adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

canım inşallah yerleşme kanamasıdır test yapmışmydn?

en son 4 gün önce yaptım negatifti işte. bugün adet olmazsam yarın yaparım dedim ama bu leke geldi hayatımda ilkkez böyle bir leke geldi benden kırmızı değil kahverengi ((((((elim ayağım titriyor biliyyormusun

bence hemen yap ya ablamında öyle olmuştu şuan hamile... bence olabilir...

bence hemen yap ya ablamında öyle olmuştu şuan hamile... bence olabilir...

canım iş yerindeyim çalışamıyorum inanırmısın. keşke testi yanıma alsaydım ya offf beni ümitendiriyorsun bi yandan ( iki dakikada bir tuvale gidiyorum gelmiyor şimdi leke durdu. ama ya adet olursam akşama kadar ddayanamıcam yaa kasıklarım yanmaya başladı belimde ağrı yok. eğer kırmızılar gelmezse eve gidince test yapsammı acaba ???????

canım umutlandrmak istemem ama ablamda öyle oldu....benmde adet olmadm kasklrm çok ağryo ama test yaptım negatf çıktı... umarım senin pozitiftr...ozaman eve gdnce yap

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .11 aylık evliyim ve ilk denememizi bu ayın 12sinde yaptık adetime 3 gün var.sık idrara çıkıyorum ve idrarımın rengi sapsarı kyu sarı.göğüs uçlarımda ağrı var.biraz yürüsem belim ve sol kasığıma sancı saplanıyor çok merak ediyorum bu bekleyiş bi an önce bitsin diyorum.

selam kızlar bugün olması gereken adet an itibari ile hala yok olmakla birlikte gebelik belirtilerinden bir kaçını yaşamaktayım yada beynimin bana yaptığı bir oyun bunlar yada ben kafayı yedim bilmiyorum aptal aptal şeylere bile ağlıcak bir psikoloji içinde bulunmakla birlikte canım da burnumdaaaaa dün test yaptım dayanamayıp negatif çok gerildim ya

canım inan bende senle aynı şeyleri yaşıyorum hala adet olmadım ama test negatf kasık ağrlarmda ara ara oluyo akıntm var birazda sen de de var mı?

Son düzenleme:

canım 3 gün geçmesi gerekiyor üzülme hemen . dün yapmmışşsın erken old için çıkmamıştır.

canım inan bende senle aynı şeyleri yaşıyorum hala adet olmadım ama test negatf kasık ağrlarmda ara ara oluyo akıntm var birazda sen de de var mı?

canım olmazmı bende neler yokki dur anlatim göğüslerimim ucu hassas damarları çıktı sanki arada bir yada sürekli içim bulanıyor yemek yiyorum yerken canım istemiyor bırakıyorum deli deli ağlıyorum sürekli bi ıslaklık hali ki akıntıdan olucak sanırım hızla bir yerden kalkınca başım dönüyor eşim tutturdu hamilesin seviniyor falan ama ben uzay boşluğunda yürüyorum sanki ya bu nebiçim bişi anladım kiii dün akşam saatlarinde yaptım testide sabah daha iyi oluyormuş işte böle canım karmakarışık bir durum içindeyim

ay inş dediğin gibidir canımm inş. erken olduğu için çıkmamıştırrr çok heycanlı ve karışığım anlatamam

şu an ben iş yerinde saatin 5 olmasını nasıl bekliyorum biliyorum terler içinde kaldım iğneler batıyor kasıklarıma kahverengi lekem geldi bir de bugün adet günüm. eve gider gitmez test yapıcam yazarım size. acaip birşey elim ayağım titriyor..

ah canım bende de aynı şeyler var moralim bozuluyorr((

canım hayırlı haberlerini bekliyorum inş. biraz erken benim gibi heveslenip tek çizgiyi görüp ağlama sakın tamam mı insan bi kötü hissediyo kendini

bide dün benim ki nasıl oldu görümcem benim akranım sayılır beraber oluyoduk hep o oldu bitti bana sordu dün oldun mu yok dedim falan sen tut test al gel hadi hadi bende nasıl bir baskı o heycanla kapıda bekliyo kötü bir niyetide yok biliyorum ama tek çizgiyi görünce kendim sıkmaktan bayılacaktım yok diyebildim boğuk bi sesle o da üzüldüğümü anlayıp daha erken falan deyip geçiştirdi ama bana sor için için ağladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…