- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
ah canım bende de aynı şeyler var moralim bozuluyorr((
canım hayırlı haberlerini bekliyorum inş. biraz erken benim gibi heveslenip tek çizgiyi görüp ağlama sakın tamam mı insan bi kötü hissediyo kendini
bide dün benim ki nasıl oldu görümcem benim akranım sayılır beraber oluyoduk hep o oldu bitti bana sordu dün oldun mu yok dedim falan sen tut test al gel hadi hadi bende nasıl bir baskıo heycanla kapıda bekliyo kötü bir niyetide yok biliyorum ama tek çizgiyi görünce kendim sıkmaktan bayılacaktım yok diyebildim boğuk bi sesle o da üzüldüğümü anlayıp daha erken falan deyip geçiştirdi ama bana sor için için ağladım
yaa kızlar sabahtr beri tüm sayfalara topiklere baktım çoğunun adet günü negatf çıkmş 2-3 gün hatta 1 hafta sonra çift çizgiyi görmüş.. buda bi umut ışığı oldu bende inşallah bizimde böyledir yaaa
kıyamam ben sana yaa üzülme lütfen bak zararlı üzülme . o negatif testi bende yaşadım yalnızım birde eşime de söylemeyemiyorum ümitlenir diye kimseye söyleyemiyorum. içimde nasıl bir baskı var anlatamam. sizlerle konuşmak içimi rahatlatıyor. sende üzülme lütfen hakkımızda hayırlsı
aynen canım okumadığım topik kalmadı sanırım beynim sulandı resmen
ve çok salakça bi şey olduğunu bile bile yaptım topikte okudum merak işte ay allah ım karbonatla hamilelik ve evde olmadığı için kabartma tozuyla yaptım aynı şey nasılsa yok yok bunların cahillikle falan ilgisi yok arkadaşlar ben ki iki üni bitirmiş neyin ne olduğunu bilen biri ama o istek yok mu her şeyi deneyebilme potansiyeli yaratıyor insanda eğerki krbonat muhabbeti doğruysa ben hamleyimsonunda sıyırdım sanırım kızlar :)
iyi yapmışşsın yaa :)))))) beni bu halde güldürdünnn iyiliğini versin... yap birşey olmaz burda olsa bende yapardım giderken karbonattamı alsam acaba :))))))
Hahaaa ben adet oldummmmmmmm :)))) en azindan sonucu gordum yaA icim rahatladi... demekki yumurtlama gunumu kendim hesaplayamiyorummm. Bu ay calismami eczaneden yumurtlama testi alarak yapicam hem garanti olur uzulmek yok aslaaa :))))kızlar nerdesiniz :)
Hahaaa ben adet oldummmmmmmm :)))) en azindan sonucu gordum yaA icim rahatladi... demekki yumurtlama gunumu kendim hesaplayamiyorummm. Bu ay calismami eczaneden yumurtlama testi alarak yapicam hem garanti olur uzulmek yok aslaaa :))))
canlarım bende hala olmadım mutlka birbirimizi bilgilendirelim olur mu heyecan dorukta
günaydın kızlar bende daha adet olmadım test yaptım ikinci cizgi silik. yarın tekrarlıcam.
Allah hepimizi evlat sahibi yapar inşallah tez zamanda.
dualarımızı kabul eder.
ooo hadi hayırlısı canım inşallah meleğin seninledir:) kaç gün gecikti senin?
benim günüm bugündü canım.
hadi bakalım hayırlısı inş. canım
kızlar bu arada ben hala olmadım :)
aynen canım yaaa test yaptınmı peki?
cnm ya kan testi yaptırsanız ya :44::44::44:
imkanınız varsa neden bekliyorsunuz bu beklenti stres yapıyor bebeğiniz sizinleyse biran önce keyfini sürmeye başlayın
değilse eğer neden geciktiğinizi araştırırsınız yada ona göre beklersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?