- Konu Sahibi Whowiangirl
Yok canım. Test yapmış ve hayal kırıklığına uğramış biri olarak söylüyorum. Test falan yapma bekle vakti gelince zaten her şey belli olacakTest yapayım dıyorum daha 1 hafta var çıkmaz galıba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım. Test yapmış ve hayal kırıklığına uğramış biri olarak söylüyorum. Test falan yapma bekle vakti gelince zaten her şey belli olacakTest yapayım dıyorum daha 1 hafta var çıkmaz galıba
Sıkma canını üzülme lütfen.benim 8 gun kaldi. dun ic camasirimda 3 damla kahverengi kan gibi leke vardi sonra baska hicbirsey olmadi. Bugunde karnim agridi epeyce. Bu ay yok usuttum gibi hissediyorum. Kötü bir gun geçirdim bugun belirtiler hakkinda da yazamayacgim özür dilerim kızlar. Kendimi kötü moralsiz hissediyorum nedense
Sıkma canını üzülme lütfen.
Can'ım benim Allah kolaylık versin ama sen öyle tatlı uyumlu sıcak bi insansın ki canını sıkmak üzülmek gerilmek sana yakışmıyor. Ben derim ki acele etme bak benimbiliyorsun gittim testleri aldım yaptım ettim sonuç yok moralim bozuldu üzüldü. Sen de benim yaptığım hatayı yapıp kendini üzme. Sabretmesi zor biliyorum ama dayanmaya çalış.sagolasin kuzum zor insanlarla gecmis zor bi gun oldu. Ruhen yıprandım bugun resmen. Nasipse pazartesi devletin acilinde oluyirsa kan verecegim adete 1 hafta kalmis olacak 3 5 de olsa cikar tahmini insallah. Sizi unutmadim hep aklimdasiniz 12 cikan arkadas da gebe bence o bebis o göbekte. Adet olunca da uzulmek yok yeni ay yeni umut insallah. Bugun resmen hayat enerjimi emdiler ya rabbim ne zor gündü.
Senden guzel bekliyorum tatlim insallah teyze yaparsın bizi bu ay sende :)
Canım noldu ((Yok canım. Test yapmış ve hayal kırıklığına uğramış biri olarak söylüyorum. Test falan yapma bekle vakti gelince zaten her şey belli olacak
Hayrola guzelım kımseyı takma kafanasagolasin kuzum zor insanlarla gecmis zor bi gun oldu. Ruhen yıprandım bugun resmen. Nasipse pazartesi devletin acilinde oluyirsa kan verecegim adete 1 hafta kalmis olacak 3 5 de olsa cikar tahmini insallah. Sizi unutmadim hep aklimdasiniz 12 cikan arkadas da gebe bence o bebis o göbekte. Adet olunca da uzulmek yok yeni ay yeni umut insallah. Bugun resmen hayat enerjimi emdiler ya rabbim ne zor gündü.
Senden guzel bekliyorum tatlim insallah teyze yaparsın bizi bu ay sende :)
Hala yok bişey valla bekliyorum. Adet olmadımCanım noldu ((
Canm.tekrar test yapmayi dusunuyormusunHala yok bişey valla bekliyorum. Adet olmadım
Aynen canım henüz gelen giden yok inşallah ya olmaz :/Hem heyecan hem korku değilmi
Evet Galiba bugün yapıcamCanm.tekrar test yapmayi dusunuyormusun
Canm heycanla bekliyoruz bizde..ilk idrarinla yapsaanEvet Galiba bugün yapıcam
Yapamam ki yanımda test yok bi de bugün pazar ya nöbetçi eczane aramam lazım :)Canm heycanla bekliyoruz bizde..ilk idrarinla yapsaan
Geç döllenme olduğu ıcın negatif cıkabılır hadı test yapın alalım haberlerınızıSaara sen hamileydin diye hatırlıyorum ben,yanlış mı hatırlıyorum,batlarımız aynıymış bende testler negatif çıkıyor,sen test yapmadın mı hiç?
Geç döllenme olduğu ıcın negatif cıkabılır hadı test yapın alalım haberlerınızı
Ilıskı sonrası yumurtanın döllenme ile rahıme geç yerlesmesıGeç döllenmenin tam karşılığı nedir?adete yakın ilişkiyse üzgünüm oldum olacam derken 10 günü geçti ilişkisiz.Bu sabah yaptım test negatif,benim ilk çocuğumda da negatifti test,kanda öğrendim,şu iki çizgiyi göremeden menapoza giricem
Hayrola guzelım kımseyı takma kafana
Can'ım benim Allah kolaylık versin ama sen öyle tatlı uyumlu sıcak bi insansın ki canını sıkmak üzülmek gerilmek sana yakışmıyor. Ben derim ki acele etme bak benimbiliyorsun gittim testleri aldım yaptım ettim sonuç yok moralim bozuldu üzüldü. Sen de benim yaptığım hatayı yapıp kendini üzme. Sabretmesi zor biliyorum ama dayanmaya çalış.
Kendimi hazırladım adet olmayı bekliyorum ama İnşallah üzülmem. Senden de güzel haberler alırız inşallah biz de teyze oluruz ay ne tatlı olur :)