adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

eğer hamileysen bile daha çok erken idrarda çıkması anormal olurdu biraz daha bekleyip kanda baktır için rahat eder ama dediklerin yumurtlama belirtiside olabilir bazen geç yumurtlama olabiliyor o hesaplayıcılar herkeste tutmuyor ne yazıkki
inşallah meleğin seninledir

üzülme cnm o adamda gözlük kullansın bu kadar hassa bir konuda az daha dikkatli olsun
ağla içine atma ama üzme kendini er yada geç hayırlısıyla gelecek inşallah

şunu öğrendim artık kafaya takmamaya çalşcam gerçekten stresten olmadı benm adetimm ve eve gelipte ağlamaya başlaynca oda başladı

şunu öğrendim artık kafaya takmamaya çalşcam gerçekten stresten olmadı benm adetimm ve eve gelipte ağlamaya başlaynca oda başladı

elimizde değil işte stres yapıyoruz yapmıcam diyen bile dayanamıyor inan yanlız değilsin
en azından adet olmuşsun düzenin bozulmasın inşallah 2014ün ilk annelerinden olursun mayısta hamile kalıcak olanlar ocak anneleri olacaklar

cnm üzülme dicem ama boşa biliyorum bende de olsa bende üzülürdüm bu ay belki bende üzülücem eşim o yüzden ümitlenme sonra üzülüyosun diyor o duyguları tatmak hepimzin hakkı ama herkesin zamanı farklı ben herzaman olacaksa hayırlıysa olsun diyorum en iyisini Allahc.c bilir üzülebilirsin ama sakın isyan etme cnm

cnm seninle durumumuz hemenhemen aynı ama benim yumurtlamam 12sindeydi tahminen 28 inde bat göğüslerim çok erken şişti ve felaket ağrıyor bugün test aldım cuma yapsam çıkarmı acaba diye düşünüyorum

ya ben de bilmiyorum tabi acemilik de var ama suan sanki adet olacakmısım gibi karnım fena agrıyor belim biraz agrıyor bacaklarım cok agrıyor alt karnım şiş ama cok erken basladı beliritlerim ve tahmini ayın 28 inde olacağım.inşallah hamileyizdir ama bilmiyorum

aynı durumu yaşayıp hamile olan ya da olmadığını öğrenen bilgi verebilsemecburen günlerin geçmesini bekleyip görücez...

haklısın canım bakalım şu bi kaç günü atlataymda eminim kendime gelirim:) hayırlısı nezmansa o zman olsun canım.....

arkadaslar yardıma ihtiyacım varrr bu ay klomen kullandım eşimin sperm hareketleri düşük ama doktor neden bana verdi ilacı anlamadım 2 gün sonra adet günüm 1haftadır adet olcakmısım gibi sancı cekiyorum belim agrıyoo gögüs uclarım hassaslastı hamilelik belirtilerim var. adet belirtilerimde var napıcam bilmiyom kafayı yedim oldum yaaa....

evet canım haklısın hayırlısı demekten başka çare yok ben 3 aydır ovulasyon testyle deniyordum ama demkki daha zamanı var...

canım yeni evlisin daha vücut alışma evresinde oluyor böyle sabırlı ol. erken demekki . bende 5 aydır evliyim. bu ay ilk denememdi olmadı bide öyle deneyeyim diyorum . dr. a git derim. en iyisini bilir.

bende bu sabah yaptım dayanamadım ama sonu hüsranla bitti koskoca bir negatif ben artk herşeyi oluruna bıraktım istiyorumki takvime bakayım aaa benim günüm geçmiş diyeyim test alıp yapayım pozitif çıksın beklemek çok yorucu artık forumada girmicem

canım senin adet günün geçti mi ki

selam kızlar 28 günde bir düzenli adet görürürm ama bugun adet olmadıgım 2. günüm hala tık yok gebelik testi aldım ama sonuc negatif 10 nisandada kadın doguma gitmiştim ( kist vs varmı diye sorun yoktu şükür ) ozamanlar ultrasonda ve kanda bebek yoktu arada 13 gün var hamile olma imkanım varmı hamile olsam anca diger ay belli olru sanırım ya biri beni aydınlatsa iyi olur bu konuda hiç bilgim yok lütfen ??

Benimde az kaldı (bat 28 -29) nisan umutla bekliyoruuuumm..

sol ve sağ kasığımda batmalar,uykusuzluk bu sabah aşırı halsiz ve aşırı uykusuzumm..

sabah midem kazındı resmen sanki akşam tıkınan ben değilmişim gibi..

bekliyorum inşallahh olsun artık

güzel anne ve anne adaylarııı ben hala olmadım ve sabah kahvaltısından sonra gelen bir mide bulanması fakat şöle hani otobüse binersinizde içiniz bulanırya öle sonrasında da tansiyonm düştü ölçtük 11.7 sarstı beni biraz neden böle oldu Allah ım ianandırmakta istemiyorum kendi m eşim bebeğimizin olucana iyice kaptırdı kendini

bana bişi söleyin başım çok ağrıyor

canım erken en az 10 günde çıkarmış idarara sabırlı olmamız lazım negatif çıkınca benim de moralim düştü ama beklemekten başka çaremiz de yok

Son düzenleme:
benim de 5 günüm kaldı şafak sayıyoruz resmen nasıl bir işkencedir bu :)
Eki Görüntüle 693379
bunu dün sabah idrarıyla yaptım çıplak gözle görebildiğim çok açık pembe ama net bi çizgi var ama foto oluca hayalet gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…