- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..
Hadi hayırlı olsun.Hamilesiiiiiin:))))) yarın randevu alıp doktora gidebilirsin.Darısı bizlerin basına ins.
İnan canım bigün bende buraya bu şeklide yazcağımı hayal edip ağlıyodum gördükçe 1.5 yıl bekledim çok şükür geldi darısı size onun acısını bilirim tabiki dua etcem zaten bu gece dua etmeyi planlıyorum bol bol sizide katıcam hiç merak etmeyin ve olcak ümidinizi kesmeyn bak benm oldu saka gibi sizinde olcak Allahın izniyle:)
mrb arkadaşlar bende 18 aydır bekliyorum: yumurtlama problemim var klomen tedavisi görüyorum ilk ayım yuurtlama oldu ve çatlamada ayın 3 de adet olmam gerekiyor yani tam emin değilim çünkü daha önceleri yumurtlama olmadığı için düzenli değil di 28 gün olarak hesaplıyorum şuanda ama sol bacağım aprıyor her adetimde ağrıdı gene ağrıyor ne bir bel ağrısı ne uyku hiç bir belirti yok adetimde belirti vermez zaten bacak ağrım dışında : inş olmaz da hamile olurum : benim gibi bacak ağrısı çeken var mı
tebrikler canım..hamileleik belirtilerin nasıldı anlatırmısın bize
evet son günlerim bunlar :)) benim hesabıma göre dün adet olmam gerekiyordu ama her ihtimale karşı 30 günün dolmasını bekliyeceğim için 10 kasım son 2 gün kaldı ..... çok heycanlıyım.... ağrılarım devam ediyor....
Beni merakta birakma bana haber verirsin oldumu Allah gonlumuze gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?