adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ben sana Ankara'da bir doktor tavsiye edebilirim. Annemin de tedavi süreci hala devam ediyor ve doktorumuz da çok ama çok iyi bir doktor. Herkes memnun. Böyle durumlarda gerçekten güvendiğin birine gitmen gerek diye düşünüyorum. Prof. Dr. Fırat Ortaç. Ankara Ünv Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinde çalışıyor. Öncelikle özel muayenehanesine gitmeni öneririm. Tabi tüm tahlil sonuçlarını da al yanına. Çok ilgili bir doktor şeker mi şeker doğal bal gibi birisi kendisi. Hastanenin tüm personeli çok ama çok iyi. Bebek gibi bakarlar sana. Aksatma sakın.. Sen yumurtalıklarımı alacaklar diye düşünme bu doktor en doğru kararı verir. İnan annemin ameliyatından sonra kağıda şekil çizerek anlattı ameliyatı. O kadar ilgili yani.. Tekrar geçmiş olsun canım, tez zamanda çok çok iyi olacağına eminim. Bu bir süreç ve atlatacaksın yeter ki moralini yüksek tut.

allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim ben İstanbul bahçelievlerdeyim

Çok çok geçmiş olsun benim önerebileceğim bi dr yok malesef ama tek drla kalmama konusunda çok haklısın mutlaka git bakasana önce başka bişey diyor sonra başka ama ameliyatlık olmamana sevindim bu güzel bir gelişme olmuş.

sağol tesekkurederım ama amelıyat dıor cnm kucucuk bır mayasıda olsa onu almamaız lazım yoksa bebeğin olmasını engellermiş

Benimde en erken daha 3 gunum var.Bugunde negatif cikti

Beykannesli senin kacinci ayin?

canım benim 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. bu ay da ümitliyim ama ümitlenmekte istemiyorum yarın adet günüm 5 ve 3 gün kala test yaptım negatif çıktı. ayaklarım üşüyor çok gaz var karnımda ve çok şiş göğüslerimde bir değişme yok adet olacakmışım gibi bir belirtide yok bugün hafif mide bulantısı ve hafif baş dönmesi de oldu ama negatiflerden sonra psikolojikte geliyor bu belirtiler hayır olsun yarın adet olmazsam 6 sında kendim evde test yapıcam.dua edin bana...

kizlar araniza yeni katildim Rabbim herkesin gonlune gore versin bizleri bian once meleklerimize kabustursun benmde son bi gun kaldi adet olmama ama hic belrti yok normalde bi haftadan baslardi sancilar simdi azcik kasklarda batma var herseyin hayirlisi :)

hadi herşeyin hayırlısı..
yarın patlat bir test

kızlar bişey soracağım, Bat'a çok az kaldı(2 gün), bugun sivilceler basmış yüzümü , her adet dönemimde olur, eğer hamile olsaydım sivilcelenmezdim diye düşünüyorum, yoksa yanılıyor muyum? moralim bozuldu , kızıma hamileyken nasıl olmuştu hatırlamıyorum :44:, çünkü onda hiç gün saymadım, bir gün pat diye öğrenmiştim gecikip test yaptırınca

bat günüm bugün ve hiç bi belirtim yok. acayip bi durumdayım şuan normalde bi hafta önceden başlardı adet belirtilerim.

Son düzenleme:
ayni durumdayim sadece kask batmasi siskinlik ates basmasi ve ara ara hafif bas donmesi ve niyetliyim Rabbim bu mubarek aylarda gunlerde mujdeli haber almamizi nasip etsin hayirli cumalar kizlar

ayni durumdayim sadece kask batmasi siskinlik ates basmasi ve ara ara hafif bas donmesi ve niyetliyim Rabbim bu mubarek aylarda gunlerde mujdeli haber almamizi nasip etsin hayirli cumalar kizlar

hayırlı cumalar sana da canım. Amin inşallah.
sende yine bi kaç belirti var bende hiç bişey yok .. Bi kaç gündür ara ara baş dönmem oldu benimde hafif. Ama daha önce adet zamanım yaklaştığı zamanda yaşamıştım baş dönmesini. Ne bilim ya karmakarışık bi hal. Eşime söyledim akşam test getir diye yapar mıyım bekler miyim bilmiyorum

arkadaşlar yeniyim aranızda ve dayanamıyorum 4 gün var adetime 35 günde bir oluyorum ama durdurmaıyorum kendimi test yapmamak için nasıl dayanacağımı da bilmiyorum cok fazla batar griyo vucuduma nefes alırken gecıyo göğüs uçlarım karardı ateş basıyo arada ne yapım dayanıyım mı azcık daha

bat günüm bugün ve hiç bi belirtim yok. acayip bi durumdayım şuan normalde bi hafta önceden başlardı adet belirtilerim.

Tuba hanim vallahi benim 2.5 -3 yillik tecrubelerim diyorki hamilelikte belirti falan aramanin anlami yok heray ayni hayal kirikligini yasadim ben artik belirti aramiyorum o nedenle hakkimizdan hayirlisi insallah. Bu arada senin icinde zaten bugun batinmis bugun yarin belli olur sabretmekten baska care yok.

teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Sabredicem artık. Allah inşallah sizinde gönlünüze göre verir

Benimde adetime 3-4 gun kaldi..uzerimde bi halsizlik varki anlatamam..onu belirtiden saymiyorum oructandir muhtemelen..goguslerim cok sisti hassaslasti uclarida aciyo.arada bel agrim oluyo ates basiyo vucudum yaniyo ama ayaklarim buz gibi..akintim yok denecek kadar az..bunlar belirtimidir bilemiyorum.goguslerim pek sizlamazdi bu kadar.bu ay prolaktin yuksek cikti sizlamayida ona yoruyorum..kendimi yine umitlendirmek istemiyorum..zaten ogrenicem 3-5 gun sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…