• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

selamm
benim BAT perşembe, dünden beri kasığımda ağrı var. normalde sadece regl göreceğim gün ağrır.bir de vajinada bir batma bir huzursuzluk böyle uyuşma gibi ne biliyim öyle bişey işte. test yapmaktan usandım artık..yapmak istemiyorum.
acaba azcık ümitleniyim mi, benim gibi olan var mı:3:

kızlar bişi dicem adetime 4gün vardı kahverengi lekelr geldi sona kesildi buğün adet günüm tık yok ağrı falanda yok anlamadım gitti ya

aza28 mrb canm senin batına daha var sanrm .belirtiler yaşıyo musun?

bnm düzensiz normalde ama 2 gun once olmam gerekiyodu duzensi oldugu zamanlarda hep onden olurdum gecıkme olmazdı sımdı 2gun gecti kasıklarmda yanma tarzda agrı arada gelen hafif bulantılar var yemekten sonra midem patlıycak gibi oluyo cok yememe ragmen zaten 57 kiloyum ..gecen hafta daha cok belirtiler yasamıstm ama getci onlar

bnm düzensiz normalde ama 2 gun once olmam gerekiyodu duzensi oldugu zamanlarda hep onden olurdum gecıkme olmazdı sımdı 2gun gecti kasıklarmda yanma tarzda agrı arada gelen hafif bulantılar var yemekten sonra midem patlıycak gibi oluyo cok yememe ragmen zaten 57 kiloyum ..gecen hafta daha cok belirtiler yasamıstm ama getci onlar

ben de her ay belirti yaşadim .ateş basması,bel kasık ağrısı,batma, goğüslerde dolgunluk,sık wc ye çıkma vs. ve bu sefer hamileyim diye o kadar kaptırıyordum ki kendimi daha hamilelik kesinleşmeden mutluluktan uçuyordum evet bütün belirtiler var. bu sefer kesin hamileyim diyordum, ...ama sonuç hep negatıf..
Adetime bi gün varken yada günümde olurdum. ama bu ay hiç adet belirtim yok.gğüslerim dokununca ağrıyor.bu ay yumurtlama takıbı yaptırmştm. bakalım hayırlısı..artık uzulmek istemiyorum.:43:

ben de her ay belirti yaşadim .ateş basması,bel kasık ağrısı,batma, goğüslerde dolgunluk,sık wc ye çıkma vs. ve bu sefer hamileyim diye o kadar kaptırıyordum ki kendimi daha hamilelik kesinleşmeden mutluluktan uçuyordum evet bütün belirtiler var. bu sefer kesin hamileyim diyordum, ...ama sonuç hep negatıf..
Adetime bi gün varken yada günümde olurdum. ama bu ay hiç adet belirtim yok.gğüslerim dokununca ağrıyor sadece.bu ay yumurtlama takıbı yaptırmştm. bakalım hayırlısı..artık uzulmek istemiyorum.:43:

canim. benimde bat persembe ya da cuma. benim de kasigimda agri, goguslerim sis ve agriyor; bi de dedigin gibi rahim agzinda batma oliyor ara ara. hakkimizda hayirlisi. insallah gebeliktendir bunlar.

inşallaaaaahhhh

arkadasim. ben iki dusuk yaptim. onun icin gebeligimi erken ogrenmem lazimdi. gidip kan verdim. negatif. umarim senin pozitif olur.

Slm agnucaston gorunce yazmak istedim siz onu kullanarakmi hamile kaldiniz bende kullandim ama fayda etmedi sizin hangi probleminiz vardi infertiliteye sebep simdiye kadar sebepsiz infertilite biliyordum ama bugun dr dediki senin yumurta oluyor ama buyumuyor agnucastonun hem damlasi hemde tableti vardi siz Hangisini kullandiniz bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? tam 3 yildir yapmadigim sey kalmadi:((

canım benim prolaktin derdim vardı. prolaktinim hafif yüksek olmasına rağmen yumurtayı baskılayıp gelişmesine engel oluyordu. ilk ay kimyasal gebelik yaşadım. kimyasal düşük yaparken adetin 3. günü doktorum prolaktin için verdi agnucastonun hapını.3 haftadan biraz fazla kullandım adetime 4 gün varken pozitifi görünce bıraktım kullanmayı.

Selamun aleykum arkadaşlar, aranıza yeni katıldım...Benim de adetime 2-3 gün var, beklemedeyim...

hoşbuldum samyeli teşekkür ederim..Benim de batım yarın ya da öbür gün...Dün gece sahurda ilk defa feci derecede midem bulandı, bişey yiyemedim su bile zorla içtim, bikaç gündür de bi üşüme var üzerimde bilmem ki hamilelik mi yoksa başka bir şey mi?

Back