- Konu Sahibi elanaz_efe
kızlarrr test pozitif çıktı yanlış degilse hamileyimm yarın doktora gitcem Rabbim isteyen herkese en kısa zamnda nasip etsin inş.
Gözün aydın, ne güzel haber, gittin mi doktora?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr test pozitif çıktı yanlış degilse hamileyimm yarın doktora gitcem Rabbim isteyen herkese en kısa zamnda nasip etsin inş.
Gözün aydın, ne güzel haber, gittin mi doktora?
sagolll cnm gdemedım full dolu yarına aldım bnde hayrlısııı
hafsanur hayırlı olsun hamileliğin canım sen adetin nezaman geçince test yaptn pozitif çktı.beni bugün 2. günüm test yaptm negatf.olsa bişey çıkardı değil mi:26:
ins kandada yuksek cıkar canım adet gunun ne kadar gecti=?
selamm
benim BAT perşembe, dünden beri kasığımda ağrı var. normalde sadece regl göreceğim gün ağrır.bir de vajinada bir batma bir huzursuzluk böyle uyuşma gibi ne biliyim öyle bişey işte. test yapmaktan usandım artık..yapmak istemiyorum.
acaba azcık ümitleniyim mi, benim gibi olan var mı
aza28 mrb canm senin batına daha var sanrm .belirtiler yaşıyo musun?
kızlar bişi dicem adetime 4gün vardı kahverengi lekelr geldi sona kesildi buğün adet günüm tık yok ağrı falanda yok anlamadım gitti ya
bnm düzensiz normalde ama 2 gun once olmam gerekiyodu duzensi oldugu zamanlarda hep onden olurdum gecıkme olmazdı sımdı 2gun gecti kasıklarmda yanma tarzda agrı arada gelen hafif bulantılar var yemekten sonra midem patlıycak gibi oluyo cok yememe ragmen zaten 57 kiloyum ..gecen hafta daha cok belirtiler yasamıstm ama getci onlar
bnm düzensiz normalde ama 2 gun once olmam gerekiyodu duzensi oldugu zamanlarda hep onden olurdum gecıkme olmazdı sımdı 2gun gecti kasıklarmda yanma tarzda agrı arada gelen hafif bulantılar var yemekten sonra midem patlıycak gibi oluyo cok yememe ragmen zaten 57 kiloyum ..gecen hafta daha cok belirtiler yasamıstm ama getci onlar
canim. benimde bat persembe ya da cuma. benim de kasigimda agri, goguslerim sis ve agriyor; bi de dedigin gibi rahim agzinda batma oliyor ara ara. hakkimizda hayirlisi. insallah gebeliktendir bunlar.
inşallaaaaahhhh
Slm agnucaston gorunce yazmak istedim siz onu kullanarakmi hamile kaldiniz bende kullandim ama fayda etmedi sizin hangi probleminiz vardi infertiliteye sebep simdiye kadar sebepsiz infertilite biliyordum ama bugun dr dediki senin yumurta oluyor ama buyumuyor agnucastonun hem damlasi hemde tableti vardi siz Hangisini kullandiniz bana tavsiye edebileceginiz birsey varmi? tam 3 yildir yapmadigim sey kalmadi(
Selamun aleykum arkadaşlar, aranıza yeni katıldım...Benim de adetime 2-3 gün var, beklemedeyim...