- Konu Sahibi Whowiangirl
Nasıl moraller kızlar herkes iyii inşallah moral bozmak Yok herşey güzel olacak zamanı gelince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yumurtlama gününe denk getirmişsnizdir belli mi olur sıkma içini hiç ferah tutBenim sat 28 subatti.Bu ay soğan kürü yaptım ve düzenli sağlıklı beslendim.Ama ama günaşırı ilişki olmadı.icim çok sıkılıyor.
Ben de yaptım soğan ilk kezBenim sat 28 subatti.Bu ay soğan kürü yaptım ve düzenli sağlıklı beslendim.Ama ama günaşırı ilişki olmadı.icim çok sıkılıyor.
İnsBelki yumurtlama gününe denk getirmişsnizdir belli mi olur sıkma içini hiç ferah tut
Senin kaç gün kaldı adetineBen de yaptım soğan ilk kez
Amin senşn deKandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah kızlar
Bi hafta kadar benim de kaldıSenin kaç gün kaldı adetine
Amin cümlemizin inşallahKandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah kızlar
Hadi hayırlısı canım inşallah gönlünce olurBenim reglimde nisan 4 bakalım nasip kısmet hakkımızda hayırlıysa güzel haberler alırız inşallah..
Amin cümlemizin inşallah bu mübarek gecede rabbim herkesin gönlüne göre versinHadi hayırlısı canım inşallah gönlünce olur
Benim de 8-9 gün var ama bende sanmıyorum tabi inşallah yanılıyoruzdur10 gun kaldi benim ama bu ay sanmyrm yani bakalm hayrlisi
Canm gecen aylarda cok umitlendik ettik olmadi bu ay kacrdm galiba yumrtlama gununu ynede oldu ama iste sanmyrm gecen ay uc gun geckti heyecnlndm idrrda negtf snra adet oldum yani sanmm ama ins sen hamilesndr cnm yaB
Benim de 8-9 gün var ama bende sanmıyorum tabi inşallah yanılıyoruzdur