- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
- Konu Sahibi Whowiangirl
benimde bat 8 nisan hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç aydır bekliyorsun canım bebişi ?Benim de son 8 gün. Hayırlısı bakalım
canım iki gün sonra tekrar git baktır yükselme olursa vardır bebiş inşallah ne güzel sanslısın ..Herkese merhabalar ben yaklaşık iki aydır okuyorum yorumlarınızı ve çok yararlanıyorum öncelikle sizlere bu haftalarda yaşadığım durumdan bahsetmek istiyorum Mart'ın 5 inde adet oldum 5 gün sürdü martın 11 inde ilişki oldu ve ben iki haftadır mide bulantısı bel ve kaşık ağrısı yaşıyordum evde test yaptım negatif çıktı dayanamayıp bugün doktora gittim kan tahlili yaptı beta hch 6,91 çıktı doktor cuma tekrar görelim emin olalım dedi sizin yorumlarınıza ihtiyacım var acaba bebiş geliyor mu
Ayyy hadi inşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşalalhcanım iki gün sonra tekrar git baktır yükselme olursa vardır bebiş inşallah ne güzel sanslısın ..
amin inşallah benimde bat 8 nisan sabırla bekliyorum bakalım.beni hikayem seninkine benziyor günleri hemen hemen 8 martta regl oldum 4 gün sürdü 13 martta ilişkim oldu inşallah olur sana benzettim hikayemiAyyy hadi inşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşalalh
amin inşallah benimde bat 8 nisan sabırla bekliyorum bakalım.beni hikayem seninkine benziyor günleri hemen hemen 8 martta regl oldum 4 gün sürdü 13 martta ilişkim oldu inşallah olur sana benzettim hikayemi
canım bekliyorum güzel haberlerini inşallah sen benden önce öğrenirsin bak şanslısın az kalmısBenimde 5 gün kaldı 2 nisan
İnşallah canım bu ay olur bebeklerimizcanım bekliyorum güzel haberlerini inşallah sen benden önce öğrenirsin bak şanslısın az kalmıs
Ayyy ne güzel ya hadi hayırlısı hakkımızda müjdeyi beklerim inşallah yakın zamandaamin inşallah benimde bat 8 nisan sabırla bekliyorum bakalım.beni hikayem seninkine benziyor günleri hemen hemen 8 martta regl oldum 4 gün sürdü 13 martta ilişkim oldu inşallah olur sana benzettim hikayemi
Canm inşallahAyyy ne güzel ya hadi hayırlısı hakkımızda müjdeyi beklerim inşallah yakın zamanda
1.5 senedirkaç aydır bekliyorsun canım bebişi ?
Hadi ya allah bir an önce versin inşallah1.5 senedir
Neden olmadı sorun mu vardı peki?Hadi ya allah bir an önce versin inşallah
Yo yok. Bende guatr var ama kontrol altında. Sebepsiz bir şekilde olmuyorNeden olmadı sorun mu vardı peki?