- Konu Sahibi elanaz_efe
-
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
slm kızlar ben geldim okadar yorgunum okadar bitkinim ki sormayn gtsnsabah bi heycanla kan verdm sonra okla gttm sonucu yeni aldım ve malesef negatif bu yaşadıklarıma mı yanayım yoksa sonç kağıdını veren gerizekalının söyldklerine mi ((( gtttim adım söledm sonucç çıkarken pis pis gülerek abla gözün aydın sonuç olumlu dedi o an kalbm durcaktı sanki kağıdı elime aldım baktım sonuç 2,74 sen benle dalgamı geçiyon dedim abla kusura bakma ben 274 olarak okudum demez mi orda başmdan aşağı kaynar sular dökldü resmen bittm ordan çıkıp eşimin yanına uğrdım kendimi tutamadım ağlamaya başladım o da çok üzüldü garibim yaa diyorki sen canını sıkma belki sorun bendedir falan ( offf ordan çıktım ağlayarak eve geldim ve baktım ki adet olmuşum resmen stres ve kafamıza takmakla alakalı bir durum bence....allahım bunları kimselere yaşatmasınnn tez zamnda da bebeklerimize kavuştursun bizleri
canıııııım afedersin yazdıklarını yeni gördüm lütfen üzülme bitanem canın sağolsun bir dahaki aya artık bak kendni üzdükçe eşinde üzülürikinizinde morali iyi olmalı
tez zamanda meleğine- meleklerimize kavuşmak ümidi ile offff şimdi aranızda bir ben kaldım dimi sonuçlanmayan
şunu öğrendim artık kafaya takmamaya çalşcam gerçekten stresten olmadı benm adetimm ve eve gelipte ağlamaya başlaynca oda başladı
şunu öğrendim artık kafaya takmamaya çalşcam gerçekten stresten olmadı benm adetimm ve eve gelipte ağlamaya başlaynca oda başladı
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
canım bende aynı durumdayım günlerdir yazıp duruyorum gebelik testim negatif fakat bi çok belirti var adetim 20 sinde olması lazım ama olmadı bugünde test yaptım belk okumuşsundur oda negatif bilmiyorum bilemiyorum artık hiç bişi
cnm seninle durumumuz hemenhemen aynı ama benim yumurtlamam 12sindeydi tahminen 28 inde bat göğüslerim çok erken şişti ve felaket ağrıyor bugün test aldım cuma yapsam çıkarmı acaba diye düşünüyorum
elimizde değil işte stres yapıyoruz yapmıcam diyen bile dayanamıyor inan yanlız değilsin
en azından adet olmuşsun düzenin bozulmasın inşallah 2014ün ilk annelerinden olursunmayısta hamile kalıcak olanlar ocak anneleri olacaklar
haklısın canım bakalım şu bi kaç günü atlataymda eminim kendime gelirim:) hayırlısı nezmansa o zman olsun canım.....
merhaba canım beklemek gercekten zor idrar testlerine aldanma cünkü güven olmuyo..aynı durumu yaşayıp hamile olan ya da olmadığını öğrenen bilgi verebilsemecburen günlerin geçmesini bekleyip görücez...
evet canım haklısın hayırlısı demekten başka çare yok ben 3 aydır ovulasyon testyle deniyordum ama demkki daha zamanı var...
canım senin adet günün geçti mi kibende bu sabah yaptım dayanamadım ama sonu hüsranla bitti koskoca bir negatif ben artk herşeyi oluruna bıraktım istiyorumki takvime bakayım aaa benim günüm geçmiş diyeyim test alıp yapayım pozitif çıksın beklemek çok yorucu artık forumada girmicem
canım senin adet günün geçti mi ki
selam kızlar 28 günde bir düzenli adet görürürm ama bugun adet olmadıgım 2. günüm hala tık yok gebelik testi aldım ama sonuc negatif 10 nisandada kadın doguma gitmiştim ( kist vs varmı diye sorun yoktu şükür ) ozamanlar ultrasonda ve kanda bebek yoktu arada 13 gün var hamile olma imkanım varmı hamile olsam anca diger ay belli olru sanırım ya biri beni aydınlatsa iyi olur bu konuda hiç bilgim yok lütfen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?