• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

mrb arkadaşlar. benim batim 20 nisan dayanamıyorum yarın sabah test yapıcam bakalım ne olacak :)

Son düzenleme:
benimde ayın 20 si ama umudum yok ya bende bugün test yaptım malesef sonuç kötü:( bencede kimse adeti geçmeden test yapmasın...

benim 9 nisandı adet tarihim 8 gün geçti en son 12 nisanda kan testinde negatifdi kadın doğumcu 3-4 gün sonra gelş dedi ne aptal iş anlamadım.Ama bende gebelik düşüncesi sıfırlandı zaten

test yaptınmı cnm merak ettim sonucu

yaptım canım duramadım :) ama malesef negatif çıktı hemde silik çizgisi bile çıkmadı. Belki bir ümitle yaptım ama olmadı hüsran anlayacağın. Ben yumurtlama günümde girmiştim ilişkiye çok erkendi yapmak için biliyorum. bir kaç gün sonra belli olur beklemedeyim

günaydın kıslar. benimde hafta sonu hasta olmam lazım.
bu idrardaki renk ne onu anlamadım geçmişi okudumda.
bana da söylermisiniz.

canım ya aynıymış batimiz . üzülme normaldir çıkmaması benim gibi yapmışşsın sende. ilişkiye girdiğin tarihi yazabilir misin ?

canım ayın 5-6-7 sinde grdik ilişkiye...ya moralim bozluoyr valla neden böyle oldu anlamadım...

canım ayın 5-6-7 sinde grdik ilişkiye...ya moralim bozluoyr valla neden böyle oldu anlamadım...

canım benim üzülme daha çok yeni yumurtlama döneminde girmişşsin ilişkiye idrarda çıkmaması çok normal. Ancak kanda belli olur . ama zaten 20 sine ne kaldı ki biraz daha bekle adetin gelmezse 5 gün sonra testi yenile senle ben tam anlamıyla aynı durumdayız :)

canım benim üzülme daha çok yeni yumurtlama döneminde girmişşsin ilişkiye idrarda çıkmaması çok normal. Ancak kanda belli olur . ama zaten 20 sine ne kaldı ki biraz daha bekle adetin gelmezse 5 gün sonra testi yenile senle ben tam anlamıyla aynı durumdayız :)

evet canım hakkımızda hayırlısı canım yaaa inşallah olur :)

Haydi bakalım bende 30 unu bekliyorum.

cnm nerdesin bişey sorucam benim kasıklarım ağrıyor adet olucakmışım gibi belimde ağrıyor hiç ağrımaz normalde göğüslerimde sızlıyor çok erken değilmi 11 12 gün var bata sende de varmı bişeyler merak ettim ben ağır bir gripten yeni kurtuldum üşütttüğüm için mi acaba diyorum akıntımda var

evet canm kasıklarım ağryr vallayi:)))seninn???

Hiç ağrım yok yaaa :((((( buna seviniyim mi üzüleyimmi ben kafayı yicem adet ağrıları yok belim ağrımıyor. göğüslerimde şişmedi ilk defa . sadece bende kasıkta iğne batması ve rahim tarafında batma oldu gece . şimdi birşeyim yok . Bugün bir geçseydi düşünmeyeyim diyorum olmuyor ben galiba paranoyak oldum :))

Back