- Konu Sahibi elanaz_efe
-
slm arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı. dayanamadım hastaneye gittim acil servise özel olarak gebelik testi yaptırttım beta hcg değerim 1975 çıktı. acil doktoru gebelik var dedi. 3- 5 gün sonra kadın doğum doktoruna git dedi. ayyy çok mutluyum inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu mutluluğu. umarım bebişimin durumu iyidir, hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah... nesdem arkadaşım darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun...
ayy canım çok sevindim. sırf sana bakmak için girdim topiğe..çok tebrik ederim. darısı bize inş. dualarını esirgeme bizlerden.
Merhaba.. Benimde bat 7-8 haziran çok az kaldı ama geçen ay ki gibi göğüslerde acı başladıSanırım adet olucam yine 2. deneme de fos çıktı sanırım
hakkınmızda hayırlısını versın rabbım
yeni evliyim 3 aylık ve biranönce olsun istiyorum çünkü hemen olmuyor biliyorumm
heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..
mrb arkadaşlar benimde adetime 5gün var normalde bu aralarda göğüslerime dokunamazdım ama hiç bir belirti yok sadece bu sabah alnımda bir sivilce çıktı hastalanıcam galibaaa kafam cok karışık hayırlısı inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben 1 yıllık evliyim ve ilk denememiz normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum bakalım bekliycezzz...
öncelikle merhaba Allah isteyen herkese o tatlı yavruyu versin. ben 32 yaşındayım eşim ise 36. 3 yıllık evliyim başlarda eşim bebiş istemedi. yeni razı oldu. bu ayın 18'inde ilk denememiz oldu. kızlar benim adetim çok düzenlidir. ayın 29'unda adet olmam gerekiyordu. ancak ugün 6'si oldu yani 9 gün gecikti tık yok. dün kan testi verdim sonuç negatif çıktı. hayal kırıklığına uğradım. ama hala içimde bir ümit var. çok mu aptalım bilmiyorum. sizce kanda negatif çıkmasına rağmen bir umut var mı
canım bende seninle aynı durumu yaşadım 5 gün geçti ve kan testi yaptırdım 1.44 çıktı sonuç ama ertesi gün adet oldumbiz 2 aydır deniyoruz ve henüz olmadı ama benimde düzenli olan adetim şaştı sanırım stresten oluyor bunlar .kanda olmamasına rağmen ben ısrarla ama hamile gibi hissediyorum diyordum ama maalesef o kadar çok istiyoruz ki kendimizi buna şartlıyoruz .hakkımızda hayırlısı olsun en uygun zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah.canım inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?