• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala ovülasyon testi pozitif olupta hamile olan varmı

sevasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
76
1
36
Afyon
slm kıslar benim adetime 2 gün var ve acon marka testlerim silik çizgi çıktı şimdiye kadar acon marka hiç çıkarmazdı çizgi ....1 mayıs adet günüm bugün ovülasyon testi yaptım ve iki çizgide aynı koyulukta çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor ACABA?? :52:

evet bu klüpteki bi kaç arkadaşım o şekilde öğrendi gebeliğini ama kıpkırmızı çıktı onların.

evet benimde aynı kıpkırmızı ondan heyecanlıyım bende pazartesi kan testine gidicem inş doğru ise sonucumu yazıcam

kızlar bende adetimden iki gün önce gebelik testi yaptınm ikinci çizgi çok silik çıktı. yarın sabah tekrar yapıcm sizce hamile miyim?:15:

kızlar bende adetimden iki gün önce gebelik testi yaptınm ikinci çizgi çok silik çıktı. yarın sabah tekrar yapıcm sizce hamile miyim?:15:

silik çizgi genelde hamileliktir canım tabi herhangi bi hormon iğnesi falan kullanmadıysan.hadi bakalım sabah yapta iki güzel haber birden gelsin

benimde reglime 2 veya 3 gün kala kıpkırmızı pozitifti bende çok heyyecanlanmıştım.ama sonuç hüsrandı.
çok fazla ümitlenme olursada süpriz olsun.

kızlar bu sabah ta silik çıktı ama düne göre daha net görülüyor doktordan randevu almaya çalıştım en erken 17 mayısa veriyorlar diğer hastaneler de öyle napçam ben ya 7. hafta muayene olmak için geç mi erken gebelik testlerimi daha önce yaptırmıştım
:5:

bende adete 2 gün kala ovucan testinin ikinci çizgisi birincisinden daha koyuydu hamileydim.

kızlar bende adetime 5 gün kala yaptım 2.çizgim silikti.2 gün kala 2. çizgim bayağı netti.adet günümdede baktırdım 398 di.testler genelde doğru çıkıyor ama en iyisi kan testi

ayyy ya çok heyecanlıyım bugün hiç geçmek bilmedi kıslar bide şöyle bişiy var eşimde sperm sayısı eksikliği vardı gecen ay tedaviye başladık yani olursa mucize olucak .buğün yapmadım testi ama sabah yapıcam inşisteyen herkez gebedir:49:

aslında 4-5 haftalık gebe arkadaşlarımız ovülasyon testi olanlar bi deneseler gerçekten iki çizgi de koyu kırmızımı çok merak ettim:53:

kan testi yaptırdım bugün dayanamadık eşimle pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffff HAMİLEYİM:49::64::47::64: darısı hepinizin başınaaaa :nazar:

o şeytan nerden çıktı ya yanlışlık oldu heyecandan heyecandan karnımda kelebeklek uçuşuyo sanki

hayırlı olsun canım ya çok sevindim inş bende burdan ilk sizlere haber vericem sabahlıycam buğünnnn sanırım.....:ssz:

kız bebeğimizin muhtemel doğum haftası benimde 6 ocak 2013 çıkıyo son adet tarihim 1 nisandı aynı doğurcaz günü gününe aaaaaaaa şaşırdım kızzz :52:

Back