- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Anlıyorum canım maalesef bende öyleyim ama sabır etmemiz lazım öyle değil mi? sabır acıdır ama meyvesi tatlı olur böylece daha da çok sevinicez.. Herşeyin hayırlısı her kötü olayda bile bir hayır varmış öyle düşün umudunu kaybetme hemen
vallahi delircem arkadaşlar.
birisi bana yazsın bir kaç gündür kendimde değilim.
adet olacakmışım gibi hissediyorum.
göğüslerim her ay olduğu gibi çok ağrıyor. uçları sızlıyor.
ama ben adet sancısı çekmem normalde.
tek adet habercim hassas göğüslerimdir.
ama bu ay her gün ara ara ağrıyan batıklar yaşadığım kasıklarım var.
ayrıca dün veya bugün adet olmam lazımdı. olmadım henüz ve adet olacakmışım gibi akıntı geliyor benden.
az önce su kıvamında geldi. belim ağrıyor , huzursuzum , içimde bir hareket var.
off nedir bunlar arkadaşlar birileri yorum yapmalı delircem yoksa.
test yapsaydın keşke . günün geçtiyse varsa birşeyler kanda kesin çıkar canım yaptır bence
canım idrar testi mi diyorsun?
of delircem ben ya.
korkuyorum işte onu yaptırmaktan.
bir de bu gelen akıntılar beni korkutuyor ya hamile değilsem adet olacağımın habercisi ise bu gelenler diye korkumdan yapamıyorum testi. yaa çıkmazsa birşey diye korkuyorum. hamileliğin ilk zamanları bu akıntı oluyor mu acaba. tıpkı adet belirtilsi gibi.
vallahi delircem arkadaşlar.
birisi bana yazsın bir kaç gündür kendimde değilim.
adet olacakmışım gibi hissediyorum.
göğüslerim her ay olduğu gibi çok ağrıyor. uçları sızlıyor.
ama ben adet sancısı çekmem normalde.
tek adet habercim hassas göğüslerimdir.
ama bu ay her gün ara ara ağrıyan batıklar yaşadığım kasıklarım var.
ayrıca dün veya bugün adet olmam lazımdı. olmadım henüz ve adet olacakmışım gibi akıntı geliyor benden.
az önce su kıvamında geldi. belim ağrıyor , huzursuzum , içimde bir hareket var.
off nedir bunlar arkadaşlar birileri yorum yapmalı delircem yoksa.
evet canım çok haklısın umudu kaybetmek yok. Herşeyin hayırlısı. Hamile kalıp bizde yada bebişimizde sağlık sorunu olması daha kötü. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı sihhatli birşekilde alalım kucağımıza aminnnnn :)
8 gün kaldı arkadaşlar benimde
görüştüm görüştüm hatta işyerınden hemen hastaneye gıttım tekrar kan verdım degerım 112,01 çıktı doktor pazartesı gel kesene bakalım degerın iyi yukselmıs dedıı:)
dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım yani adet olucakmış hissi de yok hiç bir belirtimde yok ne yapayım ben yaa??? Normalde adetime 1 2 gün kala göğüslerimde bir ağrı dokunamazdım bile şişerdi çok hassaslaşırdı ama şimdi hiç birşey yokkasıklarımda da ağrı yok anlamadım gitti yaa?? Sadece belimde ara ara bir ağrı oluyor ama bu 2 haftadır vardı aksine bel ağrılarımda azaldı ...? Hamile olabilir miyim ki???
ne duruyosun cnm gebelik test alıp baksana benm daha 2-3 günüm var test alıp denememek için kendimi zor tutuyorum belki hava değişimindende adt olmama durumu olsada bence test yapmakta fayda var hayırlısı olsu n
Ne heyecanlı değil mizaman geçmez
aslında düşündüm ama eşim dedi ki bir kaç gün daha sabredelim sonra hüsrana uğramak istemiyornasıl sabredicem bilemiyorum??
dün gece bütün gebelik testlerini yaptım hiç bırakmadım.sabredip beklicem batı
bencede biraz bekle
:)) bence de beklemelisin bende beklicem...
kesinlikle beklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?