- 10 Nisan 2017
- 29
- 22
- 34
- Konu Sahibi Whowiangirl
Nereye yazıyosunuz
15 nisan yazıyorum :) dogru de mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 nisan yazıyorum :) dogru de mi
eger bebis yoksa yeni batiniz nedir ?
Sagol canim Allah razi olsun . Kan verdim adete 6 gun kaldi ama beta 55.13 cikti . Gercekten varmis gebelik . Sag salim dunyaya gelsin diye dua etmekten baska yapacak bisey yok cok sukur . Rabbim isteyen ve bekleyen herkeze en kisa zamanda nasip etsin imsaAllah.inşallah sağlıklı olur canım düşmez inşallah, sen baya erken öğrenmişşin pozitifse ve çizgin baya belliyse o kadar korkma bence yüksektir ozaman. eğer değer düşükse adet hormonları baskın çıkıyomuş ve gebelik sağlıksız olduğu için vücut atıyomuş. sen hayırlısı olsun tutunsun sağlıklı olsun diye dua et. gerçi hcg salgılaması demek zaten artık yerleşti demek.
bi de eğer kehverengi veya pembe en ufak lekelenmen olursa direk acile git. bi de ilk gebelikse pek ilgilenmiyorlar ilklerde olabiliyor diye haberin olsun canım, umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)
amin canım 6 gün kala baya iyi bence değerin sağlıklı olacak inşallah annesi hep olumlu düşün tamam mı :)Sagol canim Allah razi olsun . Kan verdim adete 6 gun kaldi ama beta 55.13 cikti . Gercekten varmis gebelik . Sag salim dunyaya gelsin diye dua etmekten baska yapacak bisey yok cok sukur . Rabbim isteyen ve bekleyen herkeze en kisa zamanda nasip etsin imsaAllah.
Nereye yazıyosunuz
Canim benimkini degistirirmisin yeni bat 11 mayıs......1.sayfada listemiz var :))
bugun ya da yarın canım. net değil.15 nisan yazıyorum :) dogru de mi
İp mip çizgi ciksin da yeter ki hadi insaallah vardir canim. Belki cok.yenidir ondan bi cikip bi.cikmamistir. benmde 3 saat once adetim geldi azck ama bidaha gelmedi sokulmesini bekliyorum...Eki Görüntüle 1981213
bi alengirli testte benden. 4 gun var sabah idrarinda cikti ilk 5 dk gozukmemisti sonra gozukur olmus ip gibi bir cizgi frografta cikmadi.Testi tekrar yaptim hic birsey yok
İp mip çizgi ciksin da yeter ki hadi insaallah vardir canim. Belki cok.yenidir ondan bi cikip bi.cikmamistir. benmde 3 saat once adetim geldi azck ama bidaha gelmedi sokulmesini bekliyorum...
Kızlar beni de ekleyin, bat 19 nisan bakalım :)
Canm sanirim idrar testi 20den itibaren gosteriyor cok silikde olsa diye biliyorum. Sen yarn bidaha dene bence. Her hamilelikte de bir olmuyormus kiyaslama boşver.Hayirlisi olsun kuzum .Valla çıktı birseyelr ama insallah ardi arkasi gelir.Bugun yumurtlama olali 12.günum onceki gebeligime gore hesapladim bugun HCG 15 cikmasi lazim 15 de idrar testinde cikmaz tabi ciksada bu kadar olur ama yoksada uzulmeyecegim asilama isteyecegim doktorumdan olmazsa tup bebek
fotoğrafın kontrastını oynadım daha da belirdikızlar ben durduk yere test yaptım, adetime tahmini 11 gün var ama testimde hayali cizgi var yani görüyorum gercekten sizce olabilir mi yaa
Canm sanirim idrar testi 20den itibaren gosteriyor cok silikde olsa diye biliyorum. Sen yarn bidaha dene bence. Her hamilelikte de bir olmuyormus kiyaslama boşver.