adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Kızlar inşallah hamilesinizdir.Benim bu ay ilk kez bu derece göğüslerim şişmişti.Adete iki gün kala indiler.Sonra da adet oldum.Bugün 4. günüm.4-5 gündür moralim çok bozuk.Ovulasyon testi ve kuru inciri deneyeceğim.İncir yemeye başladım hatta.Hayırlısı bakalım.

heyecanla bekleyen arkadaşlar benim de adetime 5 gün kaldı..
inşallah bu ayy olurr..
benim gibi olanlar varsa bugünleri beraber paylaşalımmm..

adetime 7 gün var belirti leri de sadece göğüs ağrıları her ay olur normalde ama bu ay geç başladı ağrılar acaba geç mi adet görcem.arkadaşlar ben klomen kullanmıştım.kulananlar da adet gecikmesi var mıydı.daha geçen ay kullandım .çatlatma iğnesi de olmadım doktorum olmamı istemişti ama ben cesaert edemdm.sadece klomen kullandım.inşallah vardır bebeiş ya

tebrikler canım..hamileleik belirtilerin nasıldı anlatırmısın bize

meraba canım ben de klomen kullandım ayın 19u adet tarihim 7 gün var.sen çatlatma iğnesi oldun mu yani iğne olmadan da yumurtalar klomenle çatlar mı çok merak ediyorum lütfen yaz canım ya...

tebrikler canım..hamileleik belirtilerin nasıldı anlatırmısın bize

Teşekkür ederim canım darısı sana:)belirtim su ki canım, benim adetten 1 hafta önce karnım ve göğüslerim şişer 2 gün kala karnım daha da şişer fakaaat göğüsler foss yani:))Ama bu ay olmadı bu işte karnım indi tersine göğüslerim daha da şişti ve sık idrar canım onun haricinde ne mide bulantısı ne aşerme acıkma durumları yok zaten ben adete 2 gün kala öğrendim bişey dürttü ve test yaptım pozitif cıktı bende 1.5 yıl bekledim hiçbir sorun yoktu bizde sanırım sadece tutunamıyormuş onun için progestan kullandım 2. ayımda hamile kaldım yani progestan etkiledi ve o ay dr um ara ara tekrarlayan mantarım için fitil vermişti rahmi temzileyen belki o da etkilemştr canım artı yumurtlama günlerine aman dikkat kesil ben eskiden takılmazdım ama ayda bir kere geliyor o şans umarım yardımcı olmuşumdur yine sorun varsa yardımcı olurum umarım kısa sürede hayırlı haberlerini alırız..

geçen ekim 9 du adet tarihim bu ay 7-8 de bi kaç damla pıhtılaşmış kanlı akıntı geldi bi kerede kahverengimsi bi akıntı geldi başlar sanıyodum hatta bi hafta önce sancı falan da oldu ama 3 gün geçti hiç bişey yok ve bi belirtim de yok umutlanmak istemiyyorum ama merak ediyorum bi yandan ne olabilir sizce?

kan testinde beta hcg 330 çıktı... o günler geçti şimdi de 2 günde 2ye katlanacakmı bu değer onun telaşı başladı :) olsun tatlı telaşlar bunlar.. Rabbim herkese nasip etsin.. bütün bekleyenlere....

mrb hanımlar oncelıkle allah tum bebiş ısteyenlere nasıp etsın ıns
benımde adetım 4 gun gectı karnımın alt kısmı agrıyo basım agrıyo tum hamılelık belırtılerı var yanı bulantı dısında akıntım var bıde gozlerım cokcokcok hafıf bulanıklasıyo sabahdan berı kalbım atıyo hamılemıyım acaba ya

ılk gebelıgımde adet olmadıgım gun tes yapmıstım bu belırtılerı hamıle oldugumu ogrendıkden sonra yasamıstım yarın da olmazsam test yapsam ıyı olucak

karnımın alt kısmı cok agrıyo yaa cok merak edıyorum ya bıraz plansız oldu bu ya kafam cok karısık sevınsemmı uzulsemmı bılemedım off

kızım cok kucuk maddı durumlar bırazz karısık aslında cok cok cok ıstıyorum ama rahat bı hamılelık gecırmek ıstıyorum ılkınde cok streslı gectı ıkıncısı barı rahat olsun ıstıyorum

anladım canım ama şuan belki zorluk çekersin ama biraz büyüdüklerinde çok rahat edersin 2si birden büyümüş olur rahatlıga alışınca 2ci e bakmak zor gelir allah kolaylıgını veririr içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…