- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 35
- Konu Sahibi Whowiangirl
Merhaba kızlar bır oglum var pre yumurtlama günü yırtıldı acaba hamılemıyımdır 15 16 sı Adet tarıhım beklemedeyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ama üzüldüm bakalım ben nolucamm 1 ayı baz aldım 10 Nisa'nda olmam gerekKızlar benden haberler kötü dün adet kanamam başladı adetten önce kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri düşmüş Dr döllenme olmuş fakat tutunamamış eğer gecikme olursa bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama sabahında adet oldum artık Mayıs'a dikdik gözü hakkımızda hayırlısı sizde durumlar nasıl gidiyor
Kızlar benden haberler kötü dün adet kanamam başladı adetten önce kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri düşmüş Dr döllenme olmuş fakat tutunamamış eğer gecikme olursa bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama sabahında adet oldum artık Mayıs'a dikdik gözü hakkımızda hayırlısı sizde durumlar nasıl gidiyor
Aynen canım hayırlısını hayırlı zamanda versin napalım kısmet bekleyeceğizdemek ki oluyor kuzum onunla moral bul. benim hcg 1770 e kadar cikti ama düştü nasip değilmiş. Allahim tekrar nasip etsin insallah herrkese de bize de
Aynen hayırlısı canım inşallah senin iyi haberlerini alırız artık ☺Hayırlısı ama üzüldüm bakalım ben nolucamm 1 ayı baz aldım 10 Nisa'nda olmam gerek
Aynen hayırlısı canım inşallah senin iyi haberlerini alırız artık ☺
AMin inşallah rabbim gönlüne göre verir daralma hiç kendiniinşallah kuzum. cevreden tepkiler artti. E oteki duseli 5 ay oldu olmadi galiba bi daha ama uzulmeyin olur olur. Ne konusu acsan üzülme sizinde olur diyorlar. Allahim ellere dillere dusurmeden herkese nasip etsin
Listeniz var mi ben de geleyim :) bat 12 nisan.. 8 günüm var bakalim nasil gececek..
Ben de 29 ve 30 martta pozitifi gördüm testle. 31inde silinmisti. 1 nisana kadar degerlendirdik. Bundan sonra acaba adete kdr yine 2 gunde bir falan degerlendirsek mi yoksa ihtimal bitti gibi. Ara mi versek emin olamiyorum. Çok yorucu oldu hergün denedik :)))ornegin benim yumurtlamam 31 martta idi. Allahin izniyle dollenme olduysa 10 nisanda yada 14 nisanda hafif lekeler gorme ihtimalim var. Kadinlarin %80 i yerlesme (tutunma) kanaması görür. Hic kanama gormeden yani hafif bir lekelenme bile olmadan gebe kalan bayanlar da vardır elbette.
Yumurtlama gunlerimiz ayni sayilir canim. Sen kacgunde bir adet oluyorsun? Batlarimiz farkli oldu..
8 nisanevvvveet kızlar liste yapıyorum
haydi bakalım batlar gelsin