Adetin leke ile başlaması

Mesela bugün 4. Günüm hala adet olmadım. Azıcık kahve leke geldi normalde 2 ya da 3 gün gelirdi sökülürdüm 3. Günün gecesi. Herhalde streste yaptım gelmiyor adetim

Sağol canım 1 yavrum var 8 yaşında bu 3. Neyse smear alırken fark etti doktor yaran var dedi

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın başta sizlerin Inslalah sağ sağlık hayırlı yavrularınız olur

Evet benidmde öyle kahverengi lekelenme olur 3 gün falan sonra kan gelir.

Keşke sorunum sadece bu olsa, maalesef sorun eşimde ve değerleri çok düşük

Allah bağışlasın Amin amin çok sağ olun

Benimde öyle adetin 20. Günü başlıyor 26 yada 27. Gün-de adet oluyorum. Yıllardır böyle bir çaresini bulamadım. Hep ağlıyorum üzülüyorum elimden bisey gelmiyor. Histeroskopide oldum yine geçmedi

Bir gün olsa bende sorun etmeyeceğim. Ama 2 3 gün böyle leke devam ediyor sonra sökülüyorum. Ne kadar sürede hamile kaldınız?
Bende 2/3 gün olsa dert etmicem 1 hafta önce gelmeye başlıyor. 1 hafta da adet sürüyor ayin yarışı pedli dolaşıyorum çok can sıkıcı

Benimde öyle adetin 20. Günü başlıyor 26 yada 27. Gün-de adet oluyorum. Yıllardır böyle bir çaresini bulamadım. Hep ağlıyorum üzülüyorum elimden bisey gelmiyor. Histeroskopide oldum yine geçmedi
Benimde öyle..Ama fiziksel bir problem var sanirim rahim yada rahim ağzinda...Bir kaçak var adete yakın dönemde sızıyor diye düşünüyorum.Yapılan onca kontrollerde kist miyom polip gibi şeyler olsaydı belli olurdu bu kadar zamanda ve ayrıca başka belirtilerde olurdu bence..jinekologum ayrica onkolog.Manasız bir akıntı dedi..Ve ayrica başka bir doktorada gösterdim oda kontrollerde birşey görmedi...Sizin varmi ekstradan bir şikayetiniz fazla ve düzensiz kanama ağrı gibi...

Ekstra polip var dediler histeroskopi oldum aldılar bisey değişmedi kahve rengi akintilar devam. Birde rahim duvarında kalınlaşma var diyorlar ama sorun etcek kadar değilmiş. Kalınlaşma için coban cantasi içiyorum 3. Ayındayım çay bitince dr tekrar gidicem. Kahverengi akıntı dışında beni rahatsız eden ağrı yada yoğun kanamam yok bende onkolog gitmek istiyorum ama korkuyorum.

Bende onceden olmazdim ama sonrasinda olmaya basladim adetoncesi 1 seferlik oldum oncesinde gelen lekelenmeyle sonraki aylarda adetim normal gelirdi ama bitisi cok uzardi yani sizin 2 veya 3 gun onceki baslayan lekelenme benim adetimin bitmesi gerekirken o lekelenme devam ederdi hic oylede olmazdi gunu gunene biterdi normalde ama hamile kalmamada engel olan birsey deildiki benim rahimde tam hatirlamiyorum ama yamuklukda vardi rahimmiydi nereydi unuttum tabi

Bilmiyorum neden böyle oluyor, gerçekten. Sizinkinin süresi de uzunmuş. İnşallah şifasını bulutsunuz

Ay ne güzel, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Ya kimisinin engel olmazken kimisinde bir problemin belirtisi. İyi bir doktora görünmek lazım her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…