4 gün var. erken olmayan gebelik testinde silik çizgi çıktı. erken gebelik testi bulamadım. ne düşünmem gerekli şimdi? ne adet belirtim var ne de hamileliğe yoracağım bir belirtim.

adete 4 gün var. erken olmayan gebelik testinde silik çizgi çıktı. erken gebelik testi bulamadım. ne düşünmem gerekli şimdi? ne adet belirtim var ne de hamileliğe yoracağım bir belirtim.

canım benim de 4 gün varken silik çıkmaya başlamıştı. çöpe filan atayım deme testini 2 gün sonra tekrar yap daha da koyulaştığını farkedeceksin. ben inanıyorum bu ay agnucastonla sen de güleceksin inşallah

:) bulunduğum yerde eczane yok canım maalesef. elimde başka testte yok. adet olmazsam tekrarlarım pazartesi falan. kopkoyu çizgiyi görünce de (inşallah) kan testi yaptırırım. inşallah isteyen herkes gülsün canım. ama dediğim gibi eylüle kadar hamile kalmak için özel bir çaba harcamayacağım hamile kalmak için. Allaha bıraktım artık

Slm agnucaston gorunce yazmak istedim siz onu kullanarakmi hamile kaldiniz bende kullandim ama fayda etmedi sizin hangi probleminiz vardi infertiliteye sebep simdiye kadar sebepsiz infertilite biliyordum ama bugun dr dediki senin yumurta oluyor ama buyumuyor agnucastonun hem damlasi hemde tableti vardi siz Hangisini kullandiniz bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? tam 3 yildir yapmadigim sey kalmadi(

Son düzenleme:
selamm
benim BAT perşembe, dünden beri kasığımda ağrı var. normalde sadece regl göreceğim gün ağrır.bir de vajinada bir batma bir huzursuzluk böyle uyuşma gibi ne biliyim öyle bişey işte. test yapmaktan usandım artık..yapmak istemiyorum.
acaba azcık ümitleniyim mi, benim gibi olan var mı

canim. benimde bat persembe ya da cuma. benim de kasigimda agri, goguslerim sis ve agriyor; bi de dedigin gibi rahim agzinda batma oliyor ara ara. hakkimizda hayirlisi. insallah gebeliktendir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…