- Konu Sahibi elanaz_efe
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
eğer hamileysen bile daha çok erken idrarda çıkması anormal olurdu biraz daha bekleyip kanda baktır için rahat eder ama dediklerin yumurtlama belirtiside olabilir bazen geç yumurtlama olabiliyor o hesaplayıcılar herkeste tutmuyor ne yazıkki
inşallah meleğin seninledir
slm kızlar ben geldim okadar yorgunum okadar bitkinim ki sormayn gtsnsabah bi heycanla kan verdm sonra okla gttm sonucu yeni aldım ve malesef negatif bu yaşadıklarıma mı yanayım yoksa sonç kağıdını veren gerizekalının söyldklerine mi((( gtttim adım söledm sonucç çıkarken pis pis gülerek abla gözün aydın sonuç olumlu dedi o an kalbm durcaktı sanki kağıdı elime aldım baktım sonuç 2,74 sen benle dalgamı geçiyon dedim abla kusura bakma ben 274 olarak okudum demez mi orda başmdan aşağı kaynar sular dökldü resmen bittm ordan çıkıp eşimin yanına uğrdım kendimi tutamadım ağlamaya başladım o da çok üzüldü garibim yaa diyorki sen canını sıkma belki sorun bendedir falan ( offf ordan çıktım ağlayarak eve geldim ve baktım ki adet olmuşum resmen stres ve kafamıza takmakla alakalı bir durum bence....allahım bunları kimselere yaşatmasınnn tez zamnda da bebeklerimize kavuştursun bizleri
üzülme cnm o adamda gözlük kullansın bu kadar hassa bir konuda az daha dikkatli olsun
ağla içine atma ama üzme kendini er yada geç hayırlısıyla gelecek inşallah
canıııııım afedersin yazdıklarını yeni gördüm lütfen üzülme bitanem canın sağolsun bir dahaki aya artık bak kendni üzdükçe eşinde üzülür ikinizinde morali iyi olmalı
tez zamanda meleğine- meleklerimize kavuşmak ümidi ile offff şimdi aranızda bir ben kaldım dimi sonuçlanmayan