- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- Konu Sahibi Whowiangirl
hayırlı kandiller kızlar Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşalallah rabbim herkesin gönlünden geçeni görsün içine bizide alsın ☺hayırlı kandiller kızlar Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde aynı 2 Nisan ☺3 gün kaldı 2 nisana :)
Amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizehayırlı kandiller kızlar Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok bende artık o kadar karamsar oldum ki hiç öyle bir his yok içimde ama çok dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin isteyip de Kürtaj yaptıranlara kendi isteğiyle hiçbir saglık sebebi yokken onları da görüyordur RabbimCanm gecen aylarda cok umitlendik ettik olmadi bu ay kacrdm galiba yumrtlama gununu ynede oldu ama iste sanmyrm gecen ay uc gun geckti heyecnlndm idrrda negtf snra adet oldum yani sanmm ama ins sen hamilesndr cnm ya
Aynn cnm bende herkes icin edyrm dua gercektn cok zor bir surec rabbik bize guc versin insYok bende artık o kadar karamsar oldum ki hiç öyle bir his yok içimde ama çok dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin isteyip de Kürtaj yaptıranlara kendi isteğiyle hiçbir saglık sebebi yokken onları da görüyordur Rabbim
Amin inşallahHepinizin kandili mübarek olsun kizlar rabbim dilek ve dualarimizi kabul etmiştir insallah. Allah daha cok kandiller gostersin
Benim 10 gün varken bıraktım ben calısmalarıkızlar bata kaç gün kalana kadar devam ediyorsunuz çalışmalara
Hamile oldugumu öğrenene kadar devam nr zmn tutarsakızlar bata kaç gün kalana kadar devam ediyorsunuz çalışmalara
bende öyle düşünüyorum bakalımB
Benim 10 gün varken bıraktım ben calısmaları
kız öyle sey mi olur o zaman bir ay boyunca her iki güne bir hatta bazen her gün çooook yorucuHamile oldugumu öğrenene kadar devam nr zmn tutarsa
Fazla sı sperm sayısını azaltır, kaliteli olmaz zararlı yanibende öyle düşünüyorum bakalım
evet öyle ama bazen geç yumurtlama filan olabiliyor ya o yüzden insan tereddüt ediyor adetlerim düzenli ama işte yine deFazl
Fazla sı sperm sayısını azaltır, kaliteli olmaz zararlı yani
Zaten yumurtlama gününü hissedersin kasık ağrım olur benim genelde hissediliyor heleki adetleri n düzenliyse sıkıntı yokevet öyle ama bazen geç yumurtlama filan olabiliyor ya o yüzden insan tereddüt ediyor adetlerim düzenli ama işte yine de
Bayadır birliktelik olmadı ztn cnm her gün değil ztn hem yumurtlama günümüde kaçırdım ama nasip yinede işin şakası adet gününe kadar. Ztn adetime 4 gün kaldıkız öyle sey mi olur o zaman bir ay boyunca her iki güne bir hatta bazen her gün çooook yorucu
evet canım insan hissediyor ama ben bu ay çok iyi hissedemedim sanki tereddüte düştüm o yüzden sorayım dedim kısmet artıkZaten yumurtlama gününü hissedersin kasık ağrım olur benim genelde hissediliyor heleki adetleri n düzenliyse sıkıntı yok