- Konu Sahibi Whowiangirl
Naptın canım bi daha test yaptın mıKizlr moralim cok ama cok bozuk bat pazar gunu yanlis hesaplamisim...kan testimi aldim beta hcg 12.39 cok dusuk cikti ne yapacaimi bilniyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın canım bi daha test yaptın mıKizlr moralim cok ama cok bozuk bat pazar gunu yanlis hesaplamisim...kan testimi aldim beta hcg 12.39 cok dusuk cikti ne yapacaimi bilniyorum ben
Canm yapmadim yarin aksam yaprircam insallah iki gunde bir katlanamsi gerekiyorya..eger yukselmisse umudum olacak eger deger dusuyosa kimyasal gebelik olacak tahminimceNaptın canım bi daha test yaptın mı
Bence geç döllenme oldu senınCanm yapmadim yarin aksam yaprircam insallah iki gunde bir katlanamsi gerekiyorya..eger yukselmisse umudum olacak eger deger dusuyosa kimyasal gebelik olacak tahminimce
Ayy insallah canm ya..ilk hamileleigim insallah devami gelir o kadar cok istiyorunki..bi yandan hamile kalabiliyomusum diyebcok mutluyumBence geç döllenme oldu senın
Bence ıçını ferah tut hamılesın sadece geç döllenme kan ver pazartesıAyy insallah canm ya..ilk hamileleigim insallah devami gelir o kadar cok istiyorunki..bi yandan hamile kalabiliyomusum diyebcok mutluyum
Ebet canm pazartesi yada yarin aksam acike gitmryi dusunuyorum ..tabi kanamam olmazsaBence ıçını ferah tut hamılesın sadece geç döllenme kan ver pazartesı
Canm sonucum 12.39 cikti......malesef cok dusuk kimyasal gebelik oldugunu dusunuyorumCanm sonuc ne ???
Canm benimde test yapmadan iki gun once basim cok agriyordu...ve benim basim cok nadiren agrirKızlar goguslerımın agrısından duramıyorum bas agrımda var
Dolsun Göbüşler 15 16 sında belli olacakCanm benimde test yapmadan iki gun once basim cok agriyordu...ve benim basim cok nadiren agrir
Canm benim ne olur uzulme...rabbim buyuk vardir bi hayir biraz daha sabirr insallahBenİm kırmızılar göründü maalesef.o kadar üzgünüm ki anlatamam çok ama çok umutlanmistim ne yazık ki yine yine yine hüsran
Kimyasal gebrlik ne canm anlamadm ama insllh gebesndrCanm sonucum 12.39 cikti......malesef cok dusuk kimyasal gebelik oldugunu dusunuyorum
Kimyasal gebrlik ne canm anlamadm ama insllh gebesndr[/QUOkimyasal gebelik dusukle sonuclanan gebeliktir canm
Konuları gezerken rast geldim :) ben kızımı 10 la öğrendim o kadar ümitsiz olma şimdi 13 aylık ve 2. Istiyoruz :)Canm sonucum 12.39 cikti......malesef cok dusuk kimyasal gebelik oldugunu dusunuyorum
Gercektenmii..o kadar mutlu ettinki beni canmmKonuları gezerken rast geldim :) ben kızımı 10 la öğrendim o kadar ümitsiz olma şimdi 13 aylık ve 2. Istiyoruz :)
Evet :) 2 gün sonra baktırdım 40 oldu ve yükseldi meğer adete 3 gün kala hamile Kalmışım :)Gercektenmii..o kadar mutlu ettinki beni canmm
Merhaba canımmm benım de 12 aylıkKonuları gezerken rast geldim :) ben kızımı 10 la öğrendim o kadar ümitsiz olma şimdi 13 aylık ve 2. Istiyoruz :)