- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- Konu Sahibi Whowiangirl
marbling817 durumun nedir kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım değilim. Ama adetim gecikti henüz test yapmadımSaara sen hamileydin diye hatırlıyorum ben,yanlış mı hatırlıyorum,batlarımız aynıymış bende testler negatif çıkıyor,sen test yapmadın mı hiç?
Ne bızım ınsanlar var ya yuhozeti su ben 300 km yol geldim getirebildigimi getirdim piknik icin olmayanini marketten aldim karsi taraftaki aile sadece kendilerini getirdi yaptıklarımı aldiklarimi begenmediler ve giderken birseyler de götürdüler yeriz diye
Ne bızım ınsanlar var ya yuh
Insallah canm ugramasn bi zahmetAynen canım henüz gelen giden yok inşallah ya olmaz :/
Benim daha 9 gunum var ama her ay adet olmadan bi hafta once rahmimde agri olurdu yine aynisi var adet olacakmsm gibi hissediyorum ben ümidi kestim insallah sen beni sevindirecek habeler verirsn teyze olurum insallah ...Aynen canım henüz gelen giden yok inşallah ya olmaz :/
Maalesef iyi insan olmak yetmiyor ama sen boşver öyle pişkin boş insanları. Evvela senin Nasıl biri olduğunu Allah biliyor ve seni Hakkı'yla tanıyanlar sevenler biliyor. Boş kişiler için canını sıkmaya bile değmez.Iyi insan olmak yetmiyor bu hayatta. Piskin insanlar kazanıyor iste. Sagolasin bitanem o senin kalbinin temizligi güzelliği. Lekelenme olunca gidecektim doktora ama bugün goguslerim indi normal acik renk hissettim ki birşeyyok gecen ayla ayni durum. Senin dedigin gibi bende adeti bekleyecegim
Yaaa adetim gecikti test yaptım ama negatifCanm heycanla bekliyoruz bizde..ilk idrarinla yapsaan
Canm test doğru sonuç verecek dıye bsey yok yarın kan verYaaa adetim gecikti test yaptım ama negatif
Cnm yedıgı kaba pısleyen coook takma kafana sakınMaalesef iyi insan olmak yetmiyor ama sen boşver öyle pişkin boş insanları. Evvela senin Nasıl biri olduğunu Allah biliyor ve seni Hakkı'yla tanıyanlar sevenler biliyor. Boş kişiler için canını sıkmaya bile değmez.
Bekle canım en iyisi adeti beklemek test yapınca falan can sıkıntısı moral bozukluğu oluyor başka hiç bir yararı yok.
Takma hıc kafana böyle ınsanlar nankör haddıno bıldırmk gerekıyohayretler icindeyiz.Esim de sasirdi boyle degillerdi yillardir ahbabiz dedi.
Cnm stresten vs den gecikmis olabilir..sen bi kac gun daha bekle rabbim hayirlisini verecektir..ve aklindan cikart su anlik hamileleik dusuncesiniYaaa adetim gecikti test yaptım ama negatif
Ben çıkarmıştım zaten ama adet gecikince ister istemez şüphelendimCnm stresten vs den gecikmis olabilir..sen bi kac gun daha bekle rabbim hayirlisini verecektir..ve aklindan cikart su anlik hamileleik dusuncesini
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum yarın gidip kan testi yapayım en iyisiCanm test doğru sonuç verecek dıye bsey yok yarın kan ver
canim bu ay çörekotu bal karisimi falan yaptin mi benim normalde cok duzenlidir adetlerim geven bi umut cörekotu bal kürü yapmistim adetim 5 gün gecikti ben küre bagladim bu ay hemen kullanmayi biraktim. korktum çünkü kist falan mı yapiyor acaba diyeBen de öyle yapmayı düşünüyorum yarın gidip kan testi yapayım en iyisi
Takma hıc kafana böyle ınsanlar nankör haddıno bıldırmk gerekıyo
Maalesef iyi insan olmak yetmiyor ama sen boşver öyle pişkin boş insanları. Evvela senin Nasıl biri olduğunu Allah biliyor ve seni Hakkı'yla tanıyanlar sevenler biliyor. Boş kişiler için canını sıkmaya bile değmez.
Bekle canım en iyisi adeti beklemek test yapınca falan can sıkıntısı moral bozukluğu oluyor başka hiç bir yararı yok.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum yarın gidip kan testi yapayım en iyisi
Yo bişey de yapmadım anlamadımcanim bu ay çörekotu bal karisimi falan yaptin mi benim normalde cok duzenlidir adetlerim geven bi umut cörekotu bal kürü yapmistim adetim 5 gün gecikti ben küre bagladim bu ay hemen kullanmayi biraktim. korktum çünkü kist falan mı yapiyor acaba diye